Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Premier League v.39
Premier League

TIPS: Premier League v.39

Publicerat 2021-10-01 12:29

En riktigt spännande Premier League-helg ligger framför oss med flera intressanta matcher. Framför allt avslutas helgen med en tidig seriefinal på Anfield. 

Premier League blir bara jämnare och jämnare för var vecka som går känns det som. Inför helgens omgång ligger samtliga topplag inom en ynka poäng. Liverpool leder på 14 poäng och på 13 poäng finns i tur och ordning Manchester City, Chelsea, Manchester United, Everton och Brighton.

Förutom Liverpool–Manchester City ställs även Manchester United och Everton mot varandra på Old Trafford. Dessutom möter Brighton ett stekhett Arsenal som fått upp farten efter den katastrofala inledningen på säsongen.


100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER UNITED–EVERTON

Old Trafford, Manchester. Avspark lördag 2 oktober 13:30.

Det här kan bli en riktigt intressant match med tanke på att det faktiskt är fyran och femman i tabellen som möts. Att Manchester United ligger högt upp är knappast överraskande, framför allt när man fått en skaplig förstärkning i Cristiano Ronaldo.

Att Everton ligger femma är något mer förvånande, men laget har liksom bara smugit med i toppen. Dock ska sägas att man knappast haft det tuffaste spelschemat hittills, men man visar i alla fall att man kan vara med och slåss om en topp 6-placering i år.

Mot Manchester United borta ska Everton rimligen inte ha någon större chans. Förvisso förlorade United hemma mot Aston Villa förra helgen, men det kändes mer som att man hade en dålig dag på jobbet.

I onsdagens Champions League-match mot Villarreal blev det 2-1 efter ett sent avgörande mål av Cristiano Ronaldo. Känns som att hemmalaget kommer att kämpa hårt för att besegra Everton. Samtidigt har Ronaldo gjort tre mål på tre PL-matcher och det känns väl som att det lär bli ännu ett här.

Vi satsar därför på ett kombinationsspel hos Mr Green där Manchester United samtidigt som det blir minst tre mål i matchen. Dessutom får  Cristiano Ronaldo in en boll i nät.

Spel
1 Manchester United vinner
2 Över 2.5 mål
3 Cristiano Ronaldo målskytt
Totalt odds med Bet builder: 3.00

LIVERPOOL–MANCHESTER CITY

Anfield, Liverpool. Avspark söndag 3 oktober 17:30.

Liverpool verkar har fått fart på maskineriet, även om det blev lite av en plump i protokollet förra helgen när det ”bara” blev 3-3 borta mot nykomlingen Brentford. Tog dock man revansch i tisdags när man vann med hela 5-1 borta mot Porto i Champions League.

15 mål på fyra PL-matcher visar att laget eller ganska snarare Mohamed Salah, Sadio Mané och Diogo Jota hittat målformen. Tillsammans har de tre gjort elva av lagets mål såhär långt. Salah fem och Mané och Jota tre vardera.

Bortsett från premiärförlusten mot Tottenham har Manchester City varit i stort sett felfria den här säsongen. 12-1 i målskillnad säger väl det mesta. Förra helgen tog man dessutom en tung bortaseger mot Chelsea när man vann med 1-0 på Stamford Bridge.

På pappret är det här väldigt svårtippat, men visst känns det som att Liverpool kommer få väldigt svårt att besegra City, så Guardiola o co lär nog komma hem med minst en poäng.

Samtidigt känns det som att lär bli en tät match utan särskilt många mål. Därför säger vi också att bara ett av lagen gör mål samtidigt som det blir max två mål.

Kombinationsspelet hos Mr Green blir då enligt följande:

Spel
1 Oavgjort eller Manchester City
2 Båda lagen gör mål – NEJ
3 Under 2.5 mål
Totalt odds med Bet builder: 4.50

Veckans PL-femling

Vi avslutar med en klassisk tipsrad med fem av helgens PL-matcher.

Chelsea ligger trea i tabellen och har sett väldigt starka ut såhär långt även om det blev förlust hemma mot Manchester City förra helgen. Mot Southampton som inte vunnit en enda match ska det dock bli tre poäng. Säker etta!

Nästjumbon Burnley tar emot jumbon Norwich på hemmaplan. Norwich har tagit en enda poäng på sex matcher och har dessutom 2-16 i målskillnad. Burnley har förvisso bara tagit två poäng, men spelade 2-2 borta mot Leicester förra helgen. Gör man det ska det bli minst poäng hemma mot Norwich. Tips X2.

Arsenal är ett av Premier Leagues formstarkaste lag med tre raka segrar. Dessutom har man bara släppt in ett mål på de tre senaste matcherna. Dock är Brighton, som bara har en poäng upp till Liverpool, också i bra form. Men, minst en poäng ska Arsenal ta. Halvgardering X2.

Tottenhams form är minst sagt usel. Tre raka i förluster i PL nu och inte bättre än elfte plats i tabellen. Aston Villa däremot slog Manchester United borta senaste och då blir det minst poäng mot Tottenham. Med andra ord X2.

West Ham har gjort en stark inledning på säsongen och har bara en förlust såhär långt. Även nykomlingen Brentford har inlett bra, men West Ham känns numret större. Tipset blir därför en etta.

# Match 1 X 2 Odds
1 Chelsea–Southampton 1 1.38
2 Burnley–Norwich 1 X 1.24
3 Brighton–Arsenal X 2 1.40
4 Tottenham–Aston Villa X 2 1.75
5 West Ham–Brentford 1 1.83
Totalt odds: 7.67

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


HELGENS MATCHER I PREMIER LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |