Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Allsvenskan v.43 (omgång 25)
Allsvenskan

TIPS: Allsvenskan v.43 (omgång 25)

Publicerat 2021-10-27 07:19

Allsvenskan rullar vidare och den här veckan bjuds vi på matcher mitt i veckan, vilket är välkommet! Vi kan inte låta bli att lägga fokus på den rafflande toppstriden där Djurgården återigen är i serieledning. Frågan är dock hur toppen av tabellen ser ut efter den här omgången? Malmö FF som jagar ställs mot AIK på hemmaplan och då skåningarna bara fick en poäng borta mot Varberg senast är det lätt att tro att de siktar på revansch mot AIK. 

Nu kastar vi oss över våra bästa spel från denna omgång, häng på!

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens bästa!

DEGERFORS IF – IF ELFSBORG
Spelplats: Stora Valla, Degerfors. Avspark: Torsdag, 19:00.

Elfsborg smyger fortfarande med i guldstriden. Just nu är boråsarna bara två poäng bakom Djurgården på sin fjärdeplats, så det är minst sagt jämnt i toppen av Allsvenskan. Gästerna på Stora Valla har fyra raka trepoängare i bagaget där de vunnit de tre senaste med 3-0 och då räknas cup-mötet med Stockholm Internazionale in.

Förutom den vinsten så har Elfsborg i närtid besegrat Djurgården på Tele2 Arena med 3-0 och därefter tog de emot IK Sirius hemma i Borås och då vann de gulklädda med samma siffror alltså. Nu gästar de Degerfors som favoriter och magkänslan inför avspark här är att denna match har goda förutsättningar att bli målrik.

Degerfors har två poäng ner till negativ kvalplats där Halmstad BK gör allt de kan för att undvika just den platsen. Degerfors kommer från två raka trepoängare och för deras del med 2-1 båda gångerna. Senast slog de Örebro i en riktig sexpoängsmatch och omgången innan det vann de med 2-1 mot just HBK här på Stora Valla.

Hemmalaget är alltjämt i stort poängbehov, vilket även gästerna är om de ska haka på övriga lag i toppen. Det gör att överspelet blir det logiska valet i denna match!

Tips: IF Elfsborg – IK Sirius

Speltips Betway
Båda lagen gör mål: Ja 1.57
Över 2,5 mål + båda lagen gör mål: Ja 1.90

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens chansning!

MALMÖ FF – AIK
Spelplats: Eleda Stadion, Malmö. Avspark: Onsdag, 19:00.

Toppmöte väntar på Eleda Stadion i Malmö där MFF gästas av AIK. Det är tabelltvåan mot tabelltrean och på spel står blytunga poäng för att haka på Djurgården i racet om titeln som Sveriges bästa lag 2021.

MFF kommer från ett 1-1-resultat borta mot Varberg senast och som vi var inne på tidigare är det lätt att tro på snabb revansch i egenskap av hemmalag mot AIK i detta toppmöte, men lugn i båten.

AIK tog tre mycket viktiga poäng senast då de slog IFK Norrköping med 1-0 hemma på Friends Arena och detta efter att ha förlorat 08-derbyt mot Hammarby med samma siffror omgången innan.

När dessa lag gjorde upp här i Malmö senast fick vi se en 0-0-match. Innan det hade MFF två raka vinster på just hemmaplan mot AIK, men de två sista i överblicken på de fem senaste har slutat 1-1 och 0-0 igen.

Vi tror på en jämn match där både hemma- och bortalag är räddare för att förlora än vad de är villiga att vinna så ett nytt kryss i Malmö mellan dessa lag är inget dumt spel i vår mening.

Tips: Malmö FF – AIK

Speltips Betway
Oavgjort efter full tid 3.80
Rätt resultat: 1-1 7.00

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens dubbel!

BK HÄCKEN – HALMSTAD BK
Spelplats: Örjans Vall, Halmstad. Avspark: Torsdag, 19:00.
BK HÄCKEN – HALMSTAD BK
Spelplats: Örjans Vall, Halmstad. Avspark: Torsdag, 19:00.

Sist men inte minst tittar vi till omgångens dubbel och denna gång hämtar vi denna från Örjans Vall i Halmstad. Hur undrar ni? Jo, vi använder oss av spelbyggaren hos Betway!

Halmstad är just nu placerade på negativ kvalplats och har 26 poäng inspelade. Upp till ”säker mark” har hemmalaget bara en ynka poäng och ner till Örebro på degraderingsplats till Superettan skiljer det hela tio poäng.

Örebro gästar Halmstad med minst sagt medioker form. ÖSK har fyra raka förluster i bagaget och framåt har det bara gjorts tre mål på de fyra senaste.

Lägg därtill att Halmstad bara förlorat en match av elva möjliga på hemmagräs och att de här har chans att skicka Örebro till spel i Sveriges näst bästa serie och ta ett stort steg mot förnyat kontrakt.

Ja, vi tror helt enkelt att hemmalaget är bra nog för seger och att denna match har mål i sig också, så spelbyggaren lyder enligt nedan.

Tips: BK Häcken – Halmstad BK och IF Elfsborg – IK Sirius

Speltips Betway
Halmstad BK att vinna 1.57
Över 1,5 mål 1.28
Total odds: 1.87

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens matcher

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |