Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 1/1
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 1/1

Publicerat 2021-12-30 15:52

Det nya året inleds på allra bästa sätt när en full laddning av Premier League tar plats på Stryktipset. Hela 16 miljoner extra i jackpott kryddar kupongen vars tio engelska matcher också får sällskap av spanska La Liga som ser kupongen sträcka sig också över söndagen. Med tanke på att flera lag sett inställa matcher på sistone, som fortfarande kan påverka kupongen i slutändan även efter spelstopp, eller för den delen fått ett kortare uppehåll kan det vara ringrostigt på sina håll vilket gör att det gäller att se upp. 

Spelstopp: 15.59 lördag 1 januari


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Match i fokus: Chelsea – Liverpool

Tvåan mot trean i Premier League som är åtta respektive nio poäng bakom serieledande Manchester City, ett City som knappast kommer tappa så värst många fler poäng. Ja det innebär intressanta förutsättningar för såväl skadedrabbade Chelsea och Liverpool som börjat förlika sig med det faktum att ligatiteln kan vara körd. Förlust här, inte minst för Chelsea som har en match mer spelad än Liverpool, vore förödande varpå det bör bli en spänd tillställning.

Liverpool får dock gälla som favoriter då dem har ett mer gynnsamt truppläge. Mohamed Salah och Sadio Mané exempelvis sticker inte till Afrikanska Mästerskapen förrän efter den här matchen och med dem är Liverpool så gott som full styrka. Förlusten senast mot Leicester såg ingen riktigt komma, inte Jürgen Klopp heller som tyckte hans lag bara gick på 40% kapacitet – vilket öppnar för en rekyl här.


Skrällpotential: Burnley

Efter att ha fått stå över matcher tre veckor i rad var det så dags i torsdags när Burnley gästade Old Trafford och Manchester United. En rejäl genomkörare efter ett så pass långt uppehåll är alltid nyttigt och att ta poäng av lagen från den absoluta toppen har aldrig varit något Burnley räknat med. Sean Dyche har snarare siktat in sig på dessa 90 minuter mot ett fortsatt decimerat och nästintill plågat Leeds som i allra högsta grad är med i nedflyttningsstriden.

Det är ingen hemlighet att Leeds är en bra bit ifrån det lag som ifjol exempelvis sprang över Burnley med 4-0 på Turf Moor, vilket också höstens möte vilket gav 1-1 är ett kvitto på. Med fortsatta skadeproblem på nyckelspelare är det fortsatt ”bara” Raphinha, som möjligen är på väg bort från klubben, som Burnley behöver se upp med här. Får ingen bättre möjlighet att ta första bortasegern för säsongen i ligan?


Omgångens säkra: Real Madrid

I det lilla Madrid-derbyt tar sig serieledande Real Madrid, med sina 14 segrar på 19 omgångar och klart bäst målskillnad, till Coliseum för att möta Getafe. Ett Getafe som visserligen lyft sig och då inte minst defensivt efter den bedrövliga starten men som trots allt bara tagit två poäng på tio matcher mot lagen från den övre halvan i La Liga. Med Karim Benzema i fortsatt strålande målform har hemmalaget en tuff uppgift att hålla Los Blancos mål- och segerlösa.

Real Madrid har trots de senaste bortfallen pga Covid-19 ändock ett starkt lag att ställa ut här och främst tack vare sitt ordinarie mittfält. Med David Alaba är också backlinjen så gott som fulltalig varpå ligans näst bästa defensiv borde kunna hålla Getafe, som har 3-13 från sina tio matcher mot toppklubbarna, borta från tillräckligt många farliga lägen för att säkra tre poäng.


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Utvalt system – 288 rader

1. Crystal Palace – West Ham1X

Efter varsina förluster med tre mål insläppta hittade såväl Crystal Palace som West Ham tillbaka till vinnarspåret senast. I detta mini-derby är det således jämnt att vänta där hemmafördelen dock väger ganska tungt, detta då Palace bara har förlorat en hemmamatch hittills och spelat ihop 17 av 23 poäng på Selhurst Park.

2. Leicester – Norwich1

Ppga rådande truppläge i Norwich med lottas detta enligt fördelningen 64-21-15 vilket innebär att det är 64% chans att ettan lottas fram. Vågar man spika? Allt över 60% kan vara värt en chansning men för den som vill lämna så lite som möjligt till slumpen, och ta chansen på jackpottmiljonerna, är det läge med alla tecken för den som har råd. Notera dock att halvgarderingen 1X ger 85% sannolikhet att matchen ger en grön bock!

3. Watford – TottenhamX2

Nog hade Tottenham problem att bryta ner ett trubbigt Southampton trots en man mer i nästan 50 minuter senast och det är något som borde bekymra Antonio Conte, och på samma sätt inspirera Watford-managern Claudio Ranieri här. Ska det bli några poäng mot detta Tottenham som har sin offensiva spets gäller det att begränsa dem på samma sätt Southampton gjorde. Då Watford nätat i fem raka efter segern mot United kan ett mål framåt återigen räcka till en fin poäng som rensar på kupongen!

4. Blackpool – Hull1X2

Nykomlingsmöte i The Championship som precis som lagens tidigare tre möten har alla ingredienser för att återigen bli en jämn kamp. Hull må ha vaknat till något mot slutet men det är Blackpool som totalt sett stått upp bäst. The Seasiders var otursamma i onsdagens möte med Middlesbrough som för deras del förhoppningsvis inte tog för hårt på vare sig de mentala eller fysiska krafterna med tanke på att Hull fått ”vila” två veckor.

5. Chelsea – Liverpool2

Sett till rådande truppläge är det klar fördel för Liverpool som inte bara har revansch att utkräva från lagens två senaste möten, där Chelsea varit riktigt bra taktiskt sett, utan även efter den ofokuserade insatsen senast mot Leicester. Räkna således med ett uppretat och effektivare Liverpool här som med Mané, Salah och Jota bör kunna hitta rätt både en och två gånger mot detta skadeförföljda Chelsea.

6. Brentford – Aston Villa2

Då Aston Villa inte riktigt orkade i andra halvlek mot Chelsea var förlusten inte mycket att diskutera men sett till att The Villains nu fått en veckas vila bör batterierna vara laddade på nytt. Brentford var aldrig nära mot Man City i onsdags och har överlag haft en tung senhöst. Med omfattande spelarbortfall här har gästande Villa en toppchans att åter visa framfötterna för nye managern Steven Gerrard.

7.  Everton – Brighton2

Om det var något lag som imponerande i veckans 29:e omgång var det helt klart Graham Potters Brighton. Trots underläge pressade man sig till en välförtjänt kvittering på Stamford Bridge vilket följer på den fina segern över Brentford dessförinnan. Mot ett Everton som fortsatt har det jobbigt och saknar en del självförtroende finns alla chanser att faktiskt få välbehövlig utdelning, varpå detta är en fin chansspik!

8. Leeds – Burnley1X

Var står egentligen Leeds efter den senaste tidens uppskjutna matcher? Har verkligen Raphinha fokus på Leeds eller för han redan diskussioner med andra klubbar för att försvinna i januarifönstret? Med alla dessa frågetecken har Burnley ett gyllene läge att spräcka den segerlösa bortasviten. I alla fall ska ett kryss vara möjligt då inget lag har släppt in färre mål på den undre halvan än dem och bara Southampton har kryssat fler matcher hittills.

9. Southampton – Newcastle1X

Man kan inte säga annat än att Southampton kavlat upp ärmarna och verkligen tagit i sedan förlusten borta mot Arsenal vilket är glädjande för manager Hassenhüttl. Här finns alla möjligheter att utnyttja de många bortfall i Newcastle samt det faktum att The Magpies hittills är ligans sämsta bortalag. Räkna dock med en målsnål tillställning som mycket väl kan sluta med delad pott sett till antalet oavgjorda matcher redan för båda lagen.

10. Bristol City – Millwall1X

Millwall tog visserligen en sällsynt bortaseger mot Coventry senast men då Bristol lyft sitt hemmaspel efter den tunga säsongsupptakten gör det ändå motiverat att inleda tecknen från höger. Att Bristol, som tagit poäng av både Fulham och Blackburn här, fått en dags kortare vila inför den här matchen bör inte påverka nämnvärt då båda lagen dragit nytta av inställda matcher dessförinnan. Alla tecken för den som har råd?

11. Alavés – Real Sociedad2

Under uppehållet passade Alavés, som förlorat fler matcher än någon annan i ligan, på att byta manager och förhoppningsvis för deras del kan det ge effekt. Frågan är hur långt det räcker mot ett Sociedad som är väl sugna på att hitta vinnarspåret igen efter fem raka utan seger och som nu fått tillbaka viktiga mittfältskreatörerna David Silva och Mikel Merino. En vettig bortaspik i kupongen sista match?

12. Getafe – Real Madrid2

Inget lag har som bekant gjort färre mål än Getafe i La Liga som här ställs mot det lag som både vunnit flest matcher, gjort flest mål och har ligans skyttekung i fin form. Med ordinarie mittfält och en Eden Hazard som blir allt bättre ska Real kunna ta hem detta men uteslut inte att det kan ta ett tag att bryta ner hemmalaget som kommer jobba hårt med alla medel tillåtna.

13. Elche – Granada1X2

Man gör nog bäst i att inte underskatta det faktum att uppehållet kom med sämsta möjliga tajming för Granada. Fem raka utan förlust inklusive den fina 2-1 segern över Atlético är nu 11 dagar bort och det momentum som gästerna hade med sig hade säkerligen behövts. 10 av Elches 15 poäng har nämligen kommit framför hemmafansen och Granada har trots allt bara vunnit en bortamatch hittills. Alla tecken behövs således!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |