Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Europatipset EM 20/6 – Jackpot 5 miljoner
Europatipset

TIPS: Europatipset EM 20/6 – Jackpot 5 miljoner

Publicerat 2021-06-19 16:30

Sista omgången i EM är kommen och givetvis har vi ett sprakande tips som fokuserar på detta. Samtliga tolv matcher ska synas uti sömmarna och kombineras med en batalj från Superettan. 5 miljoner i jackpot gör det hela än bättre. Nu jobbar vi in 13 rätt tillsammans!

Spelstopp: 17:59

Sätter du full pott på denna veckans EM odds så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


1. Italien – Wales  X

En poäng räcker för att Italien ska säkra gruppsegern och med det i åtanke skulle det inte förvåna om Roberto Mancini väljer att rotera sitt manskap mot Wales. Gli Azzurri ska gälla som klara favoriter oavsett startelva, men frågan är hur det är ställt med motivationen? Wales har trots allt fortfarande chansen att stjäla gruppsegern och när ettan blir övervärderad är det läge att dra öronen åt sig. Med sikte på miljonerna är helgarderingen på Italien – Wales en otroligt fräck väg att vandra.


2. Schweiz – Turkiet  1

Rena rama sluggerfesten väntas i Baku där Turkiet trots den miserabla inledningen ännu inte är helt ute. Storseger krävs mot Schweiz för att hoppet om avancemang ska leva. Det kommer givetvis bli tufft för Senol Günes och company, men med publiken i ryggen och stort kunnande i lirare som Yilmaz och Calhanoglu kommer turkarna inte att ge sig förrän det är över. Schweiz behöver i sin tur också tre poäng för att ta sig vidare, men även om alplandet är det något mer stabila i grunden vill vi inte låta ettan stå ensam. Gubben (etta-tvåa) liras i detta förmodat målrika möte!


3. Ukraina – Österrike  X

En poäng räcker för såväl Ukraina som Österrike för att ta sig vidare till slutspel. Det märks onekligen också på oddsmarknaden där oavgjort är nere i under två gånger pengarna. Nationernas respektive försvar har inte imponerat nämnvärt hittills, men mycket tyder ändå på att förbundskaptenerna beordrar sina adepter till en återhållsam och kraftsparande insats. Till under 50 procent är mittentecknet ett singlat sådant, de defensiva farhågorna till trots.


4. Nordmakedonien – Holland  2

Nordmakedonien har stundtals bjudit på underhållande och framåtlutad fotboll, men de uppenbara bristerna i defensiven har också synats med råge av både Österrike och Ukraina. Tuffaste motståndet på pappret väntar här i form av Holland, men Oranje har redan säkrat gruppsegern. Ett frågetecken kan därmed sättas för motivationen och när tvåan streckas upp oerhört högt är det läge att få med ettan som är en megarensare. Nordmakedonien är förvisso redan ute men de lär sluta hårt för första segern i ett mästerskap ändå. Ettan lockar att få med i matchen Nordmakedonien – Holland till låg procent.


5. Ryssland – Danmark  2

Danmark var värda så oerhört mycket mer i 1-2-förlusten mot Belgien. Insatsen var ruggigt stark och kan danskarna förmå sig till en liknande sådan mot Ryssland lever hoppet om avancemang i allra högsta grad. Damsgaard blir en spelare att hålla ögonen på för moderlandet. Imponerat har inte ryssarna gjort och mot ett enat, starkt och faktiskt i grunden också klart mycket bättre Danmark lär Cherchesov och companys äventyr sluta i moll. Tvåan är en solid spik till trevlig procent på Ryssland – Danmark.


6. Finland – Belgien  2

Belgien är i princip klara för gruppsegern och Roberto Martínez kan mycket väl komma att rotera mot Finland. Det jublar dock inte de blåvita över då det med största sannolikhet lär innebära starter för både Kevin De Bruyne och Eden Hazard. Vad den förstnämnda är kapabel till fick vi se mot Danmark där han kom in och vände matchen i halvtid. Finland har gjort det oerhört bra så här långt, men står Belgien för en godkänd insats talar mycket för att det blir finsk förlust. Finland – Belgien bör kunna spikas, men krysset plockas med på större system med hänsyn till värde.


7. Tjeckien – England  2

Om det mesta går trolig väg i den andra gruppspelsomgången står England på sex poäng vilket kan innebära att Southgate luftar truppen när Tjeckien står på andra sidan Wembley. Öl-fantasterna slår ur underläge mot vilken engelsk elva som helst, men sköter de sina kort rätt är det inte omöjligt att vi får se en knall på den engelska nationalarenan. Krysset kommer av mycket att döma inte vara av särskilt stor vikt för någon av aktörerna. Slopa det och gå istället för gubben (etta-tvåa) där ettan rensar magiskt.


8. Kroatien – Skottland  2

Hampden Park är en arena som borde finnas med på allas Bucket List och under tisdagen kommer det minst sagt att koka på spelplatsen. The Tartan Army invaderade England senast och här ska fansen sjunga fram sitt Skottland till en skräll mot ett Kroatien som förmodligen kommer ha något att spela för. Med lite tur och en bra dag för lirare som McGinn, McTominay och Adams är det inte otänkbart att skottarna lyckas fälla kroaterna. En av kupongens mest givna heltäckningsmattor.


9. Sverige – Polen  1

Inför denna fajt har Sverige förhoppningsvis gjort jobbet mot Slovakien vilket i så fall betyder mindre nerv och att en poäng är att anse som godkänt. För Polen lär det förmodligen vara andra bullar, särskilt då förlusten mot Slovakien var under all kritik. Viktige Krychowiak är tillbaka från avstängning och mittfältarens rutin betyder massor för Paulo Sousas manskap. Kan han servera Lewandowski och Zielinski i de främre leden går Sverige inte säkra i Sankt Petersburg. Samtliga tecken är att föredra då ettan streckas väl hårt.


10. Slovakien – Spanien  2

Mycket kan givetvis ha hänt längs vägen, men troligtvis behöver Spanien vinna mot Slovakien för att ha chans på gruppsegern. Hemma i stekhett Sevilla är spanjorerna normalt starka och vad gäller respektive nations trupper råder det inget tu tal om att Spaniens är flera nivåer starkare än Slovakiens dito. Över 90 minuter har vi ruskigt svårt att se Milan Skriniar och övriga kunna hålla La Furia Roja stången och även om tvåan inte är en våldsamt attraherande spik är den likväl högst trolig. Spika på.


11. Portugal – Frankrike  X

Förmodat avslagen tillställning i Budapest där det mesta lär handla om att spara krafter och undvika skador. Såväl Portugals som Frankrikes försvar tillhör också turneringens främsta vilket pekar mot en målsnål tillställning. Vad gäller de offensiva aspekterna ska de givetvis nämnas med respekt, men det går inte att komma ifrån att det här stinker oavgjort lång väg. Krysset är en fräck spik som tillåter välbehövliga garderingar på annat håll på denna överlag luriga kupong.


12. Tyskland – Ungern  1

Tyskland lär förmodligen behöva gå för segern i denna kamp, men alldeles oavsett ska Die Mannschaft bara skölja över Ungern inför hemmafansen i München. Gnabry, Müller, Kroos och Havertz är alla potentiella matchvinnare och det är också spelare som Ungern inte är i närheten av att matcha. Att gästerna dessutom tvingas lämna Férenc Puskás för Allianz Arena är en faktor som talar starkt emot en skräll. Ettan hårda streckning är ytterst befogad. Spika av tyskarna och gå vidare.


13. GIF Sundsvall – Västerås  1

GIF Sundsvall fick mycket att stämma mot GAIS och när värdarna har sin dag är det väldigt få aktörer i Superettan som kan hålla emot. Med det sagt har försvaret lämnat en del övrigt att önska i inledningen och mot ett stabilt och skickligt Västerås ska Giffarna inte känna sig helt bekväma. Gästerna kan mycket väl hålla jämna steg ett bra tag in i matchen och då en värmebölja förväntas över NP3 Arena är krysset inget dumt komplement åt utgångsettan. 1X räcker hela vägen.


Spiken! – Danmark

Insatsen mot Belgien var värd mer än utfallet och hittar danskarna upp i samma mot ett beskedligt Ryssland lever hoppet om avancemang. Mycket fin tvåa.

Skrällen! – Skottland

På ett kokande Hampden Park kommer Kroatien att få en tuff uppgift framför sig. Skottland lär lämna alla sina organ på planen för att få med sig något härifrån.

Har du vad som krävs? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. 13 rätt på EM-tipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


96 rader

1. Italien – Wales 1x
2. Schweiz – Turkiet 12
3. Ukraina – Österrike x
4. Nordmak. – Holland 12
5. Ryssland – Danmark 2
6. Finland – Belgien 2
7. Tjeckien – England 12
8. Kroatien – Skottland 1×2
9. Sverige – Polen 12
10. Slovakien – Spanien 2
11. Portugal – Frankrike X
12. Tyskland – Ungern 1
13. Sundsvall – Västerås 1

864 rader

1. Italien – Wales 1×2
2. Schweiz – Turkiet 12
3. Ukraina – Österrike x
4. Nordmak. – Holland 12
5. Ryssland – Danmark 2
6. Finland – Belgien x2
7. Tjeckien – England 12
8. Kroatien – Skottland 1×2
9. Sverige – Polen 1×2
10. Slovakien – Spanien 2
11. Portugal – Frankrike X
12. Tyskland – Ungern 1
13. Sundsvall – Västerås 1x


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Europatipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB

18+ Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100


Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Europatipset

Publicerat 2021-06-02 16:04

TIPS: Europatipset 2/6 - 2 miljoner i jackpot

Landskamperna avlöser varandra inför sommarens mästerskap och nio nya sådana finns med på dagens tips för Europatipset, som sträcker sig över två dagar. 2 miljoner kronor finns det i jackpot …

Europatipset

Publicerat 2021-05-20 15:57

TIPS: Europatipset 22/5

Europatipset går av stapeln på lördagen denna helg medan vi får vänta ytterligare en dag på Stryktipset. Märkliga tider minst sagt. Kupongen ser i alla fall väldigt intressant ut med …

Copyright © Fotboll.com 2024   |