Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Champions League v.42
Champions League

TIPS: Champions League v.42

Publicerat 2021-10-18 14:49

Gruppspelet från Champions League rullar vidare under tisdagen och onsdagen. Det är ett finfint smörgåsbord med många intressanta fotbollsmatcher som erbjuds från denna fantastiska turnering. Vi väljer ut de fem hetaste ur ett spelmässigt perspektiv och bjuder på en femling med garderingar.

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

Besiktas – Sporting 
Spelplats: Vodafone Park, Istanbul
Avspark Tisdag 19/10 18:45

Besiktas har inlett seriespelet lite knackigt då de har fem segrar, två oavgjorda och två förluster efter nio matcher. Allt detta med en målskillnad på 18-11. Det är inte riktigt superklass och här ställs de nu mot ett Sporting som verkligen inte har råd att förlora.

Portugiserna har precis som turkarna två raka i Champions League-gruppspelet utan poäng. För deras del är det med 1-6 i målskillnad, medan Besiktas har 1-4 efter de två inledande matcherna.

Besiktas kommer närmast från förlust i ligan mot Basaksehir på bortagräs med 3-2 och för Sporting har det blivit två raka segrar, där de senast körde över OS Belenenses med 4-0 i en cup-match.

Gästerna får bära favoritskapet här, även om det är ett knappt sådant. Vi tror att portugiserna är starka nog för att fixa minst en poäng här och väljer därför att spela X2 i ett möte som inget av lagen vill förlora

Spelalternativ: X2


PSG – RB Leipzig
Spelplats: Parc des Princes, Paris
Avspark: Tisdag 19/10 21:00

PSG ställs mot Leipzig på hemmaplan i omgång tre och för tyskarna blir detta en match med kniven mot strupen.

Gästerna har nämligen nollats i poängkolumnen i upptakten av detta gruppspel och noteras för en målskillnad på 4-8. I senaste gruppspelsmatchen föll de mycket överraskande på hemmaplan mot Club Brügge med 2-1 och innan det gästade de Manchester City på bortaplan och då föll de med hockeyresultatet 6-3.

PSG är alltid svårslagna och speciellt på hemmaplan. På Parc des Princes har hemmalaget åtta raka vinster och i deras senaste Champions League-match här tog de full pott mot City genom en 2-0-seger.

Vi tror att bortalaget får det tufft här och väljer att lita på favoriten som har god chans på gruppseger!

Spelalternativ: 1


FC Barcelona – Dynamo Kiev
Spelplats: Camp Nou, Barcelona
Avspark: 20/10 18:45

Barcelona är inte vad Barcelona var, det ska vi inte sticka under stolen. I deras CL-grupp är de just nu tabelljumbo med noll poäng efter två matcher och målskillnaden är inte alls smickrande då de har 0-6 på två gruppspelsmatcher.

Dynamo Kiev har en poäng på kontot efter två gruppspelsmatcher och detta med 0-5 i målskillnad. Gästerna på Camp Nou har förlorat på bortagräs mot Bayern München med 5-0 och när de ställdes mot Benfica hemma i CL-premiären klarade de 0-0.

Nu väntar en minst sagt tuff prövning mot ett Barca som inte har råd med något annat än tre poäng. Barca kommer från en stark insats i helgens La Liga-möte med Valencia där de vände 0-1-underläge till seger med 2-1 och vi tror att de är bra nog att skörda nya framgångar här.

Ettan ska vara omgångens bank!

Spelalternativ: 1


Chelsea – Malmö FF
Spelplats: Stamford Bridge, London
Avspark: 20/10 21:00

Chelsea går som tåget och radar upp den ena starka insatsen efter den andra. I helgen som gick hade de Brentford borta och där tog de full pott igen genom en 1-0-seger. Styrkan då var att hålla nollan och detta genom att lösa mängder med finfina räddningar på farliga lägen.

Malmö FF står på två förluster av två möjliga och noteras för en målskillnad på 0-7. De räcker inte till här och inte mot Chelsea på bortagräs. Det blir något av kattens lek med råttan skulle vi tro och allt annat än en hemmaseger med en till två bollars marginal får betraktas som en överraskning.

Här är ettan också en bank och ett odds värt att ha med i vår femling!

Spelalternativ: 1


Benfica – Bayern München 
Spelplats: Estádio da Luz, Lissabon
Avspark: 20/10 21:00

Benfica är tabelltvåa i grupp E efter två omgångar och detta genom att ha skrapat ihop fyra poäng så här långt. De inledde gruppspelet med ett 0-0-resultat borta mot PSV. Därefter ställdes de mot FC Barcelona här i Lissabon och då gick hemmalaget och vann genom en klar 3-0-seger. Nu ställs de mot ett Bayern München som verkligen imponerar och här slår portugiserna helt klart ur underläge.

Bayern noteras för  en helt klart godkänd resultatrad i närtid. När de i helgen ställdes mot Bayer Leverkusen i tyska Bundesliga gick de och vann den ”tuffa bortamatchen” genom en klar 5-1-seger. Omgången innan det hade de Eintracht Frankfurt på besök på hemmaplan och då föll de förvisso med 2-1, men i Champions League har de gjort bra ifrån sig.

I omgång ett städade de av Barcelona på bortagräs med 3-0 och när de tog emot Dynamo Kiev på hemmaplan senast slutade det hela 5-0. Nu gästar de ett Benfica borta och här ska Bayern helt klart vara en favorit värd att lita på!

Spelalternativ: 2


 1X2-rad på utvalda matcher:

# Match 1 X 2 Odds
1 Besiktas – Sporting X 2 1.35
2 PSG – RB Leizpg 1 1.44
3 Barcelona – Dyn. Kiev 1 1.22
4 Chelsea – Malmö FF 1 1.08
5 Benfica – Bayern München 2 1.42
Totalt odds: 3.67

 

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |