Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Premier League v.44
Premier League

TIPS: Premier League v.44

Publicerat 2021-11-05 10:09

Premier League rullar på och till helgen väntar ett hett Manchester-derby och ytterligare ett toppmöte. Vi ger tips för bägge matcherna och avslutar med en sedvanlig PL-femling – häng med!

Chelsea har gjort ett litet ryck och leder nu Premier League med tre poäng före Liverpool och ytterligare två poäng före Manchester City och West Ham. Det är fortfarande långt kvar, men det går inte att säga annat än att det ser väldigt bra ut för Chelsea.

Ett par placeringar längre ner har Arsenal tagit sig upp på topp och ligger nu på samma poäng som Manchester United. Ska Gunners kunna ta sig in på topp 4 och utmana om en CL-plats?

Ett annat lag som ryckt upp sig är Wolverhampton som skuggar en poäng bakom Arsenal. Ja, det händer som sagt mycket i Premier League.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER UNITED–MANCHESTER CITY

Old Trafford, Manchester. Avspark lördag 6 november 13:30.

Här snackar vi verkligen tungviktsmöte och dessutom derby. Tre poäng skiljer mellan de bägge i tabellen och båda lagen vill nog hemskt gärna ta tre poäng för att inte tappa alltför mycket mark till Chelsea.

Manchester United har haft minst sagt svängiga senaste veckor. Tunga förluster mot både Leicester och Liverpool, 3-0 borta mot Tottenham förra helgen och 2-2 borta mot Atalanta i Champions League i tisdags.

Tittar man på formkurvan hos United får man nog ändå säga att den är svagt stigande. Kanske är Solskjær o co på väg att hitta tillbaka till det spel man hade i början av säsongen.

Manchester City åkte på en rejäl smäll när laget förlorade hemma mot Crystal Palace med 0-2 förra helgen. Ska man kunna utmana Chelsea om guldet har man inte råd med sådana förluster.

Och visst känns det som att City inte har riktigt samma ”edge” som man hade förra säsongen när det blev guld. Den kontinuitet som fanns i våras och förra hösten verkar inte finnas riktigt just nu.

Tittar man på fyra senaste PL-derbyna lagen emellan har United vunnit tre medan ett slutat oavgjort. Det tillsammans med United stigande formkurva talar för hemmalaget. Bortsett från fiaskot mot Liverpool har United dessutom gjort en hel del mål, oftast i båda halvlekarna. Med stöd från ett fullsatt Old Trafford känns det som att det kan bli så även mot City. Ett spel Betway har en boost på.

Hur långt det räcker får vi väl se, men det känns som att United ska klara en minst poäng här. Därför spelar vi på halvgardering 1X till bra odds på 2.15.


Tips: Manchester United–Manchester City

Speltips Betway
Manchester United gör mål i båda halvlekarna (med boost) 5.00
Manchester United eller oavgjort 2.15

WEST HAM–LIVERPOOL

London Stadium, London. Avspark söndag 7 november 17:30.

West Ham är ett av Premier Leagues formstarkaste lag med tre raka segrar i bagaget. Nu ställs man dock mot tvåan Liverpool som är enda laget i PL utan förlust.

Efter den starka inledningen med fyra raka vinster såg det ett tag ut som att West Ham var på väg att tappa chansen till en topplacering. Men, laget har kommit tillbaka och är nu med i toppen igen.

En stor del i West Hams framgång den här säsongen har Michail Antonio som gjort sex mål hittills och är trea i skytteligan. Jamaicanen kan mycket väl vara på väg att få sitt genombrott efter många år i de engelska toppdivisionerna.

Även om man ligger tre poäng efter Chelsea i tabellen går det inte att säga annat än att Liverpool gjort en stabil säsong såhär långt. Något onödigt poängtapp här och där, men annars ser det väldigt bra ut.

Som vanligt är det målskyttet som är lagets styrka. 14-2 på de fyra senaste PL-matcher säger väl allt. Dessutom förfogar man ju över Mohamed Salah som leder skytteligan på tio mål.

West Ham ligger förvisso fyra, men då har man hittills bara mött Manchester United av topplagen, en match man dessutom förlorade. Samtidigt ser Liverpool väldigt starka ut i dagsläget och då är man näst intill omutbara.

Dock lär Liverpool få kämpa för tre poäng, men i slutändan känns det ändå som att man kommer att reda ut det hela. Och så lär väl Salah gör ännu ett mål.


Tips: West Ham–Liverpool

Speltips Betway
Liverpool vinner 1.72
Mohamed Salah målskytt 1.77

Veckans PL-femling

Vi avslutar som vanligt med veckans PL-femling där vi sätter ihop vår egen rad med fem utvalda matcher.

Brentford är knappast i bästa form med tre raka förluster i bagaget. Dock ska man ta minst poäng mot jumbon Norwich med bara två ynka poäng den här säsongen. Tipset blir 1X.

Chelsea ångar på i toppen, har 10-0 i målskillnad och ska inte ha några större problem att vinna mot hemma mot Burnley, som ligger trea från slutet. Säker etta!

Crystal Palace har inte förlorat på fem raka matcher. Men, nu möter man Wolverhampton med 13 poäng på de senaste fem matcherna. Minst poäng för Wolves och gardering X2.

Brighton fortsätter att plocka poäng lite här och där även om man tappat mot toppen. Dock har laget inte vunnit sedan 19 september. Därför tar vi i med både hängslen och livrem hemma mot nästjumbon Newcastle och kör på 1X.

Arsenal går starkt just nu och har på de sju senaste fem segrar och två oavgjorda. Tre poäng hemma mot Watford med tre förluster på de fyra senaste ska inte var några problem. Säker etta!

# Match 1 X 2 Odds
1 Brentford–Norwich 1 X 1.15
2 Chelsea–Burnley 1 1.26
3 Crystal Palace–Wolverhampton X 2 1.55
4 Brighton–Newcastle 1 X 1.15
5 Arsenal–Watford 1 1.38
Totalt odds: 3.56

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


HELGENS MATCHER I PREMIER LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |