Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 1/5 med 13 Miljoner i Jackpot
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 1/5 med 13 Miljoner i Jackpot

Publicerat 2021-04-30 16:27

Maj är kommen och på månadens första dag ska vi titta till ett magiskt Stryktips med hela 13 miljoner kronor i jackpot. Premier League och The Championship står för lejonparten av matcherna innan Hammarby och Häcken ska göra upp på Tele2 Arena. Analysen är klar, häng med mot 13!

Spelstopp: 15:59

Sätter du full pott på Stryktipset så finns det chans till miljonutdelning. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp direkt!


svenska spel


1. Brighton – Leeds | X

Ineffektiviteten fortsätter spöka när det kommer till Brighton. Graham Potters mannar har fyra raka utan vinst med ett mål framåt samtidigt som den totala XG:n är uppe på höjder strax över 5,0 sett över dessa matcher. I 0-1-förlusten mot Sheffield United brände bland annat Maupay och Welbeck flera jättelägen. Leeds bussar till sydkusten med 3-3-0 sett över de sex senaste i ligan. Då ska vi också komma ihåg att Bielsas gäng kommer från matcher mot i tur och ordning Manchester City, Liverpool och Manchester United. Otroligt starkt! Öppet att vänta nu där inget bör lämnas åt slumpen.


2. Chelsea – Fulham | 1

Chelsea är i extremt gott slag. 1-1 borta mot Real Madrid bäddar en aning för The Blues som nästa vecka kan spela hem en finalbiljett i Champions League. Inte alls orättvist ska tilläggas då värdarna visar en jättefin disciplin med defensiven i fokus samtidigt som kvalité finns framåt. Derbydags nu då Fulham gästar The Bridge. Efter en bra period med poäng på löpande band har The Cottagers tappat fart igen. Med fem omgångar kvar har gästerna sju poäng att försöka käka ikapp för att kliva upp på säker mark och det känns inte rimligt. Nu grejade visserligen de vitklädda en skrällpinne på Emirates mot Arsenal förra gången laget lirade och med Chelsea-tankar på annat håll (läs Real Madrid, onsdag) kanske Fulham kan skrälla till sig ytterligare en derbypoäng. 1X duger dock gott.


3. Everton – Aston Villa | 1

Jack Grealish har missat tio raka matcher med sitt Aston Villa och bara två av dessa har Birmingham-laget lyckats vinna. Stjärnans frånvaro har sannerligen påverkat och nu kommer inte gästerna få någon enkel väg till nya poäng. Everton ser bra ut och kommer närmast från en 1-0-skalp borta mot Arsenal. Mot The Gunners var dessutom stjärnan i fören, Calvert-Lewin, tillbaka i spel efter en kortare tids frånvaro. Besökarna befinner sig i ingenmansland och har inte mer än äran att spela för. Ett mer motiverat Everton vinner. Etta på Goodison.


4. Brentford – Watford | 1

Med två omgångar kvar av The Championship står det redan klart att Watford kommer lösa en topp 2-plats och därmed få spela Premier League kommande säsong medan Brentford får kvala för att ta sig till det engelska finrummet. Pontus Jansson är tillbaka i hemmalaget efter avstängning senast men på minuskontot är det nu klart att Dasilva med största sannolikhet missar samtliga kvarvarande matcher och duon Henry – Dalsgaard går en kamp mot klockan för att hinna bli spelbara till playoff-liret. Watford har firat sitt avancemang och frågan är såklart hur pass motiverade Sema och gänget är. Något annat än en svängig match är det nog inte att räkna med och med detta sagt känns gubben (etta-tvåa) som ett kul val i London.


5. Luton – Middlesbrough | X

För båda dessa gäng är det endast ära och en möjlig åttondeplats att sikta mot som gäller. Boro bussar till Kenilworth Road med två raka vinster i bagaget samtidigt som skadelistan fortsatt är ganska lång. Gubbar som Morsy, Tavernier, Fry och Dijksteel har varit out på slutet och missar med stor sannolikhet även denna dust. Luton gör det bra just nu och har skördat tio av tolv möjliga poäng på sistone. I grund och botten känns dessa lag ändå väldigt jämna vilket också speglas i oddsen. Är det någonstans vi kanske ska testa spikkrysset så är det här.


6. Preston – Barnsley | 2

I fjol slog Clarke Odour till med ett övertidsmål borta mot Brentford som räddade Barnsley från nedflyttning. Den här säsongen ska The Tykes spela playoff-matcher till Premier League. Det går fort inom fotbollen ibland och gästerna har gjort en makalös säsong. Preston kommer visserligen från två raka vinster men spelet imponerar inte och de liljevita kommer sluta någonstans i mitten av tabellen. Daniel Johnson har dessutom spelat klart för säsongen. Ledningen väljer helt enkelt att inte slita på jamaicanen nu när säsongen ändå är “över”. Bortalaget är mer motiverat och laddat inför det som komma skall och löser denna uppgift. Barnsley spikas.


7. Stoke – QPR | 2

Trots en rätt bra match från Queens Park Rangers sida blev det torsk mot serieledarna från Norwich i förra omgången. Lyndon Dykes är dock hetare än en braskamin och även om skotten brände en straff så kunde 25-åringen pressa in sitt sjätte mål på lika många matcher. Det har därmed artat sig så att i en hård konkurrens framåt har Charlie Austin fått finna sig i att starta vid sidan av efter sin avstängning då även Chair och Willock gått före i den offensiva kön. Stoke har en lång skadelista att ta hänsyn till och dessutom har värdklubben fem raka utan vinst. QPR känns på det hela taget hetare och även om matchen bara gäller äran är det högersidan som ser allra roligast ut.


8. Huddersfield – Coventry | X

Bara Wycombe har släppt in fler mål än Huddersfield och på det hela taget gör The Terriers en dålig säsong där en plats precis ovanför nedflyttning kommer bli verklighet. Senaste matchen föll Hudds med hela 2-5 mot Blackburn och sett till de sex senaste matcherna hemmavid så har värdarna noll segrar. I och med att nykomlingen Coventry vunnit fyra av de sex matcher som spelats från den femte april och framåt så har de himmelsblå nytt The Championship-kontrakt i handen. Kul också för svensken Viktor Gyökeres att få speltid i bortadressen. 22-åringen har gjort två mål på kort tid och fick också starta mot Preston häromsistens. En etta i krokarna runt 50 prollar är tämligen ointressant. X2 provas.


9. Swansea – Derby | 2

Derby har rasat ihop som ett korthus under våren och sett över de 15 senaste omgångarna så ligger gästerna sist med raden 2-3-10. Inför resan till Wales har The Rams fem raka torsk och nedflyttningshotet finns i allra högsta grad kvar. Swansea kommer precis som i fjol spela playoff-spel senare i vår. Svanarnas form har däremot varit rejält spretig under en längre tid och bara två vinster på nio försök från mitten av mars och framåt finns på kontot. Derby vann faktiskt decembermötet lagen emellan och ett fullt motiverat bortagäng ska såklart inte räknas bort. Att Derby kan spela bra fotboll vet vi sedan innan. Nu gäller det för Rooney att kräma ut det sista som finns i denna sargade trupp. Alla tecken får utrymme där högersidan ser ut att bli riktigt bra värdemässigt.


10. Millwall – Bristol City | 2

Två lag med nedåtgående trend kliver ut på The Den. Bristol City har visserligen haft en stökig säsong med mycket skador och sjukdomar som grusat en del men inför resan till London har City nu åtta raka matcher utan vinst. Nigel Pearson fick dessutom spela matchen mot Luton (2-3) utan en av sina toppstrikers, Famara Diédhiou, som verkar ligga i en kontrakts-dispyt då någon skada tydligen inte ska vara orsaken till bortfallet. Millwall har också en kortare men ändå mörk period bakom sig. 0-1-3 och 1-8 i målskillnad sett över de fyra nyligen spelade matcherna är inget roligt facit. Kanske finns redan tankarna hos Wallace och gänget i hemmatröjan på sommarlovet. Med en match av lite träningskaraktär över sig är det inte läge att spara på krutet. Alla tecken välkomnas tidigt.


