Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Sivasspor–Malmö FF – Spelar av matchen och går vidare
Europa League

TIPS: Sivasspor–Malmö FF – Spelar av matchen och går vidare

Publicerat 2022-08-24 20:50

Malmö FF står med ena foten i Europa League-spelet inför returen mot turkiska Sivasspor. Detta gör att de svenska mästarna kan gå ut och bara bevaka ledningen. Detta gör att spel på kryss blir både lockande och spelvärt.


Efter förlust med 3-1 i första mötet i Malmö har nu Sivasspor två mål att hämta in. Något som lär bli tufft. Framför allt eftersom laget knappast är i toppform med bara två poäng på tre matcher i turkiska ligan.

Malmö FF har även i det här europakvalet gjort det som vi är vana vid, nämligen att börja dåligt och sedan bara bli bättre och bättre. Förra veckans seger var övertygande och det ska mycket till om ”di blåe” ska missa Europa League nu.


Tips: Sivasspor–Malmö FF

Speltips Bet365
Oavgjort 3.50
Båda lagen gör mål 1.80

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


SIVASSPOR–MALMÖ FF

New Sivas 4 Eylül Stadium, Sivas. Avspark torsdag 25 augusti 19:00.

 Malmö FF har 3 raka matcher utan förlust i Europa League-kvalet.

 Sivasspor har hittills inte vunnit den här säsongen.

 Malmö FF har gjort mål i 5 av 7 matcher i europaspelet den här säsongen.


SIVASSPOR

Sivasspor har ett svårt utgångsläge inför den här matchen. För det turkiska laget finns egentligen bara en sak att göra och det är att gå framåt. Något som gör att man kommer tvingas blotta sig i de bakre leden.

MALMÖ FF

Malmö FF har ett antal gånger de senaste åren varit i avgörande matcher i europaspel och nått framgång. Trots förra veckans seger mot Sivasspor finns det dock fortfarande vissa tveksamheter kring formen. I helgen blev det ”bara” 1-1 borta mot Mjällby.


SPELTIPS

Malmö har lite av ett drömläge här då man faktiskt har råd att förlora med ett mål och ändå gå vidare. Dock känns det som att MFF inte kommer att förlora här utan mer eller mindre bara spela av den här matchen. Dessutom är Sivasspor inte toppform och då känns oavgjort som ett troligt resultat. Oddset 3.50 hos Bet365 för kryss ger bra värde.

Även om Sivasspor har sviktande form lär laget knappast bli mållösa på hemmaplan. Och ser man till Malmös senaste matcher i EL-kvalet så lär det även bli mål åt andra hållet. Bet365 ger oddset 1.80 för båda lagen gör mål.


Tips: Sivasspor–Malmö FF

Speltips Bet365
Oavgjort 3.50
Båda lagen gör mål 1.80

bet365

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Avatar

Skrivet av Freddi

Har följt fotboll i över 25 år. Första mästerskapet var EM 1992 i Sverige och sedan dess har det blivit otaliga fler. Har en särskild förkärlek för de stora turneringarna och mästerskapen, men har även bra koll på de stora ligorna och Allsvenskan.

Relaterade blogginlägg

Europa League

Publicerat 2022-02-14 17:30

SPELTIPS: "SE UPP FÖR NAPOLI!"

På torsdagskvällen rullar slutspelsmatcherna från Europa League igång och en intressant match att se fram emot spelas på spansk mark där FC Barcelona gästas av Napoli i första rundan av …

Europa League

Publicerat 2020-10-09 18:06

Europa League: Fem favoriter att vinna turneringen

Kvalspelet är över och inom kort ska gruppspelet av Europa League dra igång. Årets upplaga är tajt och det är minst sagt svårt att finna tydlighet hos de deltagande lagen. ODDS: …

Copyright © Fotboll.com 2024   |