Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Malmö FF–Sivasspor – MFF har stigande form inför EL-playoff
Europa League

TIPS: Malmö FF–Sivasspor – MFF har stigande form inför EL-playoff

Publicerat 2022-08-17 11:00

Malmö FF är framme i playoff i Europa League-kvalet. För motståndet står turkiska Sivasspor, som inte får underskattas. Dock får MFF ses som favoriter, men för att vara på den säkra sidan kör vi på lite av garderingsspel.


Malmö FF tog sig i kragen i förra omgången av EL-kvalet när man slog ut F91 Dudelange från Luxemburg efter 3-0 hemma och 2-2 borta. Samtidigt vet vi med oss att ”di blåe” brukar bli bättre och bättre i europakval.

Sivasspor har tagit sig till det här kvalet efter att laget vann turkiska cupen i våras. De senaste åren har man slutat topp 5 i den turkiska ligan vid ett par tillfällen och 2020 tog man sig tack vare det till gruppspelet i Europa League.


Tips: Malmö FF–Sivasspor

Speltips Bet365
Malmö FF vinner och håller nollan 2.75
Dubbelchans X2 2.00

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MALMÖ FF–SIVASSPOR

Eleda Stadion, Malmö. Avspark torsdag 18 augusti 19:00.

 Malmö FF vann senaste hemmamatchen i EL-kvalet med 3-0.

 På hemmaplan i avgörande europakval har MFF vunnit och hållit nollan 2 av de 3 senaste gångerna.

 Sivasspor har aldrig vunnit ett avgörande europakval.


MALMÖ FF

Malmö FF är efter en lite tyngre period kanske på väg att hitta formen. Seger mot GIF Sundsvall med 3-1 i helgen och förra veckan tog man sig som bekant vidare i EL-kvalet efter att ha givit Dudelange respass. Dessutom har MFF rutin från den här typen av matcher sedan tidigare.

SIVASSPOR

Sivasspor gör sin första match i europakvalet den här säsongen. I ligan har man inlett ganska mediokert med en poäng på två matcher och då är det knappast några topplag man mött. Tittar man på truppen är det knappast några större namn man huserar över. Värt att notera att gamle Djurgårdsbekantingen Fredrik Ulvestad finns med i laget.


SPELTIPS

MFF är tveklöst favoriter i den här matchen och ett hett tips är att man precis som mot Dudelange försöker avgöra redan i första mötet. Eftersom formen är stigande satsar vi därför på att Malmö både vinner och håller nollan. Oddset 2.75 hos Bet365 är dessutom riktigt spelvärt.

Samtidigt har MFF svajat betydligt i europaspelet den här säsongen. Och var vi har Sivasspor, ja det vet vi inte riktigt. Därför känns det säkrast att även spela på dubbelchans X2 till oddset 2.00, även det hos Bet365.


Tips: Malmö FF–Sivasspor

Speltips Bet365
Malmö FF vinner och håller nollan 2.75
Dubbelchans X2 2.00

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Europa League

Publicerat 2020-10-09 18:06

Europa League: Fem favoriter att vinna turneringen

Kvalspelet är över och inom kort ska gruppspelet av Europa League dra igång. Årets upplaga är tajt och det är minst sagt svårt att finna tydlighet hos de deltagande lagen. ODDS: …

Copyright © Fotboll.com 2024   |