Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 11/12
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 11/12

Publicerat 2021-12-09 22:52

Med 15 miljoner extra i potten den här veckan är det hög tid att värma upp inför det täta matchandet runt mellandagarna. Extra fint är det ju då kupongen denna jackpottlördag innehåller flertalet stora favoriter vilket ger miljonpotential i utdelning på 13 rätt. Tre av kupongens största favoriter bidrar Premier League med men även The Championships suveräna topplag Fulham och Bournemouth är inblandade. Frågan är väl då bara hur många garderingar man har råd med?

Spelstopp: 15.59 lördag 11 december


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Match i fokus: Norwich – Manchester United

Nye Manchester United-bossen Ralf Rangnick passade på att vila startelvan och dem närmast den i veckans betydelselösa Champions League-möte med Young Boys. Och även om det bara blev 1-1 där, och en tajt 1-0 seger mot Crystal Palace dessförinnan, är tonläget runt United betydligt ljusare nu än för bara några veckor sedan. Den typen av positivitet kommer fortsätta lysa igenom framöver och då inte minst om intensiteten fortsätter i samma anda som de senaste matcherna.

I kupongens sista match för dagen står Norwich här inför ett liknande läge som mot Tottenham senast, där man gästade en motståndare som haft sina problem och möjligen skulle kunna stå för en trubbig insats med lite hjälp på traven av en stark egen insats. Det slutade dock som bekant med 0-3 och nionde förlusten på säsongens 15 ligamatcher vilket innebär att bara nykomlingskollegan Watford förlorat fler matcher än dem hittills – vilket knappast verkar särskilt lovande med tanke på vad detta United borde vara kapabla till.


Skrällpotential: Middlesbrough

Nog var väl Middlesbroughs insats mot Swansea inte riktigt lika vass som den Stoke stod för borta mot formstarka QPR senast, men sett till vad båda lagen har kapacitet till på sin dag är det ändå ett jämnt möte att vänta. Matchbilden bör passa båda lagen tämligen bra dessutom vilket gör såväl matchens första mål som dagsformen helt avgörande. Gästande Boro är fullt bekväma med att sitta lite djupare och vänta på sin chans vilket de också gjort väldigt väl mot både Huddersfield och nu senast uddlösa Swansea.

Stoke kliver dock in som klara favoriter och har för en gångs skull stått för en tämligen stabil och bra säsongsöppning, om än inte immun från ett och annat bakslag. Den typen av ojämnhet har gäckat dem förut och bl a sett dem tappa poäng i matcher dem på förhand borde fått bättre utdelning ifrån flertalet gånger. Uddamålsförlusterna mot Bristol City och Blackburn är typexempel på detta och lägger man därtill lagens tidigare inbördes möten finns det ingen anledning för Boro att inte tro att de kan ro hem detta.


Omgångens säkra: Fulham

Som så många gånger förr lossnade det rejält när första målet väl kom för Luton som till slut kunde besegra nykomlingen Blackpool med klara 3-0. Här blir det dock betydligt svårare att fortsätta trycka på även om de skulle inleda målskyttet då Fulham både på pappret men också i praktiken är seriens bästa lag sett till tabellen.

De har t ex tagit 13 av 15 poäng mot lagen direkt under dem plats 2-6 och har hittills uppbådat bäst målskillnad med såväl flest gjorda som minst insläppta mål – där skyttekungen i The Championship Alexandar Mitrovic ansvarat för 21 av lagets 50 ligamål.

Efter tre raka poängtapp är det således hög tid för Fulham att få betalt och ett offensivt Luton som spelar med hög risk bör således bli en lämplig uppgift. Hemmalaget spelar stundtals fin fotboll men löper alltid risk att få sina svagheter blottade av ligans bättre lag, och har också släppt in minst två mot både Bournemouth, West Bromwich och Blackburn.


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Utvalt system – 192 rader

1. Chelsea – Leeds1X

Leeds har visserligen haft stora problem hittills och ska vanligen inte räcka till när Chelsea väl sätter fart. Men med en formstark Raphinha och Patrick Bamford tillbaka finns chansen då Chelsea har sina skadeproblem på mittfältet och ändå stått för ett par mindre övertygande insatser på sistone.

2. Liverpool – Aston Villa1

Ett högmotiverat Milan räckte inte till trots att Liverpool roterade så gott som hela laget och om inte det är ett sällan skådat styrkeprov för Liverpools del vad behöver i så fall visas upp? Med en utvilad elva hemma på Anfield finns inte mycket annat än tre nya poäng på kartan, ett Villa som visserligen fått bra fart under Steven Gerrard men också står inför sin tuffaste bortamatch kanske någonsin.

