Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Hammarby – Djurgården med hörnorna i fokus
Allsvenskan

TIPS: Hammarby – Djurgården med hörnorna i fokus

Publicerat 2022-09-10 22:14

Allsvenskan har ett derby att erbjuda under söndagen och detta från Tele2 Arena i huvudstaden. Hammarby IF står som ”hemmalag” och de möter ”bortalaget” Djurgården. Vår idé? Att detta kommer bli hett, sevärt och hörnrikt per omgående så vi testar ett hörnspel som avgörs redan under matchens första 45 minuter!

betfair

100% upp till 1000 kr

18+ Regler och villkor gäller – Stödlinjen.se


HAMMARBY IF – DJURGÅRDENS IF

 Tele2 Arena, Stockholm
Söndag 11 september 2022
 Tid: 15:00

 Hammarby måste vinna denna match för att haka på Häcken som just nu toppar Allsvenskan (fem poäng före HIF).

 Djurgården har en poäng upp till Häcken och fyra poäng ner till Hammarby på tredjeplatsen.

 Senast lagen möttes vann Djurgården med 1-0 och då fick vi se åtta hörnor innan halvtidsvilan.

HAMMARBY IF

Hammarby kliver in i detta derbymöte med en revanschlusta i laget då de förlorade senaste derbyt mot Djurgården med 1-0 och det som ”bortalag”. Nu har de chans till revansch då det är deras tur att agera ”hemmalag” och det kommer vara en finfin inramning i detta 08-derby där vi får se en intressant toppmatch mellan två lag som kommer ge allt för seger.

DJURGÅRDENS IF

Djurgården är inne i en tuff period spelmässigt och har tidigare i veckan en 0-0-match Shamrock Rovers i bagaget och det på bortagräs. Den poängen gav dryga 1,5 miljoner kronor in på kontot och nu ska man ladda om för att spela derby och här kan det också vara miljoner på spel, i alla fall på sikt. DIF Har som sagt en poäng upp till Häcken som toppar serien och dem jagar man samtidigt som man inte vill släppa in Hammarby i racet utan dem vill man såklart behålla på tryggt avstånd.

SPELTIPS

Två lag som behöver vinna och två lag som vill glädja sina fans med seger. Det lag som lämnar detta derby med full pott tar rygg på Häcken och det vill alltså både HIF och DIF såklart lösa. Det får oss att tro på en ny sevärd historia mellan två segersugna lag och med det tänket är det inte helt otänkbart att det drar iväg i hörnstatistiken redan under matchens första 45 minuter.

Speltips BETFAIR
Över 4 hörnor (3-vägs) före paus 1.73

Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-22 21:52

Allsvenskan TV-sändningar och streaming 2024

Säsongen 2024 har Allsvenskan 100-årsjubileum och Kanal 5 och Discovery+ har rättigheterna denna säsong. Jubileumssäsongen drar igång den 30 mars och inleds med en timme studiosnack, följt av öppningsmatchen, IFK …

Allsvenskan

Publicerat 2024-03-20 20:47

De 10 bästa utländska spelarna någonsin i Allsvenskan

När vi tittar tillbaka på den svensk fotbollshistorien kommer vi genast att tänka på de utländska spelare som visat upp sina talanger i Allsvenskan. De här spelarna har hjälpt oss …

Copyright © Fotboll.com 2024   |