Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Manchester U–Liverpool – Två formsvaga lag ger bra odds

TIPS: Manchester U–Liverpool – Två formsvaga lag ger bra odds

Publicerat 2022-08-21 20:11

Manchester United tar emot Liverpool hemma på Old Trafford. Två lag som inte imponerat i inledningen av Premier League-säsongen. Detta gör dock att oddsen är höga. Något som ger läge för ”garderingsspel”.


Manchester United har börjat säsongen med två riktigt tunga förluster. Först 1-2 hemma mot Brighton i premiären och sedan förra helgens totalfiasko borta mot Brentford där man förlorade med hela 4-0.

Liverpools säsongsöppning är kanske inte någon katastrof. Men, 2-2 mot Fulham och 1-1 mot Crystal Palace imponerar knappast. Ska Liverpool vara med och slåss om guldet krävs bättring snarast.


Tips: Manchester U–Liverpool

Speltips Bet365
Liverpool vinner & Båda lagen gör mål 2.87
Manchester U eller oavgjort 2.20

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER UNITED–LIVERPOOL

Old Trafford, Manchester. Avspark måndag 22 augusti 21:00.

 Liverpool har gjort mål i 22 raka PL-matcher.

 Manchester U har gjort mål i 6 raka hemmamatcher i PL.

 Liverpool har vunnit de 3 senaste mötena med Manchester U.


MANCHESTER UNITED

Att säga att Manchester United är i gungning är ingen underdrift. Även om det bara gått två omgångar såhär långt så ska givetvis inte ett lag av Uniteds kaliber ligga under strecket. Framför allt då det knappast är topplag man mött såhär långt. Och nu möter man dessutom Liverpool, ett lag United brukar ha svårt för.

LIVERPOOL

Liverpool har precis som United underpresterat i de två första omgångarna. Men, man har i alla fall tagit poäng i båda matcherna och mot Crystal Palace senaste spelade man dessutom med en man mindre större delen av andra halvlek. Och när maskinen Liverpool väl kommer igång är den svårstoppad.


SPELTIPS

Med tanke på Uniteds prestationer hittills går Liverpool in till det här mötet som klara favoriter. Och kommer man bara upp i normal standard så vinner man det här. Dock känns det som att hemmalaget nog kan få in en boll. Framför allt eftersom gästerna släppt in tre mål på matcher. Därför satsar vi på Liverpool-seger och mål från båda lagen. Oddset 2.87 hos Bet365 för den kombon är riktigt bra.

Samtidigt är inte Liverpool inte i toppform och därför känns det säkrast att gardera, vilket vi har råd med när oddset är så högt. I vårt andra spelet satsar vi på 1X till 2.20 hos Bet365.


Tips: Manchester U–Liverpool

Speltips Bet365
Liverpool vinner & Båda lagen gör mål 2.87
Manchester U eller oavgjort 2.20

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Publicerat 2023-09-16 20:30

Fotbollens positiva koppling till spelindustrin

Att fotboll blivit en mångmiljardbransch är det ingen som säger emot, men pengars växande betydelse inom sporten är det delade uppfattningar kring. Spelbranschens koppling till fotboll blir också vanligare att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |