Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Lazio – Inter överspelet ett måste!
Serie A

TIPS: Lazio – Inter överspelet ett måste!

Publicerat 2022-08-25 22:29

Serie A har ett intressant prestigemöte på menyn under fredagskvällen. Lazio gästas av Inter och detta på hemmaplan. Hemmalaget nollades borta mot Torino senast där de ändå tog poäng genom 0-0. Gästerna ”körde över” Spezia med 3-0 och har inlett seriespelet med två raka vinster. Mot Lazio görs det i regel många mål så här är överspelet ett givet val.


Tips: Lazio vs Inter

Speltips Bet365
Över 2,5 mål totalt i matchen 1.66
Båda lagen gör mål: Ja 1.61

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Lazio vs Inter

Roms Olympiastadion, Rom. Avspark fredag 26 augusti 20:45.

 Båda lagen gör mål har hittat hem i 5/5 senaste lagen emellan.

 Fyra av de fem senaste har passerat med över 2,5 mål totalt.

 Lazio jagar andra raka vinsten hemma – Inter tredje raka totalt sett!


Lazio

Ser vi till vad Lazio levererat under säsongsinledningen av Serie A så är det en seger och en oavgjord. Deras första hemmamatch för säsongen spelades mot Bologna i premiären och den matchen tog Lazio hem med 2-1 och det efter att Ciro Immobile gjort säsongens första mål i slutskedet av matchen och således blivit stor matchvinnare för sitt Lazio.

Närmast kommer hemmalaget från en 0-0-prestation borta mot Torino och nu väntar en snabb chans till revansch då det återigen är deras tur att agera hemmalag. När Lazio tog emot Inter här i fjol så blev det seger med 3-1 och nu har de chans på andra raka hemmavinsten under säsongsupptakten och samtidigt alltså andra raka mot Inter.

Inter

Bortalaget Inter har två ligamatcher i ryggen och för deras del är det fläckfritt hittills. Premiären spelades på bortaplan mot Lecce och där blev det seger med 2-1. Därefter har Inter en hemmamatch gjord också och den mot Spezia där de vann med 3-0.

Inter har alltså tagit sex poäng av sex möjliga och i 3-0-segern senast var det tre olika målskyttar som presenterade sig. Lautaro Martinez gjorde säsongens första mål och i premiären borta mot Lecce var det hans kollega Romelu Lukaku som presnterade sig. Där har Inter en vass duo som levererar!

Tips: Lazio vs Inter

Speltips Bet365
Över 2,5 mål totalt i matchen 1.66
Båda lagen gör mål: Ja 1.61

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |