Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Premier League v.34
Speltips

TIPS: Premier League v.34

Publicerat 2021-08-27 17:02

Premier League är igång på allvar och till helgen väntar tredje omgången. Bland annat med två riktiga toppmatcher i form av Manchester City–Arsenal och Liverpool–Chelsea. 

Såhär långt i Premier League är det lite av Londondominans. West Ham, Chelsea och Tottenham står alla tre på full pott efter två omgångar. Detsamma gäller Brighton och Liverpool.

Men, för ett Londonlag har säsongen knappast börjat bra, nämligen Arsenal. Gunners står på noll i både mål- och poängprotokoll och till helgen ställs man dessutom mot regerande mästarna Manchester City.

En späckad PL-helg väntar med sju matcher på lördag och tre matcher på söndag. Dessutom har Betway boostar på flera av matcherna, vilket gör att det går att hitta riktigt bra odds.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER CITY–ARSENAL

Etihad Stadium, Manchester. Avspark lördag 28 augusti 13:30.

Manchester City har inlett säsongen med en vinst och en förlust såhär långt. Efter 0-1 borta mot Tottenham i premiären tog de regerande mästarna revansch förra helgen när man utklassade nykomlingen Norwich med hela 5-0 efter mål av bland annat nyförvärvet Jack Grealish.

Om City-maskinen är igång? Ja, det känns väl som det, samtidigt som man verkar ha hittat en fullvärdig ersättare till Sergio Agüero i Graelish.

För Arsenals del har det hittills sett ungefär som det gjort de senaste åren. 0-2 borta mot nykomlingen Brentford i premiären och förra helgen 0-2 hemma i derbyt mot Chelsea.

Inte ett enda mål på 180 minuter för Gunners bådar inte gott, men i onsdags vann man i alla fall borta mot West Bromwich i Ligacupen, och det med hela 6-0. Bland annat gjorde Pierre-Emerick Aubameyang tre mål. Men, nu möter man Manchester City och det är som bekant något helt annat.

Att Arsenal över huvud taget ska ha någon chans att rubba City känns ganska avlägset, men en boll ska man väl i alla kunna få i nät, även om det blir förlust. Hur länge som helst kan väl inte ett lag som Arsenal gå mållösa?

I City är Jack Grealish het efter den start han fått och det känns som att lär bli ytterligare ett mål från dennes fötter. Att han dessutom gör första målet känns inte helt otroligt. Bra spelvärde ger det också eftersom Betway har en boost på det scenariot.


Tips: Manchester City–Arsenal

Speltips Betway
Manchester City vinner och båda lagen gör mål 3.00
Jack Graelish första målskytt (Betway Boost) 7.50

LIVERPOOL–CHELSEA

Anfield, Liverpool. Avspark lördag 28 augusti 18:30.

Både Liverpool och Chelsea har inlett säsongen på ett övertygande sätt och dessutom med helt och hållet identiska resultat. Liverpool har inlett med 3-0 borta mot nykomlingen Norwich och 2-0 hemma mot Burnley. Inga topplag kanske, men tre poäng är alltid tre poäng.

Chelsea har å sin sida inlett säsongen med två Londonderbyn. I premiären blev det 3-0 hemma mot Crystal Palace och förra helgen bortaseger med 2-0 mot Arsenal. Det verkar onekligen som att CL-mästarna har konserverat formen över sommaren.

Efter den starten på säsongen båda lagen har haft kan vi nog räkna med att det är två lag fulla av självförtroende som kliver ut på Anfield imorgon kväll. Samtidigt känns det också som att båda lagen kommer att satsa framåt. Att gå ut med inställningen att säkra en poäng lär knappast vara aktuellt för något av lagen.

Nu när Chelsea fått tillbaka Romelu Lukaku är man riktigt farliga framåt. Att Liverpool med Salah och Mané i spetsen gillar att göra mål på hemmaplan vet vi sedan gammalt.

Mål i bägge burarna redan i första halvlek känns därför högst troligt. Dessutom har Betway en oddsboost för det spelet. Hur det sedan går över 90 minuter är förstås svårtippat, men Chelsea känns starka och bör klara minst en poäng.


Tips: Liverpool–Chelsea

Speltips Betway
Första halvlek båda lagen gör mål (Betway Boost) 4.75
Halvgardering och Båda lagen gör mål – Chelsea och oavgjort 2.60

PREMIER LEAGUE-TOTAL

Vi avrundar med ett par tips som innefattar samtliga matcher i helgens PL-omgång. Det första handlar om hur många bortasegrar det blir och sett till alla matcher känns det inte som att bortalagen kommer att fira några större triumfer.

Den enda bortasegern som bör vara någorlunda säker är Leicesters, som ställs mot nykomlingen Norwich borta som har 0-8 i målskillnad på de två första matcherna. I övrigt är det egentligen bara Manchester United som är klara favoriter i sin bortamatch mot Wolverhampton.

Utöver det lutar det åt hemmavinster eller kryss. Med det sagt lär det knappast bli fler än två bortasegrar i helgens PL-omgång.

Sista tipset gäller hur många hemmalag som gör minst tre mål. Och här finns ett antal givna kandidater. Först och främst har vi tidigare nämnda Manchester City som ställs mot ett Arsenal, som inlett allt annat än bra. Tre mål från City i den matchen är fullt rimligt.

Även West Ham som gjort fyra mål i båda sina inledande matcher har goda chanser till tre mål eller fler i sin hemmamatch mot Crystal Palace. Londonkollegan Tottenham möter ett osäkert Watford på hemmaplan och ska ha bra chanser att få in minst tre bollar i nät.

Sist, men inte minst har vi också Liverpool, som alltid kan göra tre mål på Anfield, även om motståndet heter Chelsea. Sammanfattningsvis känns minst tre mål från minst tre hemmalag som ett rimligt facit när vi summerar PL-helgen på söndag.


Tips: Premier League-totaler alla 10 matcher

Speltips Betway
Bortasegrar totalt – 0 till 2 2.50
Gör 3+ mål – åtminstone 3 hemmalag 2.05

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


HELGENS MATCHER I PREMIER LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Speltips

Publicerat 2022-02-23 17:03

SPELTIPS: Gasen i botten i Glasgow

Rangers har något överraskande en seger inför returen mot Borussia Dortmund och detta med två mål dessutom. Dortmund är väl medvetna om vad som gäller och här lär det bli …

Speltips

Publicerat 2022-02-23 14:46

SPELTIPS: Målrikt även i returen!

RB Leipzig ställs mot Real Sociedad på bortagräs i returen i Europa League. Med oss från rond ett på tysk mark har vi ett 2-2-resultat på Red Bull Arena och …

Copyright © Fotboll.com 2024   |