Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: F91 Dudelange–Malmö FF – Redan klara och kan slappna av
Europa League

TIPS: F91 Dudelange–Malmö FF – Redan klara och kan slappna av

Publicerat 2022-08-10 16:13

Malmö FF har skaffat sig ett utmärkt läge för vidare spel i Europa League-kvalet. Laget har råd att både kryssa och förlora mot Dudelange, vilket ger ett utmärkt tillfälle för spel med ”gardering”, men ändå med bra värde.


3-0 hemma mot F91 Dudelange gör att Malmö FF står med minst ena benet i playoff-spel. Samtidigt har ”di blåe” knappast imponerat i europaspelet såhär långt. För ett par veckor sedan åkte man som bekant ut ur CL-kvalet mot litauiska Zalgiris.

Dudelange åkte precis som MFF ut i andra omgången av CL-kvalet, och det mot Pyunik från Armenien. Samtidigt tog sig laget så sent som hösten 2019 hela vägen till gruppspelet i Europa League. Något man även lyckades med året innan.


Tips: F91 Dudelange–Malmö FF

Speltips Bet365
Malmö FF vinner & Båda lagen gör mål 3.60
F91 Dudelange eller oavgjort 2.37

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


F91 DUDELANGE–MALMÖ FF

Stade de Luxembourg, Luxembourg. Avspark torsdag 11 augusti 20:00.

 Malmö FF vann första mötet för en vecka sedan med 3-0.

 F91 Dudelange har gjort mål i 4 av 5 matcher i europaspelet den här säsongen.

 Malmö FF har bara vunnit 2 av 5 matcher i europaspelet den här säsongen.


F91 DUDELANGE

Dudelange har varit den dominerande kraften i den luxemburgiska fotbollen de senaste två decennierna med hela 16 ligatitlar sedan år 2000. Trots det finns knappt ingen av lagets spelare med i Luxemburgs landslag.

MALMÖ FF

Malmö FF fortsätter att hanka sig fram. Bara sexa i Allsvenskan och bara två vinster på de fem senaste matcherna, varav den ena mot Dudelange förra veckan, inger inte förtroende. Att MFF ska ta sig vidare känns ganska självklart, men med tanke på formen är seger långtifrån säkert.


SPELTIPS

Malmö går in som favoriter till den här matchen, även om formen känns tveksam. Dessutom lär det vara mentalt tungt för Dudelange att veta att man måste hämta upp ett 0-3-underläge. Men, endast spel på seger för MFF ger inte så mycket värde. Därför lägger vi även till att båda lagen gör mål, vilket ger 3.60 i odds hos Bet365 och bra spelvärde.

Med ett sådant bra odds kan vi även kosta på oss en ”gardering” i form av 1X. Och det kan behövas då Malmö varit lite av en berg- och dalbana senaste tiden. Oddset 2.37 hos Bet365 för X2 är riktigt spelvärt.


Tips: F91 Dudelange–Malmö FF

Speltips Bet365
Malmö FF vinner & Båda lagen gör mål 3.60
F91 Dudelange eller oavgjort 2.37

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Europa League

Publicerat 2020-10-09 18:06

Europa League: Fem favoriter att vinna turneringen

Kvalspelet är över och inom kort ska gruppspelet av Europa League dra igång. Årets upplaga är tajt och det är minst sagt svårt att finna tydlighet hos de deltagande lagen. ODDS: …

Copyright © Fotboll.com 2024   |