Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Nederländerna – Belgien med målen i fokus

TIPS: Nederländerna – Belgien med målen i fokus

Publicerat 2022-09-24 21:06

Det vankas gruppfinal under söndagskvällen och detta mellan två lag med gott om kvalité på offensiv planhalva. Matchen i fokus spelas i Amsterdam där Belgien gästar Nederländerna på Johan Cruijff Arena och här presenterar vi två spel – dels ett överspel, men också att båda lagen gör… mål såklart!


Läget i gruppen är att Nederländerna toppar och just nu har man tre poäng ner till Belgien. Senast lagen möttes så blev det en dyster match för borta nationen i detta möte, men då var det dem som agerade hemmalag. Belgien fick nämligen se sig besegrade mot Nederländerna på sin hemmaplan med hela 4-1 och nu ska de alltså till Amsterdam för att spela in tre viktiga poäng i deras kamp om att ta sig ikapp gruppettan.


Tips: Nederländerna – Belgien

Speltips Bet365
Över 2,5 mål 1.70
Båda lagen gör mål 1.61

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


NEDERLÄNDERNA – BELGIEN

Johan Cruijff Arena, Amsterdam. Avspark söndag 25 september 20:45.

 Nederländerna har kalasform och är uppe i fem raka utan förlust i gruppspelet.

 Belgien föll med 4-1 mot just Nederländerna på sin hemmaplan – nu kan de fixa revansch och samtidigt hålla gruppspelet vid liv!

 Båda lagen har gott om kvalité på offensiv planhalva, vilket bör be en match med många mål.


SPELTIPS

Sett till läget i gruppen så är det nog ingen dum idé att gå för överspel här. Nederländerna som toppar har tre poäng ner till tabelltvåan Belgien och detta innebär ju att det för hemmanationens del räcker att se till att förlust undvikes, men för Belgien är det däremot en sak som gäller – det vill säga tre poäng!

Borta nationen kommer från dubbla segrar i gruppspelet och senast slog man Wales på hemmaplan med 2-1 och innan det Polen med 1-0, då som bortalag. Nu väntar dock ett motståndarlag som håller hög, hög klass och här kommer Nederländerna som värdnation ge allt för att behålla sin förlustfria svit då de har en gruppseger att bärga.

Det är alltså en match med mycket på spel och då det finns kvalité i såväl Nederländerna som Belgien när det kommer till offensiv fotboll så fastnar vi för dubbla målspel i Amsterdam.


Tips: Nederländerna – Belgien

Speltips Bet365
Över 2,5 mål 1.70
Båda lagen gör mål 1.61

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-07-07 04:05

Fantasyfotboll och dess påverkan på fotbollen

Under de senaste åren har fotbollsvärlden sett en betydande förändring i supporterengagemang, delvis på grund av framväxten av fantasyfotbollsligor. Denna trend har inte bara förändrat hur fans interagerar med fotboll …

Publicerat 2024-07-07 00:13

Varför har många fotbollsstjärnor starka kopplingar till spel

Spontant tänker man kanske att gamers, onlinecasinospelare och fotbollsspelare är väldigt olika varandra, men om man tittar på vad många spelare gillar att göra på fritiden, så förstår man att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |