Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Champions League v.44
Champions League

TIPS: Champions League v.44

Publicerat 2021-11-01 18:05

Gruppspelet av Champions League rullar vidare och precis som förra gången det begav sig plockar vi ut en femling till ett spelvänligt odds. Vi bygger kupongen på några favoriter vi litar starkt på och börjar redan under onsdagskvällen med att lita på segermaskinen Bayern som ställs mot Benfica hemma i München. Sedan rullar det vidare med fler intressanta matcher där vi nyttjar hängslen och livrem för att göra femlingen komplett!

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se

Bayern München – Benfica
Spelplats: Allianz Arena, München
Avspark Tisdag 2/11, klockan 21:00

Benfica är tabelltvåa i grupp E och har spelat in fyra poäng på tre omgångar i detta Champions League-gruppspel. Portugiserna har 3-4 i målskillnad efter tre matcher och noteras för en seger, en oavgjord och en förlust. Senast de var i farten i Champions League-spel tog de emot just Bayern på hemmaplan och då föll de med 0-4.

Bayern, som toppar gruppen på maximala nio poäng av nio möjliga, har fenomenala 12-0 i målskillnad och går ruggigt starkt. I deras senaste ligamatch tog de full pott på bortaplan mot Union Berlin genom en 5-2-seger och hemma på Allianz Arena i München ska det mycket till för att segermaskinen Bayern München får grus i maskineriet.

Hemmalaget blir naturligtvis storfavoriter, men vi köper det till fullo och plockar med ettan i omgångens spelförslag.

Spelalternativ: 1


Atalanta – Manchester United
Spelplats: Gewiss Stadium, Bergamo
Avspark Tisdag 2/11, klockan 21:00

I grupp F spelas det en riktigt intressant match när Manchester United reser till Bergamo för att ställas mot Atalanta. Gästerna åkte nyligen på en smärtsam förlust mot Liverpool på hemmagräs där de föll pladask med 5-0, men därefter studsade de tillbaka finfint genom att bortaslå Tottenham med 3-0, så formen får ändå anses som god.

Atalanta har i sin senaste ligamatch ställts mot Lazio här i Bergamo och den tillställningen blev en mårlik sådan som slutade 2-2. I detta gruppspel är Atalanta just nu grupptrea och noteras för fyra poäng efter tre omgångar, vilket är två färre än motståndarna som toppar gruppen på sex poäng. Detta blir med andra ord en riktig sexpoängsmatch där vinnaren tar ett stort kliv mot slutspelet som stundar.

Känslan inför avspark i Bergamo är att United inte kommer li någon enkel nöt att knäcka och vi tror att United har vad som krävs för att fixa poäng här.

Spelalternativ: X2


Villarreal – Young Boys
Spelplats: Estadio de la Ceramica, Villarreal
Avspark Tisdag 2/11, klockan 21:00

Vi fortsätter i grupp F där omgång fyra kompletteras med mötet mellan Villarreal och Young Boys på Estadio de la Ceramica på spansk mark. Här är det ett gyllene läge för hemmalaget att koppla ett grupp om att som sämst sluta tabelltrea då de kan ta ett stort steg mot en slutspelsplats genom att leverera en trepoängare.

När lagen möttes på Young Boys hemmaarena i den senaste omgången från detta gruppspel så lämnade spanjorerna Stadion Wankdorf i Bern med en 4-1-seger. Den trepoängaren resulterade i att Villarreal tog ett steg upp på fyra poäng och just nu är de tvåa i gruppen, två poäng bakom Man United.

När Villarreal spelade i ligan nu i helgen så föll de borta mot Valencia med 2-0, men här ska de helt klart gälla som favoriter och i egenskap av hemmalag kan de mycket väl leverera en andra raka trepoängare när det gäller som mest i gruppspelet hittills.

Spelalternativ: 1


AC Milan – Porto
Spelplats: San Siro, Milano
Avspark Onsdag 3/11, klockan 18:45

AC Milan föll mot Porto i den senaste gruppspelsomgången från Champions League och detta med 1-0 på Estádio do Dragão i Portugal. Nu väntar returmöte och denna gång med italienarna som hemmalag och sett till vad Milan stått för i närtid är det inte omöjligt att de fixar revansch här.

Milan har sedan smällen i Portugal vunnit tre raka Serie A-matchen och den senaste kom mot Roma i prestigemötet som spelades i söndagskväll där Milan gick och vann med 2-1. Innan det har de slagit Torino på hemmagräs med 1-0 och Bologna med 4-2 på bortaplan.

Porto tog i deras senaste ligamatch emot Boavista på hemmaplan och den matchen hade de inga som helst problem att klara av. Hemmalaget vann med 4-1 och revanscherade sig således efter cup-förlusten mot Santa Clara som de åkte på matchen innan.

I Champions League-gruppspelet är Milan hittills poänglösa efter tre omgångar, men vi tror inte att de förblir det efter den här matchen då vi väljer att spela 1X på San Siro till byggvänliga 1.25 gånger pengen.

Spelalternativ: 1X


Sporting Lissabon – Besiktas
Spelplats: Estádio José Alvalade, Lissabon
Avspark Onsdag 3/11, klockan 21:00

Sist men inte minst tittar vi till vad som komma skall på Estádio José Alvalade i Lissabon där tabelljumbon Besiktas gästspelar mot Sporting Lissabon. Hemmalaget har tre poäng på tre gruppspelsmatcher och är just nu tabelltrea i denna grupp C med tre poäng upp till Dortmund på andraplatsen och ytterligare tre upp till Ajax som toppar gruppen.

Sporting noteras för en seger och två förluster med 5-7 i målskillnad. Segern som portugiserna tog kom mot just Besiktas i den senaste gruppspelsomgången och detta genom att de fick med sig en 4-1-seger från Vodafone Park i Istanbul. Nu har de ett gyllene tillfälle att skicka Besiktas ut från äventyret om de lyckas förvalta favoritskapet på hemmaplan.

Besiktas går sisådär i ligan så här långt där de just nu är tabellfyra med 20 poäng elva matcher, men då hela sju pinnar bakom serieledande Trabzonspor. I Champions League-gruppspelet har turkarna förlorat tre av tre hittills och noteras för en total målskillnad på 2-8.

Vi tror att Benfica är starka nog för att fixa en ny seger och fastnar för ettan!

Spelalternativ: 1


 1X2-rad på utvalda matcher:

# Match 1 X 2 Odds
1 Bayern München – Benfica 1 1.18
2 Atalanta – Man United X 2 1.47
3 Villarreal – Young Boys 1 1.50
4 AC Milan – Porto 1 X 1.25
5 Sporting – Besiktas 1 1.40
Totalt odds: 4.48

 

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-12-06 11:56

TIPS: Champions League v.49

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer …

Copyright © Fotboll.com 2024   |