11. Rotherham – Blackburn | 1

Dags att plocka fram den härliga gamla klyschan “motivation slår klass” härnäst. Rotherham har fem raka förluster och snart finns inga livlinor kvar i jakten på nytt kontrakt. Mot ett Blackburn som vunnit endast en bortamatch sedan 24:e januari är det dags för The Millers att lösa en trepoängare. Sett till underliggande nuffror har ändå nykomlingen varit med i flera matcher på slutet som slutat med förlust. Framåt finns klass i Ladapo och Smith men även Ogbene har haft sina chanser att måla på sistone utan framgång. Ettan jobbas in!


12. Birmingham – Cardiff | 1

Ett sista brittiskt stopp ska hinnas med innan vi vänder hemåt. Cardiff bröt en fem matcher lång segerlös trend i och med 2-1-vinsten mot Wycombe. Will Vaulks startade vid sidan och hoppade in i 93:e. En minut senare fick 27-åringen kliva av efter att ha synat ett rött och därmed är han avstängd nu. På The Bluebirds plussida så fixade Kieffer Moore sitt 19:e och 20:e mål för säsongen mot The Chairboys. Birmingham har sent omsider vaknat till liv och Blånäsorna traskar ut till denna duell med fin form och 5-2-1 över de åtta senast spelade matcherna. Jutkiewicz har återigen hittat näsan för mål och bakåt har Neil Etheridge varit fenomenal mellan stolparna. Den forne Cardiff-keepern stänger igen mot sitt gamla lag nu och visar att släkten är värst. 1X tar oss i hamn.


13. Hammarby – Häcken | 2

Häckens säsongsupptakt har inte varit bra. Hisingslaget står på trippla torsk inför Tele2-besöket och det är såklart knappast något som gästerna är nöjda med. Truppen i stort är det inget fel på. Jeremejeff, Lindgren, Wålemark, Friberg med flera ska kunna få igång detta gulsvarta bortalag. Hammarby har inte heller glänst i uppstarten av Allsvenskan. Mjällby har besegrats men i matcherna mot Malmö och AIK var Bajen ett nummer för litet. En etta som troligen kommer kliva upp över 50 procent känns ganska ointressant och då högersidan bringar fint värde jobbas BK Häcken in i jakten på miljonerna.


Spiken! – Rotherham

Knappast någon bank, men ett helmotiverat Rotherham ska hemma kunna ge Blackburn på läppen då kampen om överlevnad fortsätter för The Millers. Kul etta!

Skrällen! – Bristol City

London-klubben har sett rätt ointresserade ut under en tid och kollar vi underliggande siffror händer inte speciellt mycket i offensiv riktning. Bristol är också formlösa men får alldeles för lite förtroende nu. Högersidan till låg procent ska med.

13 rätt på Stryktipset är respekt, men har du vad som krävs? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till betting. Att tippa rätt i 13 matcher på Stryktipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


svenska spel


96 rader

1. Brighton – Leeds 1×2
2. Chelsea – Fulham 1x
3. Everton – Aston Villa 1
4. Brentford – Watford 12
5. Luton – Mboro x
6. Preston – Barnsley 2
7. Stoke – QPR 2
8. Huddersf. – Coventry x2
9. Swansea – Derby x2
10. Millwall – Bristol City x2
11. Rotherham – Blackburn 1
12. Birmingham – Cardiff 1
13. Hammarby – Häcken 2


864 rader

1. Brighton – Leeds 1×2
2. Chelsea – Fulham 1x
3. Everton – Aston Villa 1
4. Brentford – Watford 12
5. Luton – Mboro x
6. Preston – Barnsley 2
7. Stoke – QPR x2
8. Huddersf. – Coventry x2
9. Swansea – Derby 1×2
10. Millwall – Bristol City 1×2
11. Rotherham – Blackburn 1
12. Birmingham – Cardiff 1x
13. Hammarby – Häcken 2


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |