Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Champions League v.49
Champions League

TIPS: Champions League v.49

Publicerat 2021-12-06 11:56

Tisdag och onsdag är som vanligt speldagarna för Champions League och denna vecka 49 är inget undantag. Nu ska det avgöras, i de grupper där dramatiken fortfarande lever. Vi kommer i detta inlägg sätta tänderna i fem utvalda matcher och i slutet av inlägget presenterar vi en femling med några ”säkra kort” och några garderingar värda att luta systemet emot. 

Nu kör vi, mot full bricka! 

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Red Bull Leipzig – Manchester City
Spelplats: Red Bull Arena, Leipzig
Avspark: 18:45, tisdag 7/12

Först ut är mötet på Red Bull Arena i Leipzig under tisdagen och observera att denna match sparkas igång bland de tidiga matcherna.

Läget i gruppen är att Manchester City har säkrat avancemanget som gruppetta. City står på tolv poäng efter fem gruppspelsmatcher och har redan inför avspark fyra poäng ner PSG som är klara för avancemang de också.

Red Bull Leipzig däremot är ”bara” trea och detta på lika många poäng som Club Brügge som avslutar med att ställas mot PSG på bortaplan.

Leipzig har offrat Jesse March efter en svag säsongsinledning och som temporär huvudtränare finns hans assisterande Achim Beierlorzer. Vi tror att Leipzig får ny luft under vingarna och att de löser minst en poäng mot ett City som inte har något att spela för är taget!

Spelalternativ: 1X
Odds: 1.77


Borussia Dortmund – Besiktas
Spelplats: Signal Iduna Park, Dortmund
Avspark: 21:00, tisdag 7/12

På Signal Iduna Park i Dortmund ska hemmalaget spela in tre poäng när tabelljumbon Besiktas står för motståndet.

Gästerna har hittills inte mäktat med en enda poäng i detta Champions League-gruppspel och att den trenden bryts här är inte rimligt att förvänta sig.

Besiktas noteras för 3-14 i målskillnad på fem gruppspelsmatcher och när Dortmund var på besök på deras hemmaplan i Turkiet så blev det bortaseger med 2-1.

Nu har Dortmund hemmaplan och här blir de av förståeliga skäl storfavoriter. Ettan är ett glasklart tecken i våra ögon och öron och åker således med på veckans kupong som en ”vettig bank”.

Spelalternativ: 1
Odds: 1.25


AC Milan – Liverpool
Spelplats: San Siro, Milano
Avspark: 21:00, tisdag 7/12

På San Siro i Milano har AC Milan en härlig uppgift framför sig då Liverpool kommer på besök. Ska Milan göra dem sällskap till slutspelet av Champions League? Då krävs det poäng här som minst och gärna tre!

Milan är just nu placerade på en tredje plats i denna grupp B och detta med fyra poäng på kontot och en målskillnad på 5-7.

Tabelltvåa är Porto på fem poäng och de ställs mot Atlético Madrid som även dem har fyra poäng, så den här gruppen lever i allra högsta grad – för alla utom bortalaget i Milano.

Liverpool kommer nämligen till San Siro med 15 poäng på 5 matcher. Det är alltså fem vinster av fem möjliga och vad gäller målskillnaden är den finfina 15-5.

Nu kan de rotera och slappna av. Milan däremot, de är så gott som piskade att fixa poäng och som sagt, gärna tre!

Spelalternativ: 1X
Odds: 1.35


Juventus – Malmö FF
Spelplats: Allianz Stadium, Turin
Avspark: 18:45, onsdag 8/12

Juventus har fortfarande chans på avancemang som gruppetta och detta då de just nu är tvåa på tolv poäng, vilket är lika många som nuvarande tabellettan Chelsea i denna grupp H.

Malmö FF kommer som nyblivna svenska mästare, men här ska de såklart inte ha så mycket att säga till om. Juve är ett klasslag och kommer från två raka 2-0-segrar i ligan. När de svartvit-randiga gästade Malmö så blev det bortaseger med klara 3-0.

Juventus går för seriesegern och att det blir ”storseger” igen och denna gången på hemmaplan är absolut ingen högoddsare, men det är en bra bank som således får ta plats på kupongen denna gång.

Spelalternativ: 1
Odds: 1.18


Benfica – Dynamo Kiev
Spelplats: Estádio da Luz, Lissabon
Avspark: 21:00, onsdag 8/12

På Estádio da Luz i Lissabon har hemmalaget chans på avancemang till Champions League-slutspel. Om Benfica vinner mot ett avsågat Dynamo Kiev samtidigt som de får hjälp av Bayern München som tar emot FC Barcelona på hemmagräs, ja då kan Benfica gå upp på andraplatsen!

Barcelona har just nu två poängs försprång på Benfica. Barca har sju poäng, Benfica således fem. Om Bayern gör vad många förväntar sig av dem, det vill säga vinner på hemmagräs och Benfica samtidigt gör vad resten av världen förväntar sig av dem, då kan vi ha en ny tabelltvåa i denna grupp E när onsdagskvällen närmar sig sitt slut.

Benfica noteras för förlust i deras senaste ligamatch och detta mot Sporting på hemmaplan där de förlorade med 3-1. Känslan är att de redan då hade lagt mycket fokus på denna match och att de lever upp till ett stort favoritskap nu är taget.

Ettan i Lissabon är ingen högoddsare, men den är ack så trolig i alla fall och därmed får den avsluta veckans kupong!


 1X2-rad på utvalda matcher:

# Match 1 X 2 Odds
1 RB Leipzig – Manchester City 1 X 1.77
2 Borussia Dortmund – Besiktas 1 1.25
3 AC Milan – Liverpool 1 X 1.35
4 Juventus – Malmö FF 1 1.18
5 Benfica – Dynamo Kiev 1 1.30
Totalt odds: 4.60

 

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Champions League

Publicerat 2023-12-15 01:31

Vinnarodds synas inför slutspelet i Champions League 2023/24

Champions League innebär att vi får se fotboll på den allra högsta nivån, med de största klubbarna och de bästa spelarna i världen samtidigt som folk från hela världen sluter …

Champions League

Publicerat 2021-11-22 17:20

TIPS: Champions League v.47

Champions League tar vid under tisdags- och onsdagskvällarna och här kliver vi in i den näst sista gruppspelsomgången. Det innebär att det spelas om viktiga poäng på många håll och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |