Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Chelsea – Salzburg – Potter styr upp!

TIPS: Chelsea – Salzburg – Potter styr upp!

Publicerat 2022-09-13 22:06

Chelsea inledde Champions League-säsongen med förlust på kroatisk mark och nu väntar chans till revansch hemma i London. Graham Potter har tagit över ledningen och här lär han vilja visa upp sitt lag (och sig själv också för den delen) och att detta slutar med seger för hemmalaget är taget!


Chelsea har inte fått någon drömstart på denna säsong och prestationen har varit så pass svag att man genomgått ett tränarbyte. Numera leds London-laget av Graham Potter som har ett förflutet som tränare för Östersund här i Sverige. Den gode Potter gör sin första tävlingsmatch som tränare för en storklubb här och med tanke på den förlust Chelsea åkte på i CL-premiären är det nu dags för seger.

Tips: Chelsea – FC Salzburg

Speltips Bet365
Under 4,5 kort i matchen 1.61
Chelsea halvtid / Chelsea full tid 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


CHELSEA – FC SALZBURG

Stamford Bridge, London. Avspark onsdag 14 september 21:00.

 Chelsea har plockat in Potter som ny huvudtränare och detta blir hans första match i storklubben!

 Salzburg har inte samma kvalité som hemmalaget och ska gälla som klara underdogs i London.

 Med tanke på resultatet i premiärrundan har Chelsea inte råd med fler poängtapp och här har man ny energi under ny tränare!


SPELTIPS

Detta speltips grundas i två tankar. Chelsea har överlag underpresterat hittills och nu med ny tränare vid rodret ska det finnas ny positiv energi i gruppen och Potter har visat sig vara en riktigt skicklig tränare. Att han fortsätter på den resan i sin första tävlingsmatch som Chelsea-tränare i en CL-match mot ett lag som Salzburg på hemmaplan är inte alls otänkbart.

London-laget har varit spellediga sedan smällen mot Dinamo Zagreb i omgång ett och nu bör man ha både energi och revanschlusta för att ta en välbehövlig seger mot Salzburg inför hemmapubliken på Stamford Bridge.

Gästerna spelade 1-1 mot Milan i omgång ett, men det var på hemmaplan. Nu väntar bortamatch och detta mot ett bättre lag som med både energi och revanschlusta leds av en ny röst och då är det inte alls omöjligt att man faller både i halvtid och efter full tid…

Tips: Chelsea – FC Salzburg

Speltips Bet365
Under 4,5 kort i matchen 1.61
Chelsea halvtid / Chelsea full tid 1.90

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-07-07 04:05

Fantasyfotboll och dess påverkan på fotbollen

Under de senaste åren har fotbollsvärlden sett en betydande förändring i supporterengagemang, delvis på grund av framväxten av fantasyfotbollsligor. Denna trend har inte bara förändrat hur fans interagerar med fotboll …

Publicerat 2024-07-07 00:13

Varför har många fotbollsstjärnor starka kopplingar till spel

Spontant tänker man kanske att gamers, onlinecasinospelare och fotbollsspelare är väldigt olika varandra, men om man tittar på vad många spelare gillar att göra på fritiden, så förstår man att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |