Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Allsvenskan v.38 (omgång 20)
Allsvenskan

TIPS: Allsvenskan v.38 (omgång 20)

Publicerat 2021-09-21 17:33

Allsvenskan bjuder på matcher mitt i veckan denna vecka och detta med omgång 20 som genomförs mellan onsdag och torsdag med sju matcher till antalet. Sedan fortsätter serien med nästkommande omgång redan till helgen, så denna vecka är det ett fullspäckat schema där toppstriden rullar vidare! 


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens bästa!

DJURGÅRDENS IF – DEGERFOS IF
Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm. Avspark: Onsdag, 19:00.

Omgångens bästa spel hämtar vi från huvudstaden där Djurgårdens IF tar emot Degerfors IF hemma på Tele2 Arena i Stockholm.

Degerfors kommer till spel mot ett formtoppat hemmalag med en dyster trend då gästerna noteras för fyra raka utan poäng och på dessa fyra har de dessutom bara mäktat med två mål framåt samtidigt som de släppt in elva bakåt.

Djurgården däremot går starkt. Derbysegern mot Hammarby med 4-1 följdes upp med ett oavgjort resultat mot Malmö FF på bortagräs (1-1) och nu är det återigen hemmamatch som stundar för ett guldjagande Djurgården.

Stockholmarna har gått segrande ur fyra av deras sex senaste på hemmagräs. Totalt har de hittills under säsongen kammat hem sju av tio inför sin hemmapublik och som tabelläget ser ut just nu är de en poäng bakom AIK i toppen på tabellen så ska DIF haka på i guldstriden har de inte råd med poängtapp här!

Degerfors kommer som sagt med svag form, lägg därtill att bortalaget har en total målskillnad på 6-23 som bortalag efter tio framträdanden som just bortalag…

Tips: Djurgårdens IF – Degerfors IF

Speltips Betway
Djurgården att vinna 1:a halvlek 1.65
Totalt antal mål: Över 2,5 1.47

 

 

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens chansning!

HAMMARBY IF – IFK GÖTEBORG
Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm. Avspark: Torsdag, 19:00.

Vi fortsätter på Tele2 Arena och nu till torsdagens match där Hammarby gästas av IFK Göteborg. Blåvitt besökte AIK i slutet på förra veckan i en match de förlorade klart med 3-1. Vi har feeling för att gästerna bör vara så pass revanschsugna efter smällen sist att de gör match av det här och frågan är om de till och med lämnar huvudstaden med en trepoängare?

Hammarby tog full pott mot Varberg i förra veckans omgång då de vann här på Tele2 med 1-0. Segerskytt då blev 19-årige Akinkunmi Amoo som gjorde matchens enda mål i slutet på den första halvleken.

Senaste gången IFK Göteborg tog full pott mot Hammarby borta i Allsvenskan var säsongen 2015 då de vann här med 1-0 och matchhjälten då var dansken Thomas Mikkelsen då han gjorde målet för Blåvitt. Numera finns ingen Mikkelsen i bortalaget, men det gör däremot Marcus Berg och han kan absolut se till at detta blir en bra kväll för gästerna som vi hugger som omgångens chansning!

Tips: Hammarby IF – IFK Göteborg

Speltips Betway
IFK Göteborg att vinna matchen 3.75
IFK Göteborg vinner matchen + båda lagen gör mål 6.00

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens dubbel!

DJURGÅRDENS IF – DEGERFORS IF
Spelplats: Tele2 Arena, Östersund. Avspark: Onsdag, 19:00.
IK SIRIUS – IFK NORRKÖPING
Spelplats: Studenternas IP, Uppsala. Avspark: Onsdag, 19:00.

Vi avslutar med att presentera omgångens dubbel och denna vecka kombinerar vi ett målspel ihop med ett målspel.

Först ut hugger vi över 2,5 mål mellan Djurgården och Degerfors. Stockholmarna går som tidigare nämnt en tuff toppstrid med bland annat rivalerna AIK och ska de haka på är tre poäng ett måste. Hemmaplan gör Djurgården svårslagna samtidigt som Degerfors har det jobbigt på just bortaplan, så att den matchen passerar över 2,5 mål ser vi som fullt rimligt.

Spel två i denna dubbel hämtar vi från Uppsala och mötet mellan Sirius och IFK Norrköping. Sirius har nyligen besegrat just Degerfors borta med 2-1 och ska nu hem för att möta ett IFK Norrköping som siktar uppåt i tabellen. Vi tror att Sirius ger ”Peking” en match och väljer att spela över 2,5 mål även i den matchen.

Omgångens dubbel på pränt ser alltså ut så här.

Tips: Djurgårdens IF – Degerfors IF och IK Sirius – IFK Norrköping

Speltips Betway
Djurgården – Degerfors över 2,5 mål 1.47
Sirius – IFK Norrköping över 2,5 mål 1.61
Total odds: 2.38

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens alla matcher

2024-05-28
2024-05-29

Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |