Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Premier League v.37
Premier League

TIPS: Premier League v.37

Publicerat 2021-09-17 12:10

Premier League tuffar på med den femte omgången. Till helgen väntar ett par riktigt intressanta matcher i toppskiktet. Och så är förstås frågan om det slutligen vänt för Arsenal?

Efter fyra omgångar är Premier League rekordjämn med hela sju lag inom en poäng. Manchester United ligger i topp, men Chelsea, Liverpool och Everton ligger alla på samma poäng som serieledarna.

Strax bakom skuggar regerande mästarna Manchester City, Brighton, Tottenham och West Ham. Känns som att det kommer fortsätta att vara jämnt i toppen ett tag till.

I andra änden av tabellen har Arsenal efter en katastrofal inledning börjat röra på sig. Ska det bli ännu en seger för Gunners i helgen?


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


BURNLEY–ARSENAL

Turf Moor, Burnley. Avspark lördag 18 september 16:00.

Efter tre förluster och 0-9 i målskillnad lyckades Arsenal till slut både göra mål och vinna när laget förra helgen slog Norwich med 1-0 hemma. Vänder det nu då för Gunners?

Det lär nog vända i den bemärkelsen att man lämnar bottenträsket, men att Arsenal ska ha något att göra med guldstriden känns väldigt avlägset. Men, fram i vår kan man nog vara med och slåss om en Europa League-plats.

Tittar vi på lördagens möte med Burnley ska det inte vara några större problem att ta hem tre nya poäng och klättra mot mitten av tabellen. Framför allt nu när Pierre-Emerick Aubameyang som gjorde segermålet mot Norwich kommit igång. Känns som att han kan göra mål igen. Betway har en boost på seger för Arsenal samtidigt som Aubameyang gör mål, vilket ger bra spelvärde.

Burnley har knappast imponerat då laget bara tagit en poäng hittills och det hemma mot Leeds. Kommer Arsenal bara upp i hyfsad standard så vinner man det här och tar ytterligare tre välbehövliga poäng.


Tips: Burnley–Arsenal

Speltips Betway
Pierre-Emerick Aubameyang gör mål och Arsenal vinner (med boost) 4.00
Arsenal vinner 2.00

WEST HAM–MANCHESTER UNITED

London Stadium, London. Avspark söndag 19 september 15:00.

West Ham har inlett säsongen starkt med två vinster och två oavgjorda. Detta innebär att man bara ligger två poäng bakom tabellettan Manchester United. Dock känns det som att West Ham kanske borde legat på samma poäng som United.

För visst borde det blivit seger i någon av matcherna Crystal Palace eller Southampton som bägge slutade oavgjort. Med tanke på det känns det kanske som att West Ham kan vara på väg att tappa mark till toppen.

Manchester United verkar onekligen ha något stort på gång den här säsongen. Frånsett 1-1 borta Southampton har laget gått från klarhet till klarhet och är välförtjänta PL-ledare.

Det känns som att West Ham har något av en sviktande formkurva och då lär man få svårt att utmana ett Manchester United som är i toppform, som dessutom har fått en skaplig förstärkning i Cristiano Ronaldo. Det här vinner United utan problem.

Samtidigt gillar både West Ham och Manchester United att göra mål i slutet av matcherna och därför känns det som att kan bli minst ett mål sista kvarten av matchen.


Tips: West Ham–Manchester United

Speltips Betway
Manchester United vinner 1.75
Mål görs mellan 76-90 min 2.00

TOTTENHAM–CHELSEA

Tottenham Stadium, London. Avspark söndag 19 september 17:30.

Vi avslutar helgen med ett stekhett Londonderby mellan sjuan och tvåan i tabellen, Tottenham och Chelsea. I poäng skiljer det dock bara en pinne.

Tottenham inledde bra med tre raka segrar. Men, förra helgen åkte man på en rejäl smäll när man förlorade med 3-0 borta mot Crystal Palace. En match man förstås borde vunnit.

Samtidigt har Spurs bara gjort tre mål på fyra matcher och den skrala målskörden lär knappast hålla i längden om man vill vara med och slåss allra högst upp.

Chelsea verkar ha konserverat formen över sommaren. Tio av tolv poäng så här långt och 9-1 i målskillnad säger väl det mesta. Återvändaren Romelu Lukaku betyder givetvis mycket med sina tre mål hittills.

Med tanke på hur det sett i de senaste matcherna bör Chelsea vinna det här hyfsat enkelt. Tottenham gör helt enkelt för lite mål för att kunna rubba de regerande Champions League-mästarna. Men, en boll ska nog hemmalaget kunna få in i nät.


Tips: Tottenham–Chelsea

Speltips Betway
Chelsea vinner 1.77
Chelsea vinner och båda lagen gör mål 4.00

100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


HELGENS MATCHER I PREMIER LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |