Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Premier League v.48
Premier League

TIPS: Premier League v.48

Publicerat 2021-12-03 16:57

En spännande Premier League-helg väntar med ett högintressant Londonderby samt ytterligare ett spännande möte med ett av topplagen. Vi ger tips för båda matcherna och avslutar som vanligt med PL-femlingen – häng med!

Frågan är om de tre lagen i toppen av Premier League nu lämnat kvar övriga lag på perrongen för resten av säsongen? Avståndet mellan trean Liverpool och fyran West Ham har efter senaste omgången vuxit till hela sju poäng, så det börjar minst sagt bli lite gummisnodd för de jagande lagen.

Mellan de tre topplagen är det dock jämnt. Liverpool är två poäng bakom serieledarna Chelsea och däremellan finns Manchester City en poäng före Liverpool.

För fyran West Ham är tre poäng mot Chelsea i helgens London-derby näst intill ett måste om man ska ha någon chans att komma tillbaka till guldstriden.


100 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


WEST HAM–CHELSEA

London Stadium, London. Avspark lördag 4 december 13:30.

Högintressant London-derby med mycket på spel. West Ham behöver tre poäng för att minska avståndet till de tre i topp. Samma sak gäller för Chelsea om man vill behålla ledningen.

Det råder ingen tvekan om att West Ham är inne i en formsvacka. Bara en poäng på de tre senaste duger inte om man vill fortsätta vara med i toppen. I onsdags tappade man poäng hemma mot Brighton i slutminuterna, vilket resulterade i 1-1.

Något som knappast bådar gott när PL-ettan Chelsea kommer på besök på lördagseftermiddagen. Samtidigt har West Ham blixtrat till mot topplagen tidigare under säsongen. Bland annat slog man Liverpool med 3-2 för en månad sedan, så hemmalaget ska inte helt räknas ut.

Chelsea ångar på i toppen och även om man inte vunnit varje match på senaste tiden behåller man ändå ledningen i tabellen. 1-1 hemma mot Manchester United förra helgen och 2-1 borta mot Watford i onsdags är kanske inte det mest övertygande laget gjort under säsongen.

Men, ett bra lag gör som regel inte mer än vad man behöver och det känns lite som att det är där Chelsea befinner sig i dagsläget. Samtidigt fortsätter många spelare göra mål i Chelsea. På de fyra senaste matcherna har det varit sju olika målskyttar.

West Ham ligger förvisso fyra i tabellen, men mot ett Chelsea i bra form ska hemmalaget inte ha någon chans om gästerna gör det de ska.

Dock bör nog West Ham kunna få in en boll i nät. Laget har bara gått mållösa av plan två gånger den här säsongen. Därför satsar vi även på att båda lagen gör mål och att det blir minst tre mål. Ett spel som Betway dessutom har boost för, som ger bra spelvärde.


Tips: West Ham–Chelsea

Speltips Betway
Båda lagen gör mål och Över 2.5 mål (med boost) 2.75
Chelsea vinner 1.77

WOLVERHAMPTON–LIVERPOOL

Molineux Stadium, Wolverhampton. Avspark lördag 4 december 16:00.

Wolverhampton, som har häng på en Champions League-plats tar emot Liverpool på hemmaplan. Dock lär man få kämpa om det ska bli tre poäng för gästerna är i minst sagt bra form.

Wolverhampton inledde säsongen ganska uselt med bara tre poäng på de fem första matcherna. Men, därefter har man skärpt till sig och klättrat till en sjundeplats i tabellen med bara tre poäng upp till en CL-plats.

Dock är det lite sisådär med formen. 0-0 borta mot Norwich förra helgen och 0-0 hemma mot Burnley hemma i onsdags imponerar inte. Det lär krävas betydligt bättre spel än så för att ens ta poäng mot Liverpool.

4-0, 4-0 och 4-1 är Liverpools facit i de tre senaste PL-matcherna, vilket är minst sagt imponerande. Samtidigt hittar vi nu Liverpoolspelare på tre av de fyra översta placeringarna i skytteligan med Mohamed Salah allra högst upp på 13 mål.

Det är nästan så att det börjar osa lite hösten 2019 om Liverpool. Det känns som att Wolverhampton kommer att få svårt att göra något åt gästerna när de är i den här formen.

Wolverhampton har inte varit bra de senaste två matcherna och laget lär knappast ha hittat formen på bara några dagar. Dock har Wolves faktiskt hållit nollan tre matcher i rad. Därför drar vi till med kombinationen ”Oavgjort eller Liverpool och Båda lagen gör mål – Nej”, som ger bra odds.

Sedan är Mohamed Salah som bekant i målform. Därför drar vi även till med att han gör första målet. Två mål mot Everton i onsdags vittnar om att skyttekungen är på målhumör.


Tips: Wolverhampton–Liverpool

Speltips Betway
Oavgjort eller Liverpool och Båda lagen gör mål – Nej 2.10
Mohamed Salah gör första målet (med boost) 4.00

Veckans PL-femling

Vi avslutar som vanligt med veckans PL-femling där vi sätter ihop vår egen rad med fem utvalda matcher.

Jumbon Newcastle gör inte sin bästa säsong. Dock har man bara förlorat en av de fyra senaste. Nu ställs man mot Burnley som ligger två placeringar ovanför och som har fyra raka utan förlust. Men, det känns ändå som att Newcastle fixar minst poäng här. Halvgardering 1X.

Southampton har bara en poäng på de tre senaste, dock är man starka hemma. Hittills den här säsongen har det bara blivit en förlust på hemmaplan. För Brighton verkar det vara omöjligt att vinna. Laget är nu uppe i nio raka matcher utan seger. Halvgardering 1X.

Watford har bara tre poäng på de fem senaste och ska nio dagar av tio ha svårt att ta poäng av Manchester City som står på sex raka segrar inklusive Champions League. Säker tvåa!

Tränarbytet verkar ha fått effekt. 1-1 borta mot Chelsea och 3-2 hemma mot Arsenal. Manchester United ser ut att vara på väg tillbaka. Tre poäng hemma mot Crystal Palace ska inte vara några större problem. Säker etta!

Tottenham verkar ha hittat formen igen med två raka segrar mot Brentford respektive Leeds senaste veckan. Norwich har förvisso fyra raka utan förlust, men Spurs känns som ett nummer för stort här. Säker etta!

# Match 1 X 2 Odds
1 Newcastle–Burnley 1 X 1.38
2 Southampton–Brighton 1 X 1.40
3 Watford–Manchester City 2 1.21
4 Manchester United–Crystal Palace 1 1.60
5 Tottenham–Norwich 1 1.43
Totalt odds: 5.35

100 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


HELGENS MATCHER I PREMIER LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |