Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Sampdoria – Milan med målen i fokus
Serie A

TIPS: Sampdoria – Milan med målen i fokus

Publicerat 2022-09-09 22:16

Serie A bjuder på tre ligamatcher under lördagen och sist ut är mötet från Stadio Luigi Ferraris i Genoa där Sampdoria agerar hemmalag mot AC Milan. De regerande mästarna Milan kliver in i denna match som favoriter och här är vår idé att de löser en målrik match!

betfair

100% upp till 1000 kr

18+ Regler och villkor gäller – Stödlinjen.se

 


SAMPDORIA – AC MILAN

Stadio Luigi Ferraris, Genoa
Datum: 10/9 2022
 Tid: 20:45

 Milan har spelat båda lagen gör mål i två raka och vunnit en av dessa.

 Sampdoria föll tungt mot Verona borta senast och jagar revansch här.

 Bra läge för hemmalaget att sätta fart på säsongen efter tuff säsongsinledning.

Sampdoria

Sampdoria har fått en riktigt tung inledning på säsongen och är med fem ligamatcher spelade segerlösa. Hittills har man fixat två poäng av 15 möjliga och vad gäller målskillnad har man 2-9 i den kolumnen och man kan lugnt säga att deras offensiva brister är en stark bidragande orsak till att man också tillhör botten av tabellen.

Senast hemmalaget var i farten så ställdes man mot Verona på bortaplan och den matchen förlorades med 2-1. Deras senaste hemmamatch däremot gick mot Lazio och då blev det 1-1. Nu väntar de regerande mästarna och här behöver ett hittills svagt Sampdoria en trepoängare för att sätta fart på säsongen!

AC Milan

AC Milan är som bekant regerande mästare i Serie A. Bortalaget har tidigare i veckan spelat 1-1 mot Salzburg i den första gruppspelsmatchen i Champions League som drog igång nu och här är det nu fokus på ligan igen där man just nu är tabelltrea.

Gästerna har samlat ihop elva poäng på fem matcher med en målskillnad på 10-5. De har som ni säkerligen har koll på en duktig offensiv och här finns det läge att lufta några spelare som vill visa upp sig och ska Milan ta rygg på övriga topplag är Sampdoria en motståndare man bör hantera.


Speltips Betfair
Över 2,5 mål i matchen 1.65

Två lag som behöver tre poäng. Sampdoria har varit en riktig besvikelse hittills och ska man avancera i tabellen för att slippa riskera att bli fast i botten är det kanske mot just de regerande mästarna man ska få fart på säsongen? En bra insats mo Milan kan ge en boost i självförtroendet och vi fastnar för att denna match kommer erbjuda många mål, vilket också blir speltipset med odds från Betfair.

betfair

100% upp till 1000 kr

18+ Regler och villkor gäller – Stödlinjen.se

 


Avatar

Skrivet av johan

Relaterade blogginlägg

Serie A

Publicerat 2021-03-11 17:46

Juventus planerar att sälja Cristiano Ronaldo i sommar

Juventus gjorde igår kväll en tidig sorti från Champions League när laget blev utslaget av Porto i åttondelsfinalen. Dessutom kan Turinlaget komma att sälja Cristiano Ronaldo till sommaren, enligt AS. Uttåget …

Serie A

Publicerat 2021-03-10 15:12

Inter kan sälja Vidal

Arturo Vidal har inte levt upp till förväntningarna i Inter. Nu förbereder klubben en försäljning, enligt Calcio Mercato. När den 33-årige chilenaren kom som free transfer från FC Barcelona förra sommaren …

Copyright © Fotboll.com 2024   |