Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Allsvenskan v.34
Speltips

TIPS: Allsvenskan v.34

Publicerat 2021-08-26 18:57

Denna vecka går Allsvenskan här hemma i Sverige in i omgång 17. Helgens matcher genomförs mellan lördagen och söndagen och detta med att tre matcher spelas på lördag, medan resterande fem spelas först under söndagen och då med avsparkstider 15:00 samt 17:30.

Djurgården, som förra veckan endast mäktade med 0-0 hemma mot Mjällby lär vara revanschsugna när de den här veckan ställs mot Sirius borta och bara några timmar senare ställs toppkonkurrenten Malmö FF mot Hammarby i huvudstaden.

Det återstår att se vilket av dessa lag som återfinns i tabelltoppen när omgång 17 summeras, samt om AIK fortsätter spela in viktiga poäng i deras kamp om att haka på toppduon.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens bästa!

AIK – ÖREBRO
Spelplats: Friends Arena, Solna. Avspark: Lördag, 15:00.

På nationalarenan i Stockholm ställs AIK mot Örebro och det vi får se på Friends Arena i denna match blir ett möte mellan toppen och botten.

AIK har gått starkt på slutet och är inför denna spelomgång bara en poäng efter serieledande Djurgården. Stockholmarna har vunnit fyra av deras fem senaste i serien och noteras för en målskillnad på stabila 9-3 i formtabellen, vilket ger laget ett bra självförtroende nu när vi närmar oss slutspurt.

Örebro har tagit sex av 15 möjliga poäng i samma formtabell och även om ÖSK vässat spelartruppen något med namn som Jiloan Hamad och Nasiru Moro här under sommaren så håller gästerna i huvudstaden inte den kvalité som hemmalaget står för.

Känslan är att om AIK ska ta rygg på Djurgården och Malmö i topp, då ska ÖSK hemma besegras till varje pris. Oddset på att AIK leder i halvtid samt vinner matchen står lite väl högt i kurs för vårt tycke och därför hugger vi det som omgångens bästa!

Tips: AIK – Örebro SK

Speltips Betway
AIK – halvtid + fulltid 1.95
Rätt resultat: 2-0 6.00

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens chansning!

DEGERFORS IF – MJÄLLBY AIF
Spelplats: Stora Valla, Degerfors. Avspark: Lördag, 15:00.

Degerfors inledde Allsvenskan med stil och såg spännande ut, men på slutet har laget svajat en aning. Denna helg tar de emot Mjällby hemma på Stora Valla och för gästernas del blir detta andra raka på bortagräs då de förra spelomgången tog poäng mot Djurgården på Tele2.

Mjällby har skrapat ihop tolv poäng på 16 omgångar och återfinns just nu på nästjumboplatsen, vilket innebär spel i Superettan nästa säsong. Motståndarna på Stora Valla har fem poäng mer, det vill säga 18, och är ett lag som de vill äta sig ikapp.

När lagen möttes tidigare i år, då i omgång fyra, drog Mjällby det längsta strået på deras hemmaplan och vann en jämn match med 1-0. Känslan är att det blir lika spännande den här gången och vi tycker att det luktar kryss lång väg om den här matchen!

Tips: Degerfors IF – Mjällby AIF

Speltips Betway
Matchen slutar oavgjort 3.30
Båda lagen gör mål: Ja 1.60

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens dubbel!

AIK – ÖREBRO SK
Spelplats: Friends Arena, Stockholm. Avspark: Lördag, 15:00.
BK HÄCKEN – IFK GÖTEBORG
Spelplats: Bravida Arena, Göteborg. Avspark: Söndag, 15:00.

Sist men inte minst tar vi en titt på omgångens dubbel!

Här kan vi inte låta bli att plocka med AIK, även om oddset inte är det bästa. Som vi varit inne på tidigare har stockholmarna ett gyllene läge att nypa en ny trepoängare för att på allvar haka på DIF och MFF i tabelltoppen.

Vi ser inte att AIK missar tre poäng hemma mot ett svagt ÖSK, så ettan på nationalarenan åker med i omgångens dubbel också!

Först ut under söndagen är Göteborgsderbyt på Bravida Arena där IFK Göteborg ska ta revansch på sig själva efter förlusten hemma mot Varberg senast genom att spöa BK Häcken i detta derby.

Blåvitt har kryssat fyra raka derbyn mot Häcken och det femte på ”head-to-head-listan” vann dem med 2-1, men det var säsongen 2019 det och då med 2-1.

Blickar vi till just inbördes möten så vittnar den statistiken om att spelet ”båda lagen gör mål” brukar hitta hem i dessa derbyn då det gjort det i tre av de fem senaste, varav de två senaste båda gångerna har slutat 1-1.

Både Häcken och IFK Göteborg lär vilja lämna den här matchen med en trepoängare, dels för att ta några steg uppåt i tabellen, men också för att glädja fansen med en efterlängtad derbyseger.

Med den filosofin tror vi mycket på att just båda lagen gör mål hittar hem igen, så det spelet gör att omgångens dubbel ser ut på följande vis.

Tips: AIK – Örebro SK och BK Häcken – IFK Göteborg

Speltips Betway
AIK att vinna 1.36
BK Häcken – IFK Göteborg BLGM 1.72
Total odds: 2.35

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Helgens alla matcher


Avatar

Skrivet av johan

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Speltips

Publicerat 2022-02-23 17:03

SPELTIPS: Gasen i botten i Glasgow

Rangers har något överraskande en seger inför returen mot Borussia Dortmund och detta med två mål dessutom. Dortmund är väl medvetna om vad som gäller och här lär det bli …

Speltips

Publicerat 2022-02-23 14:46

SPELTIPS: Målrikt även i returen!

RB Leipzig ställs mot Real Sociedad på bortagräs i returen i Europa League. Med oss från rond ett på tysk mark har vi ett 2-2-resultat på Red Bull Arena och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |