Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
TIPS: Spelvärt odds i veckans PL-kombo

TIPS: Spelvärt odds i veckans PL-kombo

Premier League-helgen bjuder på hela åtta matcher på lördagen. Som vanligt har vi valt ut fem av dessa till veckans kombo. Resultatet blir en rad med två favoritspikar och tre halvgarderingar med bra värde i.


Spelraden

# Match 1 X 2 Odds
1 Everton–Liverpool 2 1.36
2 Brentford–Leeds X 2 1.66
3 Chelsea–West Ham 1 X 1.14
4 Newcastle–Crystal P 1 X 1.25
5 Aston Villa–Manchester C 2 1.36
Totalt odds: 4.38

Oddsen i tipsraden kan ha ändrats sedan speltipset publicerades.


Odds från:

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


1. Everton–Liverpool  –  2

Liverpool har efter en svag inledning kommit igång på allvar. 9-0-krossen mot Bournemouth följdes upp med 2-1 hemma mot Newcastle i onsdags. Nu väntar Everton borta som efter fem matcher fortfarande står utan seger trots ett överkomligt spelschema. Liverpool ska vara ett nummer större här. Säker tvåa!


2. Brentford–Leeds  –  X2

Brentford ligger precis där man förväntar sig, i mitten. Samtidigt har man gjort hela tio mål på fem matcher. Leeds har börjat säsongen bra med poäng i fyra av fem matcher. Gästerna är i bra form och har medvind. Det räcker till minst poäng här.


3. Chelsea–West Ham  –  1X

Chelsea tar tid på sig att hitta formen vad det verkar. I tisdags åkte man på en riktig kalldusch när man förlorade borta mot Southampton med 2-1. Även West Ham har öppnat svagt med bara en seger såhär långt. Det gör att Chelsea i kraft av hemmaplan ska klara åtminstone oavgjort.


4. Newcastle–Crystal Palace  –  1X 

Newcastle har gjort det skapligt såhär långt. Nu har man dessutom fått en tung förstärkning i Alexander Isak, som säkert kan lyfta laget. Crystal Palace ligger en poäng bakom Newcastle och har väl gjort ungefär det vi väntat oss. Hemmalaget ska klara minst poäng på St James Park.


5. Aston Villa–Manchester City  –  2

Maskinen Manchester City är igång på allvar nu känns det som. 13 poäng av 15 möjliga talar väl sitt tydliga språk. Borta mot nästjumbon Aston Villa, som verkligen inte hittar formen ska det utan större problem bli ytterligare tre poäng. Säker tvåa!


Odds från:

1250 kr i bonus

18+ Regler och villkor gäller –  Stödlinjen.se


Andra bettingsidor

Kombinationsspelet kan läggas hos valfri bettingsida.


100 kr gratisspel


500 kr riskfritt spel


Kombotipset är en tipsrad där vi har handplockat flera matcher och skapat ett kombinationsspel med ackumulerat odds. Läs mer om kombinationsspel i vår guide om du inte är bekant med speltypen.

 


PubliceratSenaste nytt och tips

Copyright © Fotboll.com 2022   |