Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Premier League v.51
Premier League

TIPS: Premier League v.51

Publicerat 2021-12-25 22:54

Premier League bjuder på näst intill full omgång på annandagen. Vi fokuserar på serieledarna, som har goda chanser att utöka ledningen, samt serietrean, som har en lite knepig bortamatch. Som vanligt avslutar vi förstås med en femling – häng med!

När både Liverpool och Chelsea tappade poäng förra helgen kunde Manchester City göra ett litet ryck i toppen av Premier League . Serieledarna ligger nu tre poäng före Liverpool och hela sex poäng före Chelsea.

Ett snäpp längre ner börjar Arsenal att koppla ett litet grepp om Champions League-platsen. Gunners är fyra poäng före West Ham, som dock har en match mindre spelad.

Färre spelade matcher har även Manchester United och Tottenham som nog också vill vara med i kampen om en CL-plats. United har fem poäng upp till Arsenal med två matcher mindre spelade och Spurs har sex poäng upp med tre färre spelade matcher.


1000 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


MANCHESTER CITY–LEICESTER

Etihad Stadium, Manchester. Avspark söndag 26 december 16:00.

Manchester City tar emot Leicester hemma på Etihad och kan med tre poäng koppla ett starkare grepp om ledningen då Liverpool fått sin match uppskjuten. För Leicesters del behövs poäng om man vill vara med i kampen om eventuella europaplatser.

Manchester City börjar mer och mer se ut som den starkaste kandidaten till Premier League-titeln fram i vår. Laget står i dagsläget på sju raka segrar och 12-0 i målskillnad på de tre senaste.

En av Citys främsta styrkor är att man har så många spelare som kan kliva fram och göra mål. På de fyra senaste matcherna har laget hela nio olika målskyttar.

Har häng på en europaplats

Blandar och ger är verkligen ett uttryck som passar bra för Leicesters säsong såhär långt. På de sex senaste PL-matcherna har laget två segrar, två oavgjorda och två förluster.

Dock har Leicester fortfarande häng på en europaplats, men det krävs en uppryckning som man ska kunna lyfta från den nuvarande niondeplatsen.

Manchester City ser väldigt starka ut i dagsläget och ska inte ha några större problem att avfärda Leicester. Hemmaseger och noll insläppta mål känns rimligt, som dessutom är ett spel som Betway har boost för.

Sedan börjar också Raheem Sterling komma igång på allvar med mål i de tre av de fyra senaste PL-matcherna. Därför kör vi även på mål från Sterling.


Tips: Manchester City–Leicester

Speltips Betway
Manchester City vinner och håller nollan (med boost) 2.50
Raheem Sterling målskytt 1.95

ASTON VILLA–CHELSEA

Villa Park, Birmingham. Avspark söndag 26 december 18:30.

Ett svajigt Chelsea åker till Birmingham för match mot ett svårbedömt Aston Villa. För serietrean Chelsea är tre poäng nödvändigt om avståndet till Manchester City inte ska bli alltför stort.

Aston Villa ligger mitt i tabellen på en tiondeplats. Senaste månaden har laget bokstavligen varvat segrar med förluster. Senast blev det 2-0 borta mot Norwich och dessförinnan 0-1 borta mot Liverpool.

Två resultat som är ganska talande för Villas säsong. Mot sämre motstånd har laget vunnit det mesta, men mot topplagen har man i stort sett kammat noll.

Tveksam form

För Chelsea kan guldtåget vara på väg att lämna stationen för snart kan sex poäng upp till ett formstarkt City bli väldigt svårt att ta in. Dessutom är formen hos Chelsea sisådär med bara en seger på de fyra senaste.

Förra helgen blev det 0-0 borta mot Wolverhampton och innan dess 1-1 hemma mot Everton. Men, Mason Mount verkar i alla fall ha hittat målformen med fyra mål på de fem senaste matcherna.

Aston Villa är ett svårbedömd lag den här säsongen, vilket talar till Chelseas fördel. Därför känns det också som att gästerna reder ut det här, men Villa kan nog få in en boll, då laget sällan går av plan mållösa.

Samtidigt är Mason Mount som sagt i målform. Eftersom Betway ger bra boost för Mount som första målskytt satsar vi på det spelet.


Tips: Aston Villa–Chelsea

Speltips Betway
Chelsea vinner och båda lagen gör mål (med boost) 4.50
Mason Mount första målskytt (med boost) 5.75

Veckans PL-femling

Vi avslutar som vanligt med veckans PL-femling där vi sätter ihop vår egen rad med fem utvalda matcher.

Efter en liten uppryckning har det nu vänt nedåt för Norwich igen. Tre raka förluster och 0-6 i målskillnad på dessa. Det bådar inte gott när man tar emot ett formstarkt Arsenal med tre raka segrar. Säker tvåa!

Tottenham är i bra form med 11 av 15 möjliga poäng på fem senaste. Dock kan Spurs ibland svaja och därför väljer vi att gardera mot Crystal Palace, som vann med 3-0 när lagen möttes i höstas. Halvgardering 1X.

West Hams form har sviktat i december med bara en seger på fyra PL-matcher. Därför väljer vi att gardera mot Southampton. Halvgardering 1X.

Brighton har inte vunnit sedan 22 september. Men, hemma mot Brentford, som står på samma poäng känns det ändå som att chansen finns till seger. Dock måste vi ändå gardera då Brentford bara har en förlust på de fem senaste. Halvgardering 1X.

Nästjumbon Newcastle står på tre raka förluster och 1-10 i målskillnad på dessa. Mot Manchester United med tre raka PL-segrar blir det tufft. Tvåa!

# Match 1 X 2 Odds
1 Norwich–Arsenal 2 1.41
2 Tottenham–Crystal Palace 1 X 1.17
3 West Ham–Southampton 1 X 1.25
4 Brighton–Brentford 1 X 1.23
5 Newcastle–Manchester United 2 1.49
Totalt odds: 3.78

500 kr free bet

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


OMGÅNGENS MATCHER I PREMIER LEAGUE


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-10-13 15:25

NYHET! Nu kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League med Sportscom

Hos Sportscom kan du lyssna LIVE till samtliga matcher i Premier League och SHL - samt även Allsvenskan från nästa säsong. Passa på! För nu har du möjligheten att prova …

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än …

Copyright © Fotboll.com 2024   |