Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Premier League v.38
Premier League

TIPS: Premier League v.38

Publicerat 2021-09-24 10:57

Den kommande Premier League-helgen bjuder på en hel del godis. Framför allt i form av ett stekhett toppmöte mellan ligaledarna och de regerande mästarna samt ett högintressant Londonderby.

Premier League fortsätter att vara jämn med samtliga tre topplag i form av Chelsea, Liverpool och Manchester United på samma poäng. På fjärde plats, endast en poäng bakom, skuggar lite överraskande Brighton som vunnit fyra av fem matcher hittills.

Regerande mästarna Manchester City ligger tre poäng bakom Chelsea. Lagen möter varandra på Stamford Bridge på lördag eftermiddag. Där kan vi verkligen tala om sexpoängsmatch.

Helgens andra stormatch är förstås den mellan Arsenal och Tottenham, två lag som har helt olika formkurvor. Återstår att se om trenderna håller i sig på Emirates på söndag kväll.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


CHELSEA–MANCHESTER CITY

Stamford Bridge, London. Avspark lördag 25 september 13:30.

Chelsea har verkligen övertygat såhär långt och är välförtjänta ledare av Premier League. Förra helgen kom andra raka 3-0-segern i derbyt mot Tottenham.

Det verkar onekligen som att Romelu Lukaku varit en lyckad värvning och kanske kan belgaren bli den avgörande faktorn som gör att Chelsea går hela vägen den här säsongen.

Manchester City har kanske inte gjort någon dålig inledning på säsongen. Men, förra helgens 0-0 hemma mot Southampton var förstås ingenting annat än ett rejält bottennapp.

Om Manchester City tänker försvara sin PL-titel lär det nog krävas och att man höjer sig minst ett snäpp med tanke på att konkurrensen kommer att bli hård den här säsongen.

Chelsea har sett väldigt stabila ut och verkar svårslagna. City lär få kämpa för att ens ta poäng på Stamford Bridge och frågan är om man kommer att klara det? Det känns inte som det.

Snarare känns det som att hemmalaget kommer att inkassera ytterligare tre poäng och även hålla nollan för tredje matchen i rad. En kombination som Betway dessutom har en boost för med bra spelvärde.


Tips: Chelsea–Manchester City

Speltips Betway
Chelsea vinner och håller nollan (med boost) 5.00
Chelsea vinner 2.70

ARSENAL–TOTTENHAM

Emirates Stadium, London. Avspark söndag 26 september 17:30.

Arsenal inledde säsongen katastrofalt med tre raka förluster och 0-9 i målskillnad. Men, efter två 1-0-segrar mot Norwich och Burnley är Gunners på väg upp mot övre tabellhalvan.

Frågan är hur Arsenal står sig mot bättre motstånd, för Norwich och Burnley är ju som bekant jumbo respektive nästjumbo. Dock lär Arteta o co i alla fall ha fått en liten skjuts i självförtroende. Räcker det för att ta en tredje raka seger?

Tottenham har haft motsatta trenden jämfört med Arsenal. Tre raka segrar har följts av två 0-3-förluster mot Crystal Palace och Chelsea, vilket gjort att laget halkat ner till en sjundeplats i tabellen.

Men, det som bör oroa Spurs-lägret mest är givetvis målskyttet. Bara tre mål på fem matcher räcker inte om man vill vara med i toppen och slåss.

Intressant derby det här med tanke på hur det sett ut för lagen de två senaste helgerna. På pappret får Arsenal hållas som favoriter med tanke på att man ändå kommer till det här derbyt med två segrar i ryggen. Känns som att Gunners kommer vinna det här på ren vilja.

Dock kan väl knappast Tottenham gå mållösa av planen för tredje matchen i rad. Därför säger vi även att båda lagen gör mål.


Tips: Arsenal–Tottenham

Speltips Betway
Arsenal vinner 2.25
Båda lagen gör mål 1.83

TRIPPEL

Vi avslutar med en trippel hos Mr Green där Manchester United, Liverpool och Leicester alla vinner på lördagseftermiddagen.

Manchester United har precis som Chelsea övertygat i säsongsupptakten och har dessutom gjort flest mål i hela ligan hittills, 13 stycken. Nu ställs man mot Aston Villa hemma, som förvisso inlett helt okej, men som inte ska ha någon chans mot ett United i bra form.

Liverpool möter Brentford borta, som gjort det bra såhär långt och endast förlorat en match. Mot Liverpool som har fått fart på maskineriet och bara släppt in ett mål ska nykomlingarna med svenska lagkaptenen Pontus Jansson i spetsen dock vara tämligen chanslösa.

Leicester har knappast rosat marknaden den här säsongen och känns långtifrån det laget man varit de senaste åren. Sex poäng på fem matcher är inte godkänt och ska man vara med och slåss i toppen krävs en uppryckning. Hemma mot nästjumbon Burnley, med en poäng i protokollet, ska det dock inte vara några större problem att ta hem segern.


Tips: Manchester United, Liverpool och Leicester

Speltips Mr Green
Manchester United, Liverpool & Leicester vinner 3.75

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


HELGENS MATCHER I PREMIER LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |