Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Tierney på italienska storklubbens radar
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Tierney på italienska storklubbens radar

Publicerat 2021-01-11 11:49

Napoli är på jakt efter en försvarare. Nu har de identifierat ett mål och det är Arsenal-spelaren Kieran Tierney, menar The Telegraph.

Napoli går bra under Gennaro Gattusos ledning och laget tog en ny skalp i Serie A under den gångna helgen. Partenopei besegrade Udinese med 1-2 på bortaplan och placerar sig i dagsläget på sjätteplats i ligatabellen.

Nu vill storklubben förstärka truppen. Enligt Telegraph har man bestämt sig för att värva Kieran Tierney och ser honom som en långsiktig lösning på försvarsfronten. Neapel-laget är frustrerade över att de misslyckades värva honom innan hans flytt till Arsenal och hoppas nu kunna ro hem hans tjänster.

The Gunners vill dock behålla honom – och det kommer att bli en tuff kamp för den engelska klubben, i synnerhet då de underpresterar i dagsläget. Den tidigare Celtic-spelaren noteras för 31 ligamatcher i den rödvita tröjan sedan debuten 2019.

Arsenal placerar sig just nu på elfteplats i Premier League.


Avatar

Skrivet av gabriel

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |