Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 10/7 – 6 miljoner i jackpott!
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 10/7 – 6 miljoner i jackpott!

Publicerat 2021-07-09 12:18

Svenskt och norsk på lördagens Stryktips som stoltserar med en jackpot på 6 miljoner. AIK är en favorit i fara medan Rosenborg och Viking bankas in i vårt västra grannland. Här finns goda förutsättningar till 13 rätt. Häng med!

Spelstopp: 15:59

Sätter du full pott på Stryktipset så finns det chans till miljonutdelning. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


1. AIK – VarbergX

Två snabba Häcken-mål sänkte AIK:s dröm om poäng på Hisingen i återstarten av Allsvenskan. Stort bollinnehav och ett i övrigt rätt bra spel hjälpte inte. Hemmaledningen kunde också skylla på att trion Larsson, Lustig och Milosevic var borta men nu ska båda EM-gubbarna vara tillbaka. Varberg står på schemat och det är ett grönsvart gäng som gjorde en riktigt fin insats mot Kalmar hemma på Västkusten häromsistens.

Noterbart är också att Jocke Persson skickade in 05:an Montader Madjed med en dryg kvart kvar. Snacka om framtidslöfte! Ettan må vara trolig men värdet ligger till höger. Bara rulla ut heltäckningsmattan och hoppas på en knall.


2. Brann – Tromsö1

Ny förlust, nya röda rubriker och en cementerad jumboplats. Det flyger sannerligen inte för Brann som nyss är hemkomna från en 2-3-torsk mot Kristiansund. Nu ser det ut som att det kommer öppnas upp för en hel del hemmapublik och möjligen kan en högljudd skara “Brann-män” väcka liv åt sitt lag. Tromsö är nykomlingar i ligan och har en ganska trist period bakom sig även dem.

Tre raka utan seger och noll mål framåt är inget att direkt glädjas åt. Sakarias Opsahl är tillbaka i klubben och fick sina första 90 minuter i TIL-tröjan mot Haugesund senast. Han kommer bli nyttig i det långa loppet. Med tanke på att det inte går att lita på Bergen-klubben blir ändå rekommendationen att helgardera denna duell.


3. Mjöndalen – HaugesundX

I en haltande tabell slåss Mjöndalen i botten. De brunklädda har en seger på nio försök och kommer från en, som vanligt numera, hedersam förlust då Lilleström vann med 2-1 i söndags. Haugesund hemmavid blir en rejäl utmaning. Gästerna har 3-1-0 och 7-0 i målskillnad sett över de fyra senaste matcherna. Att Egil Selvik varit ruggig mellan stolparna är knappast någon överdrift samtidigt som spelet i stort fungerat klanderfritt.

Det här blir däremot ingen “walk in the park” för Måsarna, som gästerna kallas. I fjol vann värdklubben motsvarande möte med 1-0 och borde dessutom fått bättre poängutdelning än vad laget nu fått under våren. Alla tecken är att föredra på Consto Arena.


4. Rosenborg – Kristiansund1

“Svensklaget” Rosenborg har stora bekymmer just nu. Trollungarna från Trondheim har fem raka utan seger i bagaget och inför denna fajt är till råga på allt Guillermo Molins avstängd. En nyhet som briserat senaste tiden är dessutom coach Åge Hareides tack och adjö som kommer ske efter säsongen. Sportchefen Micke Dorsin har ett namn i pipen av stort intresse, nämligen Erik Hamrén! Det är dock att gå händelserna i förväg.

Kristiansund står på agendan denna helg och det blir en minst sagt tuff opponent. Gästerna har vunnit merparten av lagets matcher under säsongen men traskar ut på Lerkendal med två raka bortamatcher av sämre kvalité och dessutom utan mål framåt. Dags för de vitsvarta att bryta sin usla trend. Ettan singlas.


5. Viking – Strömsgodset1

Hemma bra men borta sämst! Strömsgodset har varit en maktfaktor hemmavid under våren medan spelet på resande fot varit uselt. När Godsets buss rullar mot Stavanger för möte med Viking har besökarna lyckats bärga en ynka pinne utanför Marienlyst Stadion. Några nya poäng är knappast att hoppas på här heller.

Viking är riktigt bra för tillfället och har haft frontmannen Veton Berisha i utomjordisk form. Veton fick dock kliva av matchen mot Bodö/Glimt häromsistens och är ett litet frågetecken inför mötet med Godset. Trots detta och även om möjligen ettan bli en aning hårt åtgången blir spiken till vänster ändå valet.


6. Sandefjord – Sarpsborg2

Sandefjord har vaknat till liv under senare del av sommaren. Tre vinster på fyra försök är en rätt fin utveckling och värdklubben har bland annat en ytterst meriterande seger i form av 1-0 mot Bodö/Glimt i sommarpåsen. Sarpsborg är inte så tokiga och löste en något oväntad 1-0-skalp hemma mot Molde i förra omgången.

Steffen Skalevik tryckte in säsongens första mål och blev därmed stor matchhjälte. I fjol vann dessutom “08:orna” motsvarande duell med klara 3-0. Gaffeln (etta-tvåa) känns som en spännande och rätt logisk lösning på Release Arena.


7. Gefle – Karlstad2

Medan Karlstad sett allt bättre ut är Gefle i en rejält nedåtgående spiral. Hemmalaget från Gästrikland har noterats för tre raka förluster. Att dessutom Englund, Jonsson, Sahlin eller någon annan i laget inte målat under dessa fajter är minst sagt oroväckande. Värmlänningarna har sedan en tid tillbaka Peter Rosendal mellan stolparna efter skada.

Därutöver fortsätter Chovanie Amatkarijo leverera framåt. Gästerna känns kompletta och en given utmanare om tätpositioner i ligan. X2 på Gavlevallen ska vara fullt tillräckligt.


8. Hammarby Talang – Haninge2

Niklas Thor hamnade på bänken i 0-3-förlusten mot Karlstad och där gör sannerligen inte den gamla Sirius-veteranen någon nytta. Hammarby TFF känns på det hela taget som ett lag i disharmoni och med en jumboplats i tabellen och dessutom både Mayckel Lahdo och Jusef Erabi avstängda ser läget knappast ljusare ut.

Haninge underpresterar sett till sitt lagbygge och befinner sig “bara” nio poäng före HTFF. 0-3-förlusten mot Sandviken var inte mycket att snacka om senast men visst kan det begäras mer av gubbar som Dida Rashidi, Smajl Suljevic och Eyasu Alemayehu. Dags för uppryckning! Tvåan känns väldigt trolig och provas ensam.


9. Örebro Syrianska – Assyriska FF1

Assyriska längtar nog efter det kommande breaket. Fem raka nederlag har det blivit för Södertälje-klubben som inte alls får spelet att stämma. 0-4 i baken mot Sylvia i söndags var en av säsongens absolut svagaste insatser. AFF har dock haft en del oflyt med skador.

David Durmaz fick kliva av mot BP i senaste hemmamatchen och därutöver har också backkollegan Kyle Konwea och ynglingen Christian Aphrem varit borta på grund av diverse känningar. Örebro Syrianska var tippade i botten av tabellen inför säsongen men har varit tämligen pålitliga och har en väldigt fin ryggrad i suveräna målvakten Kindberg. Med 1X låser vi in matchen i Närke.


10. Oskarshamn – Assyriska IK1

I den södra serien heter serieledarna Oskarshamns AIK inför helgens omgång. Värdklubben har framförallt varit fullkomligt skoningslösa på hemmaplan och kan stoltsera med raden 7-0-0 och 25-7 i målskillnad på Arena Oskarshamn. Johan Arvidsson är avstängd hos värdarna men i övrigt finns inte speciellt mycket som kunnat störa laget i förberedelserna.

Assyriska Turabdin tog ledningen mot Lund med 1-0 i lördags men därefter var det, som vanligt, fritt fall. 1-5 slutade till slut matchen och gästerna har vunnit en fajt på 14 matcher i alla tävlingar. Den hemska trenden lär inte stoppas på östkusten denna dag. Ettan är bergsäker.


11. Skövde AIK – Linköping City1

Tobias Linderoths Skövde lirade sin första oavgjorda match för säsongen i Malmö häromsistens. 2-2 mot stadens Kamratförening var godkänt trots allt och hemma på “schlätta” är SAIK desto svårare att ha och göra med. Konkurrensen i hemmalaget är hög vilket inte minst nyförvärvet Teddy Bergqvist fått erfara.

Den tidigare Malmö FF-spelaren har inte fått en minut på planen de senaste tre matcherna. Resultatet: sju av nio möjliga poäng! Linköping slåss för livet i botten och någon ljusning på City-himlen är det knappast tal om även om besökarna inför denna dust har två raka hedersamma förluster. Krysset plockas endast med i värdemässigt syfte om ettan flyger upp en aning för högt.


12. Åtvidaberg – Ljungskile2

Samtidigt som Ljungskile bärgat poäng i fyra raka bortamatcher har Åtvidaberg återigen hamnat i en negativ spiral med inte mindre än sex raka fajter utan seger. Även om Jesper Ny säkert var nöjd med poängen mot tuffa Tvååker (2-2) är det ändå inte enpoängare som ÅFF behöver.

Ska laget lösa kontraktet är det treor som krävs och det blir först efter sommaruppehållet östgötarna kan börja hoppas på segrar. LSK är nämligen minst en nivå upp för tillfället. Bohuslänningarna har siktet inställt mot toppen och därmed chansen att åter få spela fotboll i Superettan. Tvåan singlas på Kopparvallen.


13. Österlen – Utsikten2

Dagens sista strid finns att skåda på skånsk mark. Nykomlingen Österlen har inte bara tvålat dit IFK Malmö med klara 5-0 i Svenska Cupen. Laget har dessutom löst två raka bortasegrar i ligan mot i tur och ordning Åtvidaberg samt Vänersborg vilket är riktigt starka kort. Utsikten blir en rejäl utmaning.

Göteborgslaget har Allan Mohideen i magisk form precis som Karl Bohm och för den delen även Lucas Hedlund. Sedan början av maj är gästerna obesegrade och nog finns det fog att tro den trenden håller i sig hela vägen in på sommarlovet. X2 duger gott i söder.


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Spiken! – Oskarshamn

Toppen mot botten av Division 1 Södra. Ett Oskarshamn som ännu inte tappat poäng hemma mot ett Assyriska som ännu inte vunnit borta i år. Säger sig självt, banketta!

Skrällen! – Varberg

Varberg såg spännande ut mot Kalmar och kliver in med mer eller mindre noll förväntningar. Samtidigt ska AIK repa mod efter torsken i helgen inför drygt 15 000 krävande åskådare på Friends. Tufft läge och högersidan känns väldigt spännande.

13 rätt på Stryktipset är respekt, men har du vad som krävs? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll och betting. Att tippa rätt i 13 matcher på Stryktipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel!


96 rader

1. AIK – Varberg 1×2
2. Brann – Tromsö 1x
3. Mjöndalen – Haugesund x2
4. Rosenborg – Kristiansund 1
5. Viking – Strömsgodset 1
6. Sandefjord – Sarpsborg 12
7. Gefle – Karlstad x2
8. Hammarby T – Haninge 2
9. Örebro Syr. – Assyriska FF 1
10. Oskarsh. – Assyriska IK 1
11. Skövde AIK – Linköping 1
12. Åtvidaberg – Ljungskile 2
13. Österlen – Utsikten x2

864 rader

1. AIK – Varberg 1×2
2. Brann – Tromsö 1×2
3. Mjöndalen – Haugesund 1×2
4. Rosenborg – Kristiansund 1
5. Viking – Strömsgodset 1
6. Sandefjord – Sarpsborg 12
7. Gefle – Karlstad x2
8. Hammarby T – Haninge 2
9. Örebro Syr. – Assyriska FF 1x
10. Oskarsh. – Assyriska IK 1
11. Skövde AIK – Linköping 1x
12. Åtvidaberg – Ljungskile 2
13. Österlen – Utsikten x2


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Stryktipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |