Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Allsvenskan v.29
Allsvenskan

TIPS: Allsvenskan v.29

Publicerat 2021-07-22 14:07

Omgång tolv av Allsvenskan tar plats på menyn denna vecka och precis som förra veckan är det matcher som spelas från lördag till söndag. Toppduon Malmö FF och Djurgården imponerade båda två i förra veckans matcher då MFF besegrade Degerfors med stabila 5-0 på bortagräs och för Djurgården blev det också storseger då de besegrade Sirius hemma med 5-1, vilket innebar att förra veckans dubbel letade sig in då även AIK gjorde jobbet mot Kalmar FF i huvudstaden. 

Denna omgång finner vi nya intressanta tips och vi inleder med omgångens bästa spel som hämtas från Tele2 Arena i Stockholm. 


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens bästa!

HAMMARBY IF – IFK NORRKÖPING
Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm. Avspark: Söndag, 17:30.

Tabellfemman Hammarby kliver in på Tele2 Arena som förhandsfavoriter mot IFK Norrköping som förra veckan inte lyckades få hål på BK Häcken hemma på Platinumcars Arena, vilket innebar att segersviten på två raka vinster i Allsvenskan sprack.

Norrköping återfinns inför denna omgång tolv på en sjätteplats i tabellen och detta med en poäng mindre inspelade än ”Bajen”. Laget som går segrande ur denna match hakar på topptrion och då båda lagen gärna lämnar konstgräset i huvudstaden med full pott är det återigen läge att spela på nätrassel från båda lagen.

Hammarby har spelat elva matcher i serien och noteras så här långt för en målskillnad på 22-15.
Norrköping har på lika många matcher en målskillnad på 14-10 och då förutsättningarna i tabellen ser ut som de gör tror vi att offensiven överglänser defensiven denna gång och fastnar därför på att båda lagen gör mål.

Dessutom brukar ”Peking” trivas bra mot Hammarby på bortagräs. Ser vi till de fem senaste lagen emellan med ”Bajen” som hemmalag har östgötarna bara en förlust i tävlingssammanhang.

Vi tror att Rikard Norling och hans manskap förbättrar statistiken och att Norrköping lämnar huvudstaden med minst en poäng är inte heller något dumt alternativ då Hammarby i skrivandets stund ser ut att bli lite väl stora favoriter.


Tips: Hammarby IF – IFK Norrköping

Speltips Betway
Båda lagen gör mål i matchen 1.47
IFK Norrköping eller oavgjort 1.72

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens chansning!

IK SIRIUS – DEGERFORS IF
Spelplats: Vikingavallen, Täby. Avspark: Lördag, 17:30.

Både Sirius och Degerfors kliver ut på Vikingavallen i Täby kyrkby med två storförluster i bagaget. Hemmalaget gästade Djurgården på Tele2 Arena förra veckan och där föll de med 5-1 och detta efter att ha legat under med hela 4-0 efter första 45.

Gästande Degerfors tog emot serieledande Malmö FF på hemmagräs och där trodde vi att värmlänningarna skulle ha chans till överraskning, men icke. MFF lämnade Degerfors med tre poäng och detta genom förkrossande 5-0 på tavlan.

Nu möts två förlorande lag på ”Vallen” och det är dessutom två lag som går för revansch. Degerfors har sett till deras två senaste matcher förlorat båda då de innan MFF hemma hade Hammarby borta och där blev det förlust med 5-1, vilket gör att de nu har 1-10 i målskillnad sett till de två senaste.

Sirius hade även dem en tuff uppgift inför mötet med Djurgården då de hade MFF som motståndare i Malmö och där blev det förlust med 4-0, vilket gör att de kliver in mot Degerfors med 1-9 i målskillnad och även dem med två raka förluster alltså.

Vår känsla är att båda dessa lag kommer göra allt för att hitta tillbaka till vinnarspåret och då de defensiva kvalitéerna svajar för tillfället väljer vi att gå för ett överspel i en match som mycket väl kan sluta oavgjort, men för den delen bli målrik.

Tips: IK Sirius – Degerfors IF

Speltips Betway
Över 3,5 mål i matchen 2.60
Oavgjort efter full tid 3.20

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens dubbel!

KALMAR FF – DJURGÅRDENS IF
Spelplats: Guldfågeln Arena, Kalmar. Avspark: Söndag, 15:00.
BK HÄCKEN – IF ELFSBORG
Spelplats: Bravida Arena, Göteborg Avspark: Söndag, 17:30.

BK Häcken höll vi högt inför bortamötet med IFK Norrköping förra veckan och de levererade ju som förväntat. 1-0-segern mot ”Peking” på bortagräs blev tredje raka vinsten för Per-Mathias Högmo som Häcken-tränare och denna vecka väntar IF Elfsborg hemma på Hisingen i Göteborg.

Häcken kliver in som favoriter och sett till hur laget presterat sedan tränarbytet tror vi att de har vad som krävs för att fixa poäng igen!

Det andra laget vi tror på denna omgång är Djurgårdens IF. Laget visade prov på sin skicklighet i överkörningen mot Sirius förra veckan och nu väntar Kalmar FF på Guldfågeln Arena.

Stockholmarna har fyra raka vinster i Kalmar och då Henrik Rydström fått se sitt KFF förlora två raka är det inte alls omöjligt att Djurgården förlänger Kalmars dystra svit då laget från huvudstaden onekligen verkar trivas bra mot Kalmar på bortagräs.

Tips: BK Häcken – IF Elfsborg och Kalmar FF – Djurgårdens IF

 

Speltips Betway
BK Häcken eller oavgjort 1.44
Djurgården eller oavgjort 1.30
Total odds: 1.87

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Helgens alla matcher



Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |