Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Premier League v.3
Premier League

TIPS: Premier League v.3

Publicerat 2022-01-20 09:48

Det är en spännande Premier League-helg som står för dörren. Framför allt i form av ett intressant möte i kampen om Champions League-platserna och ett hett Londonderby. Vi ger odds för båda matcherna och avslutar som vanligt med en femling – häng med!


 

VECKAN PL-FEMLING

Men vi börjar denna gång med veckans PL-femling där vi sätter ihop vår egen rad med fem utvalda matcher.

Leeds skrällde rejält när man slog West Ham borta med 3-2. Med det i ryggen ska man klara av minst poäng hemma mot nästjumbon Newcastle som bara en vunnit en match den här säsongen. Halvgardering 1X.

Tolv raka segrar i PL. Manchester City är på en annan nivå i dagsläget. Dessutom vill man nog säkra guldet så snart som möjligt för att fokusera på Champions League. Enkel seger borta mot Southampton. Säker tvåa!

Arsenal har inte spelat Premier League-fotboll sedan nyårsdagen och lär vara spelsugna. Jumbon Burnley har bara en poäng på de fyra senaste. Gunners brukar trivas mot bottenlag och de har varit riktigt stabila på hemmaplan. Om man även läser speltipsen hos Gambling Cabin och andra från andra rekare så känns det som att vi har bra stöd inför denna matchen.

Liverpool är enda laget som fortfarande har en rimlig chans att utmana Manchester City om guldet. Crystal Palace är för ojämna för att kunna hota Liverpool. Tvåa!

Nian Leicester är lite av ett varannan-match-lag just nu. Förlust mot Tottenham senast, så nu bör det väl bli vinst. Men, nian Brighton har fem raka utan förlust. Svårtippat det här, men halvgardering 1X känns ändå rimligt.

# Match 1 X 2 Odds Bet 365
1 Leeds–Newcastle 1 X 1.25
2 Southampton–Manchester City 2 1.30
3 Arsenal–Burnley 1 1.36
4 Crystal Palace–Liverpool 2 1.53
5 Leicester–Brighton 1 X 1.40
Totalt odds: 4.73

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


DAGENS PREMIER LEAGUE TIPS

Manchester Citys fortsätter att ånga på i toppen av Premier League. Avståndet ner till tvåan Liverpool är nu hela elva poäng, som förvisso har två matcher mindre spelade. Dock känns det som att City nu har om inte en hand så åtminstone ett par fingrar på PL-bucklan.

Desto mer spännande är det i kampen om Champions League-platserna. Tottenham, Arsenal och Manchester United har fått vittring på Chelsea och West Ham.

För Chelsea, som såg självskrivna ut för en CL-plats, börjar läget bli allt mer ansträngt. Avståndet ner till Spurs, Gunners och United är fortfarande skapligt, men då ska man komma ihåg att Chelsea har ett antal matcher mer spelade än de lagen. Helgens derby mot Tottenham blir därför oerhört viktigt.


MANCHESTER UNITED–WEST HAM

Old Trafford, Manchester. Avspark lördag 22 januari 16:00.

Sjuan Manchester United tar emot fyran West Ham hemma på Old Trafford. Bara två poäng skiljer i tabellen och dessutom har United en match mindre spelad. Ett gyllene läge för United att förbättra sin position i kampen om CL-platserna.

Manchester United har inlett det nya PL-året med en förlust, en oavgjord och en seger. 3-1-vinsten borta mot Brentford i onsdags, där 19-årige svensken Anthony Elanga stod för ett av målen, var välbehövlig.

Samtidigt har United börjat fått fart på målskyttet. I tre av de fyra senaste PL-matcherna har det blivit två mål eller fler. Dock skulle nog Cristiano Ronaldo behöva kliva fram lite mer. Bara ett mål på de fem senaste är lite skralt från portugisens sida.

Efter lite av en formsvacka under december verkade det som att West Ham hade hittat tillbaka till formen. Men, förra helgen åkte man på en tung smäll när Leeds vann på London Stadium med 3-2.

Även om West Ham klamrar sig fast vid fjärdeplatsen har laget ändå känts ganska ojämna den här säsongen. Vinster mot lag som Chelsea har varvats med bottennapp som förlusten hemma mot Leeds förra helgen. Ska man ha någon chans mot United måste West Ham ha en bra dag på jobbet.

United favoriter

United är favoriter i den här matchen, framför allt med tanke på att West Ham återigen svajar. Därför satsar vi på att Manchester United vinner den här matchen varken mer eller mindre.

I tre av Uniteds fyra senaste PL-matcher har det blivit fyra mål. Samtidigt har West Ham gjort minst två mål fem PL-matcher i rad. Därför drar vi även till med över 3.5 mål. Bra odds för båda spelen finns hos Bet365.


Tips: Manchester United–West Ham

Speltips Bet365
Manchester United vinner 1.85
Över 3.5 mål 2.75

CHELSEA–TOTTENHAM

Stamford Bridge, London. Avspark söndag 23 januari 17:30.

Ett stekhett Londonderby väntar på Stamford Bridge. Inte minst med tanke på att det är tredje gången som lagen möts på dryga två veckor. De två tidigare gångerna vann Chelsea, men då handlade det om Ligacupen. I Premier League skiljer det åtta poäng mellan trean Chelsea och femman Tottenham. Men, Spurs har hela fyra matcher mindre spelade än Chelsea och hade alltså kunnat vara uppe på tredje plats i tabellen.

Läget i Chelsea börjar bli aningen prekärt. Laget har fyra raka utan seger i PL och har bara vunnit en av de sju senaste ligamatcher. Samtidigt är som sagt CL-platsen i fara då lagen bakom närmar sig.

Någonting måste hända i Chelsea snart. Visst man tar poäng i de flesta matcher, men det känns också som att man kan tappa poäng mot nästan vilket lag som helst.

Tottenham går starkt just nu och har i ligaspelet gjort det ända sedan november. Spurs har nämligen inte förlorat i Premier League sedan 30 oktober.

Dessutom har man börjat göra mål igen, vilket var ett problem i början av säsongen. I tre av de sex senaste PL-matcherna har det blivit tre mål.

Bra läge för Spurs

Eftersom Chelsea inte är på topp just nu har Tottenham en mycket bra chans att ta poäng här. Visst Chelsea vann bägge matcherna i Ligacupen, men Ligacupen är som alla vet inte något som har högsta prio. Med ett odds på 2.20 hos Bet365 känns därför X2 som ett spel med bra spelvärde.

Sedan har som sagt Tottenham fått igång målskyttet och därför spelar vi även på att det blir minst tre mål i matchen, det vill säga över 2.5 mål.


Tips: Chelsea–Tottenham

Speltips Bet365
Oavgjort eller Tottenham 2.20
Över 2.5 mål 1.90

 


bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


OMGÅNGENS MATCHER I PREMIER LEAGUE

 


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |