Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Allsvenskan v.43 (omgång 26)
Allsvenskan

TIPS: Allsvenskan v.43 (omgång 26)

Publicerat 2021-10-29 08:48

Allsvenskan rullar vidare och efter matcherna mitt i veckan är det redan nu dags för nya matcher och precis som senast lägger vi stort fokus på den rafflande toppstriden. Djurgården föll med 3-0 mot IFK Göteborg och då Malmö FF tog full pott genom 1-0-seger på hemmagräs mot AIK är det nu himmelsblått i toppen av den allsvenska tabellen och där Djurgården nu inte är bättre än tabelltrea då även IF Elfsborg fortfarande har häng på serieledningen. 

Vi kommer i vanlig ordning plocka fram omgångens bästa, omgångens chansning och som avslutning på det hela utser vi i vanlig ordning omgångens dubbel.

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens bästa!

IFK NORRKÖPING – IF ELFSBORG
Spelplats: Platinumcars Arena, Norrköping. Avspark: Söndag, 15:00.

Tabellsexan IFK Norrköping ställs mot tvåan Elfsborg hemma i Norrköping. Ska gästerna ta rygg på guldstriden även fortsättningsvis så är detta en match som bortalaget bör vinna, eller åtminstone ta poäng i. Norrköping har i deras senaste hemmamatch spelat 2-2 mot Mjällby och innan det åkte de på dubbla förluster då de föll med klara 5-0 borta mot Häcken för att därpå förlora med 1-0 borta mot AIK på nationalarenan i huvudstaden.

Som hemmalag har Norrköping dock genomfört fem raka utan förlust. Innan 2-2-mötet med Mjällby hade de fyra raka vinster här på Platinumcars Arena. En annan intressant grej att fånga upp är att alla fem har gått över 2,5 mål och då ett guldjagande Elfsborg gästar denna söndag är det vettigt att tro att målkalasen i Norrköping rullar vidare.

Borås-laget har fem raka trepoängare i bagaget så formen är det inga fel på. De kommer närmast från 2-1-seger borta mot Degerfors och innan det körde de över Sirius med 3-0 hemma och samma siffror blev det även när Elfsborg gästade guldutmanaren Djurgården på Tele2 Arena i Stockholm.

Tips: IFK Norrköping – IF Elfsborg

Speltips Betway
Båda lagen gör mål: Ja 1.57
Över 2,5 mål 1.66

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens chansning!

HALMSTAD BK – AIK
Spelplats: Örjans Vall, Halmstad. Avspark: Måndag, 19:00.

Halmstad kämpar för förnyat allsvenskt kontrakt utan kvalspel och under måndagskvällen gästar ett guldjagande AIK på Örjans Vall. HBK är av förståeliga skäl inte favoriter, men vår teori är att de heller inte ska räknas bort i egenskap av hemmalag.

På Örjans Vall har HBK bara gått poänglösa ur en av tolv matcher så här långt och här har de 9-8 i målskillnad, så det är ingen enkel uppgift att få hål på hemmalaget. I samma mening kan vi också påpeka att HBK bara vunnit två av dessa hemmamatcher och att de alltså lämnat nio stycken med ett oavgjort resultat då de som tidigare nämnt bara förlorat en.

AIK har som bortalag vunnit tre matcher, kryssat i tre och förlorat sex. På bortagräs har stockholmarna en målskillnad på 11-14 och de kommer närmast från en smärtsam 1-0-förlust mot Malmö FF i guldstriden.

Stockholmarna har historiskt sett gjort det bra på Örjans Vall där de vunnit tre av de fem senaste, men nu spelar HBK för förnyat kontrakt och då hemmalaget är i starkt poängbehov är det ingen dum idé att tro på skrällvärdet i Halmstad under måndagskvällen!

Tips: Halmstad BK – AIK

Speltips Betway
Oavgjort efter full tid 3.00
Båda lagen gör mål 2.00

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens dubbel!

ÖREBRO SK – DJURGRÅDENS IF
Spelplats: Behrn Arena, Örebro. Avspark: Söndag, 17:30.
MJÄLLBY AIF  – HAMMARBY IF
Spelplats: Strandvallen, Hällevik. Avspark: Måndag, 19:00.

Omgångens dubbel denna omgång hämtas från Behrn Arena i Örebro och kompletteras under måndagskvällen med vad som komma skall på Strandvallen där Mjällby gästas av Hammarby.

I Örebro tror vi att Djurgården tar revansch efter 3-0-smällen mot IFK Göteborg på bortagräs senast. Då DIF numera ”bara” är tabelltrea är tre poäng av extremt stort värde om de ska ta rygg på MFF och övriga i toppen ett tag till och då ÖSK kommer med extremt svag form är det inte alls svårt att tro att gästerna på Behrn Arena lämnar med full pott.

Under måndagen spelas det en viktig tillställning på Strandvallen där Mjällby gästas av Hammarby. Stockholmslaget har hittat formtoppen då Bajen noteras för fyra raka trepoängare. Just nu är de tabellfemma och har 43 poäng på kontot. Upp till MFF i topp har de fem poäng, så guldracet är långt ifrån över.

Mjällby är å andra sidan involverade i bottenstriden då de just nu bara har en poäng till godo på Halmstad i kampen om att undvika den negativa kvalplatsen. Vår teori inför avspark på Strandvallen under måndagskvällen är att vi får se en match mellan två lag som går för full pott, så här är det inte svårt att fastna för båda lagen gör mål!

Tips: Örebro SK – Djurgårdens IF och Mjällby AIF – Hammarby IF

Speltips Betway
Djurgårdens IF att vinna 1.40
MAIF – HIF BLGM 1.60
Total odds: 2.24

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Omgångens matcher

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |