Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Barcelona – Valladolid trolig klasskillnad i La Liga
La Liga

TIPS: Barcelona – Valladolid trolig klasskillnad i La Liga

Publicerat 2022-08-26 21:02

Spanska La Liga erbjuder tre matcher under söndagen. En av dessa spelas på Camp Nou i Barcelona där lilla Real Valladolid kommer på besök och här förväntas det vara klasskillnad på lagen. Barcelona är med det sagt storfavoriter och vår spelidé är att de levererar en bekväm trepoängare!


Tips: FC Barcelona vs Real Valladolid

Speltips Bet365
FC Barcelona -2,0 (asian handicap) 1.68
Robert Lewandowski målskytt i matchen: Ja 1.50

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


FC BARCELONA vs REAL VALLADOLID

Camp Nou, Barcelona. Avspark söndag 28 augusti 19:30.

 Barcelona körde över Real Sociedad med 4-1 på bortaplan senast i ligan.

 Valladolid klarade 1-1 mot Sevilla som bortalag, men här blir det tuffare.

 Lewandowski har bra läge att presentera sig som målskytt inför sin nya hemmapublik.


Barcelona

Barcelona inledde La Liga-säsongen med ett mediokert resultat i hemmapremiären mot Vallecano. Den matchen slutade 0-0 och det var en missräkning för ”Barca” som givetvis hade tre poäng i sikte i säsongens första hemmamatch. Därefter har de en bortamatch mot Real Sociedad genomförd och där kom revanschen.

Nyförvärvet från Bayern München, Lewandowski, inledde målskyttet redan i matchminut ett och samma gubbe gjorde sedan 3-1 i halvlek nummer två. Matchen slutade 4-1 till Barcelona och nu går de för något liknande i nästa hemmamatch och här ska väl ändå säsongens första ”storseger” inför hemmapubliken vara inom räckhåll.

Valladolid

Gästande Valladolid har precis som motståndarlaget två ligamatcher genomförda. För deras del började säsongen tufft då de föll mot Villarreal hemma med 3-0 och där var det aldrig något snack om saken. Villarreal var det bättre laget och den 3-0-segern var en rättvis sådan.

Därefter har Real Valladolid också hunnit med Sevilla borta och där kom säsongens första poäng då man spelade 0-0 i den matchen. Nu väntar Barcelona på Camp Nou, en tuffare uppgift än Sevilla och speciellt då ”Barca” levererade genom att slå Sociedad borta med 4-1.

 


Tips: FC Barcelona vs Real Valladolid

Speltips Bet365
FC Barcelona -2,0 (asian handicap) 1.68
Robert Lewandowski målskytt i matchen: Ja 1.50

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

Barcelona kliver in i denna hemmamatch med ett stort favoritskap och här ska man ta säsongens första ”storseger” på hemmaplan. Resultat som 3-0 eller 4-1 igen är siffror vi räknar de klarar av att leverera och med tanke på att Lewandowski levererade mål gånger två i segern mot Sociedad på bortaplan är det nu läge för honom att fortsätta som målskytt – men denna gång på hemmaplan!


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske …

La Liga

Publicerat 2021-03-21 17:20

Liverpools mittfältare har ett avtal med Barcelona

Georginio Wijnaldums kontrakt med Liverpool går ut 30 juni. Nu ska han ha kommit överens med FC Barcelona om ett pre-kontraktsavtal, enligt Sunday Times.  Den holländske mittfältaren har legat högt upp …

Copyright © Fotboll.com 2024   |