Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Premier League v.36
Premier League

TIPS: Premier League v.36

Publicerat 2021-09-09 23:08

Premier League är tillbaka efter VM-kvaluppehållet. Helgen innehåller ingen riktig stormatch, men mångas blickar kommer förstås att riktas mot Old Trafford dit en superstjärna har återvänt.

Tre omgångar in i Premier League-säsongen är det kanske lite för tidigt att börja tala om trender. Tittar man i tabelltoppen är det knappast några större överraskningar. Möjligtvis att Tottenham är i topp på full pott som enda lag.

I övrigt är alla de stora med där uppe i form av Manchester, Chelsea, Liverpool och Manchester City. Frågan är också hur länge West Ham ska hänga kvar i toppen. Åtminstone ett litet tag till känns det som.

Sist, i bokstavlig mening dessutom, har vi ju förstås Arsenal som ligger allra längst ner i tabellen med 0-9 i målskillnad. Nu har man dock enklast möjliga motstånd i form av Norwich och då ska det väl i alla fall bli poäng.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER UNITED–NEWCASTLE

Old Trafford, Manchester. Avspark lördag 11 september 16:00.

Manchester United–Newcastle är knappast ett möte som brukar få nackhåren att resa sig. Men, lördagens match kommer förstås att bli oerhört intressant då Cristiano Ronaldo är tillbaka i United-dressen.

Senast portugisen hade Old Trafford som hemvist var våren 2009. Alex Ferguson var tränare och stommen i laget utgjordes av spelare som Edvin van der Saar, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Rio Ferdinand och Wayne Rooney. Frågan är om Ronaldo kan lyfta United till första PL-titeln på tio år?

En trevlig comeback kan det i alla fall bli i United-tröjan då laget ställs mot Newcastle, som bara tagit en poäng såhär långt och släppt in åtta mål på tre matcher.

Med tanke på att Ronaldo de tre senaste säsongerna i Juventus snittade 0,83 mål per match och gjorde fem mål på fyra matcher i EM känns det högst sannolikt att det även kommer att bli mål i United-återkomsten. Dessutom har Betway boost på United-seger och mål från Ronaldo med bra spelvärde.

Manchester United ska inte ha några större problem med att vinna den här matchen. Högst troligt är att det till stor del kommer att bli spel mot ett mål där Newcastle lär får svårt att skapa något framåt. United lär inte bara kunna inkassera tre nya poäng utan även hålla nollan för andra matchen i rad.


Tips: Manchester United–Newcastle

Speltips Betway
Cristiano Ronaldo gör mål och Manchester United vinner (med boost) 2.50
Manchester United vinner och Båda lagen gör mål – Nej 1.95

LEICESTER–MANCHESTER CITY

King Power Stadium, Leicester. Avspark lördag 11 september 16:00.

Leicester hemma mot regerande mästarna Manchester City känns som en ganska oviss match på förhand. Båda lagen har inlett med två segrar på tre matcher och ligger nia respektive sjua i tabellen.

Leicester inledde med seger hemma mot Wolverhampton, därefter 1-4 borta mot West Ham och senast vinst hemma mot Norwich. För Citys del blev det lite överraskande 1-0-förlust borta mot Tottenham i premiären. Därefter har det blivit två raka 5-0-vinster hemma mot Norwich respektive Arsenal, vilket i och för sig inte säger så mycket med tanke på att dessa två är nästjumbo och jumbo.

Även om lagen står på samma poäng får nog Citys hållas som hyfsat klara favoriter. För det känns som att Leicester måste ha en väldigt bra dag på jobbet om man ska kunna hota City.

Kommer bara City upp i normal standard vinner man det här. Dessutom finns det väl också goda chanser till att hålla nollan, även om det finns en viss Jamie Vardy i hemmalaget. Samtidigt har Betway också en boost för det spelet.

Någon storseger lär det dock knappast bli. Snarare känns det som att City gör ett mål och sedan behåller ledningen hela vägen i mål och kanske att blir det ett mål mot slutet.


Tips: Leicester–Manchester City

Speltips Betway
Manchester City vinner och håller nollan (med boost) 3.00
Halvtid – Fulltid: Manchester City – Manchester City 2.30

BOOSTAD TRIPPEL

Vi avslutar med en boostad trippel hos Betsson där Arsenal, Manchester United och West Ham alla tar tre poäng på lördag eftermiddag.

Arsenal har som sagt inlett uselt med tre raka förluster. Förvisso har man mött både Chelsea och Manchester City, men nykomlingen Brentford borde man i alla fall ha tagit poäng mot.

Men, hemma mot Norwich som också har noll poäng och -9 i målskillnad måste det väl ändå bli seger för Gunners. Så dåliga kan de väl ändå inte vara tycker man.

Manchester United med en hungrig Cristiano Ronaldo bör inte ha några problem att avfärda Newcastle tämligen enkelt. Det kan till och med bli en ganska stor målfest på Old Trafford.

Tabelltvåan West Ham har inlett övertygande och plockat hem sju av nio poäng hittills. Londonlaget möter Southhampton borta som har tre oavgjorda hittills. Ingen lätt match förvisso, men West Ham är i bra form och bör kunna kämpa ner Saints på St Mary’s Stadium.


Tips: Arsenal, Manchester United och West Ham

Speltips Betsson
Arsenal + Manchester United + West Ham vinner 3.00

 

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


HELGENS MATCHER I PREMIER LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |