Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Premier League v.41
Premier League

TIPS: Premier League v.41

Publicerat 2021-10-15 11:27

En fortsatt jämn Premier League rullar på med åttonde omgången i helgen. I spelschemat hittar vi ett antal intressanta matcher för flera av topplagen.

Premier League fortsätter att vara oerhört jämn i toppen med hela sex lag inom två poäng. Chelsea ligger i topp, en poäng före Liverpool och ytterligare en poäng bakom finns fyra lag i form Manchester City, Manchester United, Everton och nykomlingen Brentford som hänger på topplagen.

Helgens kanske mest intressanta match är den mellan just Brentford och tabellettan Chelsea. Ska Brentford återigen ta poäng av ett topplag precis som man gjorde hemma mot Liverpool för tre veckor sedan?

Övriga topplag har hyfsat lätt motstånd. Liverpool möter Watford borta, Manchester City ställs mot Burnley hemma medan Manchester United tar sig an ett formsvagt Leicester på bortaplan.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


LEICESTER–MANCHESTER UNITED

King Power Stadium, Leicester. Avspark lördag 16 oktober 16:00.

Leicester har inte övertygat den här säsongen och frågan är om lagets ”storhetstid” är på väg att nå sin ände. The Foxes har bara vunnit två av sju matcher hittills och ligger inte bättre än på 13:e plats i tabellen.

Två poäng på de senaste fyra matcherna vittnar också om att formen knappast är på topp. Senast blev det 2-2 borta mot Crystal Palace och dessförinnan 2-2 hemma mot Burnley. Frågan är hur länge Brendan Rodgers kan sitta kvar om det inte börjar vända snart?

Manchester United är på väg att bli ett riktigt topplag igen. Visst, man har varit trea och tvåa de senaste säsongerna, men det har ändå inte känts som man varit ett lag för ett guld. Men, det är man definitivt i år.

Med Cristiano Ronaldo tillbaka i laget har United fått den där sista pusselbiten som gör att man kan gå hela vägen. Dock har man bara en seger på de tre senaste i PL.

Leicester är i minst sagt svag form och ska inte ha några större chanser mot ett United med vittring på serieledning. Frågan är om hemmalaget ens gör mål? Det känns inte så. För kombinationen United vinner och håller nollan har Betway en boost, som ger bra spelvärde.

Sedan lär väl också Cristiano Ronaldo vara lite sugen på att göra mål i PL igen, det var fyra veckor senast. Därför drar vi även till med att portugisen gör första målet i matchen, även detta spel med boost från Betway.


Tips: Leicester–Manchester United

Speltips Betway
Manchester United vinner och håller nollan (med boost) 4.00
Cristiano Ronaldo gör första målet (med boost) 5.50

BRENTFORD–CHELSEA

Brentford Community Stadium, Brentford. Avspark lördag 16 oktober 18:30.

Brentford som gör sin första säsong i högsta serien på 74 år har klarat sig väldigt bra såhär långt. Sjundeplats och fyra poäng från serieledning är väl över godkänt och fortsätter det i den här stilen kommer Pontus Jansson o co inte ha några problem att klara nytt kontrakt.

Brentford har bara en förlust såhär långt och vann senast borta mot West Ham med 2-1. Omgången innan dess lyckades man ta poäng av Liverpool hemma.

Fem segrar och en oavgjord på sju matcher samt 15-3 i målskillnad gör att Chelsea ligger etta i Premier League. Laget ser utan tvekan väldigt starka ut den här säsongen och är kanske även den hetaste guldkandidaten.

Chelseas stora styrka är att man inte tappar några onödiga poäng. Enda poängförlusterna har kommit mot Liverpool och Manchester City, vilket förstås är helt försvarbart.

Även om Brentford stått upp bra mot betydligt bättre motstånd känns det som att man kommer få svårt att ta poäng av maskinen Chelsea. Däremot ska nog Brentford kunna få in en boll i nät, då man gjort mål i fem av sju matcher såhär långt. För kombinationen Chelsea-vinst och lag från båda lagen har Betway dessutom en bra boost.

Någon målfest ska dock inte Chelsea räkna med då Brentford bara släppt in sex mål hittills. Utifrån det känns 1-2 som ett rimligt resultat.


Tips: Brentford–Chelsea

Speltips Betway
Chelsea vinner och båda lagen gör mål (med boost) 4.00
Rätt resultat: 1-2 8.50

Veckans PL-femling

Vi avslutar med veckans PL-femling där vi sätter ihop vår egen rad med fem utvalda matcher.

Watford har parkerat i de nedre regionerna av tabellen och ska inte ha några större chanser att rå på serietvåan Liverpool som jagar ledning. Säker tvåa!

Aston Villa stretar på bra i mitten av tabellen och fortsätter att plocka poäng lite här och där. Det kommer man även göra mot Wolverhampton som ligger en poäng bakom Villa. Tipset blir 1X.

Med bara en poäng på sju matcher fortsätter Norwich att vara sist i tabellen. Brighton har gjort en stark inledning och har faktiskt bara två poäng upp till Chelsea. Minst poäng mot Norwich ska därför inte vara några större problem. Därför X2.

Även om spelschemat varit överkomligt ligger Everton trots allt ändå femma. Nu ställs man mot West Ham som efter en stark inledning fallit tillbaka något. 1X på Goodison Park känns därför som en bra gardering.

Efter den katastrofala inledning med tre mållösa förluster är Arsenal tillbaka. Laget har tio poäng på de fyra senaste och bara ett insläppt mål. Nu väntar ett Crystal Palace med tveksam form som inte ska vara några större problem för Gunners. Säker etta!

# Match 1 X 2 Odds
1 Watford–Liverpool 2 1.35
2 Aston Villa–Wolverhampton 1 X 1.24
3 Norwich–Brighton X 2 1.29
4 Everton–West Ham 1 X 1.43
5 Arsenal–Crystal Palace 1 1.64
Totalt odds: 5.43

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


HELGENS MATCHER I PREMIER LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |