Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Allsvenskan v.30

TIPS: Allsvenskan v.30

Publicerat 2021-07-28 10:11

Omgång 13 av Allsvenskan har redan smygstartat med en match och detta då IF Elfsborg och Malmö FF redan står på 13 spelade matcher vardera. Resterande 14 lag i serien noteras dock för enbart tolv matcher spelade och dessa ska nu från lördag till måndag göra serien komplett igen. 

Vi bjuds bland annat på storstadsmöte i huvudstaden då BK Häcken gästar Djurgården på Tele2 Arena i Stockholm och där tror vi att blåränderna har vad som krävs för tredje raka fullträffen för deras del, men först ut är lördagens enda match ifrån Stora Valla i Degerfors där Varberg BoIS kommer på besök. 


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens bästa!

DJURGÅRDENS IF – BK HÄCKEN
Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm. Avspark: Söndag, 15:00.

Djurgården har två raka segrar i Allsvenskan och är hack i häl på serieledande Malmö FF. Med en match mindre spelad för stockholmarna är det två poäng upp till MFF så som tabellen målas upp just nu, men vid händelse av seger för Djurgården här tar blåränderna över serieledningen.

Häcken har genomgått ett tränarbyte i ett tidigt skede under säsongen. Andreas Alm fick lämna Göteborgsklubben efter en taskig säsongsinledning och in kom Per-Mathias Högmo, som tidigare under sin karriär tränat bland annat Djurgården.

Norrbaggen fick en bra start på sitt uppdrag som Häcken-tränare, men 5-1-smällen mot skotska Aberdeen FC i Europa League-kvalet följdes upp med 1-1 mot Elfsborg på hemmagräs och nu ställs gulsvart mot en tuff motståndare igen.

Djurgården har de två senaste säsongerna vunnit samtliga fyra möten med Häcken i Allsvenskan. Senast lagen möttes så vann stockholmarna med 2-0 på bortagräs och när Häcken senast gästade Stockholm vann Djurgården med 3-1. Ser vi till de fyra senaste lagen emellan så har DIF alltså vunnit alla fyra som tidigare nämnt och detta med en målskillnad på 8-1.

Det råder inga tvivel om att Djurgården trivs mot just Häcken och då de har en serieledning att spela för här landar vi i att stockholmarna förvaltar favoritskapet väl.

Tips: Djurgårdens IF – BK Häcken

Speltips Betway
Båda lagen gör mål: Nej 2.00
Djurgården vinner matchen 1.70

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens chansning!

IFK GÖTEBORG – IFK NORRKÖPING
Spelplats: Gamla Ullevi, Göteborg. Avspark: Måndag, 19:00.

IFK Norrköping gästar ett revanschsuget IFK Göteborg på Gamla Ullevi under måndagskvällen. Göteborg kommer närmast från en otippat förlust i Varberg där de dessutom gick mållösa efter 2-0 i baken på Varberg Energi Arena.

Hemvändaren Marcus Berg, som dessutom tagit över kaptensbindeln i blåvitt, spelade hela matchen, men gick tillskillnad från comebacken denna gång mållös av planen.

Norrköping gästade senast Hammarby på bortagräs och där såg det länge ut som att laget från Östergötland skulle ta poäng, men med mindre än tio minuter kvar av ordinarie speltid gjorde en annan allsvensk-hemvändare, nämligen Björn Paulsen, 2-1-målet för Bajen, vilket också blev matchens sista.

Senast ”Peking” besökte blåvitt i Göteborg lämnade gästerna med en 3-1-seger. Därefter har lagen mötts en gång i Svenska Cupen och den tillställningen slutade 1-1.

Vi tror vi bjuds på en jämn match här mellan två revanschsugna lag och väljer att testa krysset efter full tid ihop med båda lagen gör mål!

Tips: IFK Göteborg – IFK Norrköping

Speltips Betway
Båda lagen gör mål 1.66
Oavgjort efter full tid 3.30

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens dubbel!

ÖSTERSUNDS FK – HAMMARBY IF
Spelplats: Jämtkraft Arena, Östersund. Avspark: Söndag, 17:30.
KALMAR FF – MJÄLLBY AIF
Spelplats: Guldfågeln Arena, Kalmar Avspark: Söndag, 17:30.

Hammarby noteras för fyra raka vinster om vi räknar in viktorian mot Maribor från kvalet mot möjligt Europa-spel. Hemma i Allsvenskan har stockholmarna tre raka vinster och på dessa framträdanden har det dessutom gjorts nio mål framåt.

Fem av dem kom i 5-1-krossen hemma mot Degerfors, därefter åkte ”Bajen” till Örebro för att vinna med 2-0, innan de tog sig an nyss nämnda Maribor hemma där det blev 3-1-seger och senast avgjorde de sent när IFK Norrköping slogs med 2-1, då återigen med Tele2 Arena som spelplats.

Nu ska Hammarby till Östersund och här kommer bortalaget bli kraftiga favoriter. Vi förväntar oss att de grönvita har den kvalité och spets som krävs för att det ska bli tre poäng mot ett lag av ÖFK’s kaliber. Östersund har det som ni säkert känner till rätt så kämpigt för tillfället då de återfinns som nästjumbo i tabellen med blott åtta poäng på tolv matcher.

För att göra omgångens dubbel komplett tar vi precis som förra veckan ett besök till Guldfågelns Arena i Kalmar. Sist KFF agerade hemmalag förlorade de med uddamålet mot topplaget Djurgården som vann här med 1-0, men denna vecka tror vi att Kalmar tar revanch.

Mjällby AIF väntar nämligen i denna omgång 13 och Kalmar får i egenskap av hemmalag agera favoriter i denna match.

Gästerna noteras för två raka på bortagräs i Allsvenskan utan seger och detta med 3-5 i målskillnad. Sist som Mjällby var på besök i Kalmar lämnade gästerna arenan med en 4-1-seger, men vi tror bestämt att Kalmar är bättre i år och landar tryggt i att KFF fixar minst en poäng.

Kalmar har bara torskat två av sex hemmamatcher och dessa förluster har kommit i deras två senaste på hemmaplan. Häcken vann här innan Djurgården gjorde det samma och även dem med uddamålet, men då med 3-2 istället för 1-0.

KFF känns vassa hemma och revanschlustan efter förlusten senast, som gör att de nu har två raka utan poäng hemma på Guldfågeln räknas också in i valet av att spela Kalmar eller oavgjort mot Mjällby som har det tufft på resande fot alltså.

Tips: Östersunds FK – Hammarby IF och Kalmar FF – Mjällby AIF

Speltips Betway
Hammarby att vinna 1.57
Kalmar eller oavgjort 1.25
Total odds: 1.96

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Helgens alla matcher


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Publicerat 2023-09-16 20:30

Fotbollens positiva koppling till spelindustrin

Att fotboll blivit en mångmiljardbransch är det ingen som säger emot, men pengars växande betydelse inom sporten är det delade uppfattningar kring. Spelbranschens koppling till fotboll blir också vanligare att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |