Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Allsvenskan v.38 (omgång 21)
Allsvenskan

TIPS: Allsvenskan v.38 (omgång 21)

Publicerat 2021-09-24 11:42

Allsvenskan bjöd på seriematcher mitt i veckan och nu rullar säsongen vidare med omgång 21 som avgörs mellan lördag – måndag. Djurgården är återigen i serieledning då de tog full pott med minsta möjliga marginal hemma mot Degerfors och då AIK dagen därpå bara fick 1-1 borta mot Kalmar FF är det återigen fördel blåränderna i topp. För serieledarnas del väntar Östersund borta och då dem skrällde rejält mot Elfsborg senast så ska det bli intressant att se vad de kan uträtta när seriens just nu bästa lag kommer på besök!

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens bästa!

IFK NORRKÖPING – VARBERG BOIS
Spelplats: Platinumcars Arenan, Norrköping. Avspark: Söndag, 17:30.

IFK Norrköping ställs under söndagseftermiddagen mot Varberg BoIS på hemmagräs och här får värdlaget bära favoritskapet. Norrköping fixade tidigare i veckan en välbehövlig trepoängare då de på bortaplan slog Sirius i Uppsala med 4-2 och i den matchen blev hemmalagets unge anfallare, Carl Björk, 21 år gammal, tvåmålsskytt.

Varberg BoIS ställdes tidigare i veckan mot BK Häcken på hemmaplan i ett riktigt mittenmöte. Så som tabellen målas upp med 20 omgångar genomförda är bortalaget för dagen placerade på en åttondeplats i tabellen och upp till motståndarna som just nu är femma har de sex poäng.

Norrköping går vid seger här upp på 36 poäng, vilket gör att de har häng på topp tre-lagen. Nuvarande tabelltrea är Malmö FF och de noteras för 38 poäng efter 20 matcher i Allsvenskan och serieledande Djurgården står på 41, vilket är lika många som tvåan AIK.

Hemmalaget Norrköping har bra dagsform då de noteras för två raka vinster. Fyra mål mot Sirius borta tidigare i veckan och i deras senaste hemmamatch gjorde de tre mål på Örebro i en match de tog hem med klara 3-0. Varberg har på resande fot vunnit tre av tio framträdanden i Allsvenskan så här långt, kryssat sig ur tre också, vilket resulterar i fyra förluster.

När Varberg var på besök här i fjol föll de med 2-0 och då ”Peking” ser starka ut för dagen är det inte alls omöjligt att det blir något liknade igen!

Tips: IFK Norrköping – Varberg BoIS

Speltips Betway
IFK Norrköping att vinna 1.61
IFK Norrköping att göra matchens första mål 1.50

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens chansning!

HALMSTADS BK – IK Sirius
Spelplats: Örjans Vall, Halmstad. Avspark: Måndag, 19:00.

Omgångens chansning hittar vi på Örjans Vall i Halmstad under måndagskvällen där Sirius kommer på besök. Gästerna från Uppsala kommer från en tung, tung förlust mot IFK Norrköping där de släppte in fyra mål. På resande fot har Sirius bara vunnit två av tio framträdanden hittills under säsongen och nu ställs de mot ett HBK som åkte på säsongens första nederlag på hemmagräs i deras senaste hemmamatch.

Halmstad är just nu tabelltolva. 21 poäng på 20 matcher gör att de har tre poäng ner till negativ kvalplats och ytterligare två poäng ner till degradering till Superettan. Av de 21 poäng HBK spelat in hittills under säsongen har de tagit tolv av dessa på hemmaplan och mot ett Sirius som hade det tufft senast tror vi att en ny välbehövlig trepoängare kan vara inom räckhåll.

Gästerna har på resande fot som sagt bara två vinster av tio möjliga. De har fyra oavgjorda och lika många förluster och allt detta med en total målskillnad på 11-21 som enbart bortalag. Senaste bortamatchen Sirius gjorde var i Degerfors och då vann de med 2-1 på Stora Valla, men på Örjans Vall tror vi att de får det betydligt tuffare.

Kalmar FF blev först ut för säsongen att besegra HBK här i deras senaste hemmamatch och därefter har Halmstad BK hunnit med ett oavgjort resultat borta mot Mjällby. Nu väntar hemmaplan och då hemmalagets poängbehov är stort tror vi de levererar en välbehövlig trepoängare mot ett bortasvagt Sirius.

Tips: Halmstad BK – IK Sirius

Speltips Betway
HBK att vinna matchen 2.20
Över 2,5 mål i matchen 2.05

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens dubbel!

ÖSTERSUNDS FK – DJURGÅRDENS IF
Spelplats: Jämtkraft Arena, Östersund. Avspark: Söndag, 15:00.
HALMSTADS BK – IK Sirius
Spelplats: Örjans Vall, Halmstad. Avspark: Måndag, 19:00.

Till omgångensdubbel väljer vi att plocka ut vad vi påstår blir två ”säkra kort”. Serieledande Djurgården ställs mot tabelljumbon på bortagräs och här tror vi att stockholmarna har vad som krävs för en ny trepoängare och för att göra dubbeln komplett tar vi ett ”säkert kort” från måndagens möte på Örjans Vall.

Djurgården hade Degerfors på besök hemma på Tele2 tidigare i veckan. Där visade stockholmarna styrka då de först gick ifrån till 2-0, men Degerfors kom tillbaka till 2-2, men styrkan DIF visade upp var att de tog ledningen igen och vann till slut med 3-2 på Tele2 Arena.

Östersund tog en rejäl överraskningsseger i deras senaste hemmamatch då Elfsborg slogs med 3-1, men därefter har de tidigare i veckan hunnit med att förlora mot Örebro borta med 2-0. Nu väntar tuffaste möjliga prövning då serieledarna gästar Jämtkraft Arena och här tror vi inte att hemmalaget kan stå emot.

För att göra dubbeln komplett vänder vi tillbaka till Örjans Vall. Hemmastarka HBK gästas av Sirius och här har vi i omgångens chansning lyft fram HBK’s segerchanser. Sirius är dock ett lag som blandar och ger, men att de lämnar Örjans Vall med tre poäng ser vi inte på kartan.

1X på måndag ihop med ny seger för Djurgården mot tabelljumbon under söndagen blir alltså spelen i omgångens dubbel denna omgång.

Omgångens dubbel på pränt:

Tips: Östersunds FK -Djurgårdens IF och Halmstad BK – IK Sirius

Speltips Betway
Djurgården att vinna 1.50
Halmstad eller oavgjort 1.28
Total odds: 1.92

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Helgens alla matcher

 


Avatar

Skrivet av johan

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Allsvenskan

Publicerat 2024-02-14 22:23

Färre spelbolag sponsrar svensk toppfotboll

Fotbollen kräver och behöver sponsorer för att allt ska fungera. Däremot har det skiftat mycket vilka sponsorer som stödjer fotbollen. En gång i tiden var det nästan uteslutande spelbolag som …

Copyright © Fotboll.com 2024   |