3. Norwich – Manchester United2

Sist ut på kupongen väntar ett utvilat United som bara fortsätter att rada upp poängen på brädet och det ska bli intressant att se vad Ralf Rangnicks idéer kan få för utlopp mot detta högst begränsade Norwich som gjort minst mål men släppt in flest hittills i Premier League.

4. Arsenal – Southampton1

Bortasvaga Southamptons chanser att få med sig något från Emirates har fått sig en rejäl törn sett till det digra skadeläget. Med minst två insläppta i 10 av sina 12 senaste bortamatcher i ligan, och bara en seger på dessa 12, har gästerna en tuff uppgift framför sig då inte mycket gått deras väg på sistone och de också brukar ha det jobbigt mot just Arsenal.

5. Birmingham – CardiffX2

Cardiff hade en hel del otur senast mot Sheffield men stod ändå upp bra trots en man mindre i en dryg halvlek. Birmingham däremot var aldrig riktigt med i sin match mot Millwall utan stod för en av sina svagaste insatser för säsongen. Kommer det en rekyl här? Mja, inte tillräckligt gissningsvis varpå oavgjort bör räcka som gardering.

6. Bournemouth – Blackburn1X

Det tog en halvlek för Blackburn att komma in i matchen men när Ben Brereton väl hittade tillbaka till målprotokollet var segern aldrig riktigt hotad. Betydligt svårare uppgift nu såklart mot ligans bästa bortalag och ett av seriens vassaste lag generellt sett, men som dock bara vunnit en av sina sex senaste. Liten men ändå möjlig chans att slå ur underläge för gästerna!

7.  Derby – BlackpoolX

Blackpool stod för en osedvanligt svag insats senast men har visat sig väl svåra att bryta ner dessförinnan, något som ett fortsatt problemtyngt Derby kommer bli varse här. Inget lag kryssar oftare än The Rams och då också Blackpool är i stort behov av att hitta tillbaka till vinnarspåret är det lika bra att spika krysset tidigt då båda lagen tillhör ligans målsnålaste. Har vi kupongens enda 0-0 här månntro?

8. Hull – Bristol City12

Då Bristol City förlorat fem av sina sex senaste bortamatcher, och är ett av blott fem lag som släppt in 30+ mål hittills i ligan, är det kanske läge att faktiskt lita på att Hull lyckats bygga upp någonting som kan hålla efter den senaste tidens starka resultat. Det som tidigare såg dödsdömt ut har nu sex poängs marginal till strecket men än går det inte att känna sig övertygad.

9. Luton – Fulham2

Som beskrivet tidigare vore det inte första gången Luton hamnar i problem om det visar sig att Fulham är på humör denna eftermiddag. Hemmalaget har hög kapacitet men med så pass hög risk sitt spel kan det återigen sluta med ett par mål i baken, för hur ska formstarke Mitrovic egentligen stoppas?

10. Peterborough – Millwall2

Sjunde raka poängtappet och femte matchen i rad utan att ens göra mål. Peterboroughs säsong börjar bli tung läsning för de inblandade och det kommer i den här takten snart stå ganska klart att The Posh får ta klivet tillbaka till League One igen. Millwall, som imponerande stort senast och väldigt sällan förlorar ska kunna lösa detta tämligen bekvämt.

11. Preston – Barnsley1X

Poäng två matcher i rad är en svag ljusglimt i mörkret för Barnsley och Poya Ashbagi som dock måste börja vinna matcher ganska omgående. Preston är visserligen ojämnt men nog blir segern svårlöst även den här eftermiddagen då The Lilywhites är betydligt bättre hemma på Deepdale.

12. Stoke – Middlesbrough1X2

En positiv start på säsongen har dock ebbat ut något och frågan är om The Potters kommer hålla hela vägen. Middlesbrough som vunnit fyra av lagens fem senaste inbördes möten, har kapaciteten att hugga på minsta möjlighet till poängchans vilket absolut kan komma om hemmalaget inte är på tårna.

13. Swansea – Nottingham ForestX2

Swansea fick återigen ingenting betalt i slutändan för allt sitt bollinnehav och många avslut när skrällförlusten mot Reading följdes upp av 0-1 mot Middlesbrough. Blir det tredje gången gillt här? Mycket möjligt då Nottingham inte besegras i första taget då det blivit blott ett nederlag på de 14 senaste ligamatcherna för The Reds.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |