Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Allsvenskan v.41 (omgång 23)
Allsvenskan

TIPS: Allsvenskan v.41 (omgång 23)

Publicerat 2021-10-15 19:16

Veckans upplaga av Allsvenskan avgörs mellan lördag – måndag och på dessa dagar ska åtta spännande seriematcher genomföras. Sist är serieledande Djurgården som under måndagen ställs mot IF Elfsborg i huvudstaden, men innan den matchen kan de vara passerade av lokalrivalen AIK som under söndagen ställs mot Hammarby i ett hett 08-derby, även det på Tele2 Arena. Vi plockar ut omgångens bästa spel och börjar per omgående med omgångens bästa!

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens bästa!

MJÄLLBY AIF – KALMAR FF
Spelplats: Strandvallen, Hällevik. Avspark: Söndag, 15:00.

Det Kalmar FF gör för tillfället är att prestera finfin fotboll. Henrik Rydström har fört sitt KFF till 37 poäng efter 22 matcher och ser vi till vad de presterat i närtid råder det inga tvivel om att formen är god. Fem raka matcher utan förlust är bortalagets facit på Strandvallen och av dessa fem har KFF vunnit fyra.

I formtabellen är KFF seriens näst bästa lag och noteras för en målskillnad på ack stabila 11-3 sett till de fem senaste alltså.

Hemmalaget Mjällby håller inte riktigt samma kalasform. Ser vi till samma formtabell är MAIF tabellfyra med ett utfall på två segrar och tre oavgjorda och för deras del landar målskillnaden på 5-0. Nu ställs de dock mot ett motståndarlag som går som tåget och även om dessa lag är svårslagna, vilket inte minst formen vittnar om, så tror jag att Kalmar är så pass bra för dagen att de lämnar Hällevik med minst en poäng!

Tips: Mjällby AIF – Kalmar FF

Speltips Betway
Oavgjort eller Kalmar FF att vinna 1.44
Kalmar FF att göra matchens första mål 2.10

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens chansning!

HAMMARBY IF – AIK
Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm. Avspark: Söndag, 15:00.

Stockholmsderby igen och denna gång på Tele2 Arena där guldjagande AIK gästar Hammarby. Hemmalaget har tio poäng upp till tvåan AIK och är inte med i någon titelstrid, men här har de en god möjlighet att spela AIK en bit från guldstriden, så länge Djurgården gör det som förväntas av dem mot Elfsborg under måndagen vill säga.

Hammarby gick till landslagsuppehållet med en tung 3-1-förlust borta mot IFK Norrköping. Omgången innan det spelade grönvita HIF 1-1 borta mot Häcken och innan det slog de ett IFK Göteborg i kris med 3-0 hemma på Tele2. Det positiva för ”Bajen” är alltså att de vann sin senaste hemmamatch, men frågan är hur det står till med dagsformen efter ett längre uppehåll..?

AIK har under uppehållet träningsmatchat mot Superettan-laget Jönköping Södra. Resultatet i den matchen blev att J Södra gick och vann med 3-1, men då det bara var en träningsmatch säger det egentligen ingenting. Senaste seriematchen AIK gjorde var mot Djurgården och då vann de svartklädda med 1-0.

Kan AIK fixa en andra raka derbyseger eller gör Bajen den andra rivalen en tjänst här? Vi är beredda att tro på ett sevärt derby där målen kommer stå i fokus!

Tips: AIK – Djurgårdens IF

Speltips Betway
Båda lagen gör mål + över 2,5 mål 2.10
Rätt resultat: 2-2 11.00

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens dubbel!

MJÄLLBY AIF – KALMAR FF
Spelplats: Strandvallen, Hällevik. Avspark: Söndag, 15:00.
DJURGÅRDENS IF – IF ELFSBORG
Spelplats: Tele2 Arena, Stockholm. Avspark: Måndag, 19:00.

Sist men inte minst så tittar vi till omgångens dubbel.

Vi väljer att plocka med dubbelchansen på Kalmar. Vi är medvetna om att de ställs mot et svårslaget Mjällby, men att KFF med sin dagsform är starka nog att klara av minst en poäng i denna bortamatch är ett spel vi fastnar för och med det sagt åker samma lir med på en intressant dubbel.

Ett guldjagande Djurgården får sedan förtroendet för att göra dubbeln komplett. Som vi var inne på tidigare ställs serieledarna mot Borås-laget Elfsborg på hemmaplan under måndagskvällen. Tele2 Arena kommer bjuda på finfin inramning och här är blåränderna inte enkla att rå på.

Elfsborg har inte vunnit på bortaplan mot Djurgården sedan 2015. Sedan dess har de gjort sex besök här och Djurgården har vunnit tre av dessa. Nu är förutsättningarna som sådana att om DIF ska fortsätta agera serieledare lär de vara i behov av tre poäng och vi tror att deras självförtroende resulterar i en ny seger på konstgräset i huvudstaden.

Tips: Mjällby AIF – Kalmar FF och Djurgårdens IF – IF Elfsborg

Speltips Betway
Oavgjort eller Kalmar FF att vinna 1.44
Djurgårdens IF att vinna 1.87
Total odds: 2.70

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Helgens alla matcher

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-05-04 14:47

Tio Allsvenska klubbars lönsamhet är beroende av sändningsrättigheter

Konsult- och revisionsföretaget EY har släppt den årliga rapporten "Hur mår svensk elitfotboll?", där de analyserat de Allsvenska klubbarnas årsredovisningar för verksamhetsåret 2023. En riskuppskattning av EY visar att endast …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Copyright © Fotboll.com 2024   |