Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Manchester U–Brighton – Säker hemmaseger…eller?
Premier League

TIPS: Manchester U–Brighton – Säker hemmaseger…eller?

Publicerat 2022-08-06 11:08

Manchester får lite av en mjukstart på Premier League-säsongen när man ställs mot Brighton hemma på Old Trafford. Men, gästerna har potential och kan mycket väl skrälla. Detta ger oss även möjlighet att gardera vårt huvudspel. 


Manchester United slutade sexa förra säsongen efter en svag avslutning med ganska få poäng i de sista matcherna. Inför säsongen har laget stärkt upp med bland andra Christian Eriksen på mitten. Å andra sidan har man tappat Paul Pogba till Juventus.

Efter en bra vår med många poäng lyckades Brighton ta sig upp till en niondeplats förra säsongen. Inför den här säsongen känns laget lite som en outsider som med lite tur kanske kan vara med och slåss om en plats i Conference League.


Tips: Manchester U–Brighton

Speltips Bet365
 Manchester U vinner & Båda lagen gör mål 3.60
 Oavgjort eller Brighton 2.20

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER U–BRIGHTON

Old Trafford, Manchester. Avspark söndag 7 augusti 15:00.

 Manchester U har vunnit 5 av de 9 senaste hemmamatcherna i PL.

 Brighton har gjort mål i 7 av de 8 senaste PL-matcherna.

 När lagen möttes senaste vann Brighton med 4-0.


MANCHESTER UNITED

Manchester United tillhör knappast en av favoriterna till ligatiteln och frågan är om man ens kommer att vara med i kampen om CL-platserna. Dock vet att vi laget i sina bästa stunder kan slå de flesta andra lag.

BRIGHTON

Hade inte Brighton haft en rejäl formsvacka under vårvintern hade man nått europaspel. Har laget lyckats konservera formen under sommaren kan det mycket väl räcka hela vägen till Europa League den här säsongen.


SPELTIPS

Manchester United är favoriter här och ska ta hem tre poäng om man bara tar sig i kragen. Samtidigt vet vi att Brighton är pålitliga när det kommer till målskytte, vilket gör att vi till United-seger även adderar att båda lagen gör mål. Oddset 3.60 hos Bet365 för den kombinationen ger riktigt bra spelvärde och måste bara spelas.

Men, Brighton är som sagt ett bra lag som kan hota de stora. Dessutom vet att vi United ibland underpresterar å det grövsta. Detta gör att vi även satsar på något av en ”gardering” här i form av X2 till oddset 2.20 hos Bet365.


Tips: Manchester U–Brighton

Speltips Bet365
 Manchester U vinner & Båda lagen gör mål 3.60
 Oavgjort eller Brighton 2.20

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |