Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 11/6
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 11/6

Publicerat 2022-06-10 19:24

Ingen lyckades lösa 13 rätt förra lördagen och således kryddas denna veckas kupong med 7 miljoner extra i jackpott. Inte dumt med lite extra spänning i och med att det är den sista rundan för denna gång i Nations League, lite svensk fotboll också och givetvis inte att förglömma den fina playoff-finalen upp till spanska La Liga. En sista kraftansträngning nu innan den välförtjänta semestern inleds!

Spelstopp: 15:59 lördag 11 juni


288 rader
Spelstopp lördag 14:59
# järnspets-kooperativa spel 1 X 2
1 England – Italien 1 X 2
2 Ungern – Tyskland 2
3 Nederländ – Polen 1
4 Wales – Belgien 1 X 2
5 Irland – Skottland 1 X 2
6 Rumänien – Finland 1 X 2
7 Montenegr – Bosnien/H 1 X 2
8 Färöarna – Litauen  1 X 2
9 Luxemburg – Turkiet 2
10 Girona – Tenerife 1 X 2
11 IF Karlst – Sandviken 1 X 2
12 Falkenber – Tvååker 1 X 2
13 Ljungskil – Ängelholm 1 X 2
Andel 150kr


svenska spel


Match i fokus: England – Italien

Med många fina matcher på kupongen är det ändå ofrånkomligt att inte dras till den här, reprisen av förra sommarens EM-final på Wembley som Italien som bekant tog hem efter straffläggning. Revanschläge på många sätt för The Three Lions och då inte minst med tanke på Italiens pågående generationsväxling liksom deras fadäs i VM-kvalet – där playoff-förlusten mot Nordmakedonien såklart sved.

Men även om det är knapp fördel England här på förhand är den här samlingen samtidigt inte det bästa av det bästa från det engelska landslaget. Personifierat såklart av förlusten i Ungern senast där den första halvleken återigen var en blek historia som knappast går till historieböckerna. Frågan är således vad det här blir för typ av match?!


Skrällpotential: Finland

Med ett bra VM-kval bakom sig om än inte tillräckligt bra för att nå vinterns VM-slutspel har Finland visat att fjolårets EM-slutspel inte var någon tillfällighet. Med en överkomlig grupp i Nations League ligger Finland betydligt bättre till än Sverige exempelvis, eller för den delen Rumänien, för att nå någon slags framgång i närtid.

Mot ett för dagen blekt Rumänien har Finland alla chanser att åka hem med samtliga poäng, helt emot vad oddssättningen antyder. Teemu Puuki och Johan Pohjanpahlo leder den finländska offensiven exemplariskt och är förgrundsfigurerna i detta hårdjobbande landslag – som sånär plockat två raka segrar i gruppen. Riktigt bra slagläge här!


Omgångens säkra: Belgien

Nog visade Belgien var skåpet står någonstans när Polen stod för motståndet senast, välbehövligt för de senaste mästerskapens främsta joker som ännu inte nått någon titel trots en av Europas allra bästa startelvor. Kanske att det är dags för The Red Devils i Nations League? Inte om du frågar Kevin De Bruyne kanske som inte ger mycket för den här typen av ’mästerskap’ men för förbundskapten Roberto Martinez vore en titel nästan livsnödvändigt.

Ett steg på vägen dit är att slå Wales som, i ärlighetens namn, redan uträttat det som varit fokus hela det föregående kvalåret. VM-platsen säkrades mot Ukraina i playoffet medan Nations League uppenbarligen varit nedprioriterat. Så lär det även vara här för inte kan man tänka sig att Gareth Bale, som troligen redan är på någon somrig golfbana i tanken, plockar fram det där lilla extra i en sån här ’betydelselös’ tillställning?


svenska spel


 

Utvalt system – 288 rader

 

1. England – Italien1X2

Det går inte att komma ifrån att England är lite sin egen värsta fiende vilket bara förstärkts av matcherna mot Tyskland och Ungern. Visst finns höjden vilket engelsmännen plockar fram mot slutet av matcherna när vissa spelare kommer in eller underläge ska hämtas upp, men lite väl ofta i den här typen av matcher lämnas för mycket att önska överlag. Utgå därmed från höger här!

2. Ungern – TysklandX2

Ur underläge lyckades Ungern både slå England och i viss mån också skaka om Italien något i de inledande omgångarna. Något som ett Tyskland som inte varit så dominanta och ’självspelande’ som förväntat denna samling också kan få erfara. Med jackpotten i åtanke är det således inte dumt att plocka med ett rensarkryss här då den tyska offensiven ännu inte riktigt tagit fart!

3. Nederländerna – Polen1

Visst finns det en känsla av att Nederländerna är tillbaka på den allra högsta nivån landslagsmässigt efter ett par tuffa år och uteblivna mästerskap. VM-kvalet vändes till triumf och säkrad VM-plats och i Nations League var segern över Belgien särskilt imponerande, vilken också lovar gott inför vad som komma skall sett till den offensiva fotboll Die Oranjie vill spela. Springer enkelt förbi ett uddlöst Polen med starkaste elvan utvilad?

4. Wales – Belgien2

Ett b-betonat Nederländerna kunde om än under dramatiska scener plocka samtliga poäng i Wales senast. Ett Wales som redan siktat in sig på VM och inte prioriterar den här omöjliga gruppen, vilket kommer bli nog så tydligt när ett Belgien med god slagstyrka nu väntar. Räkna med ett par måls segermarginal?

5. Irland – Skottland2

Efter att ha sett en hel del engelsk fotboll de senaste åren är det lätt att först bli lite uppspelt när detta lilla miniderby ska spelas, innan man snabbt minns att det är långt ifrån Premier League’s främsta som äntrar planen – i alla fall från hemmalagets sida. Räkna således med en rätt anonym tillställning som allra troligen slutar under 2,5 mål men med en mycket trolig bortaseger för ett Skottland i bättre skick för dagen!

6. Rumänien – Finland2

Förlust och nollade dessutom mot tämligen begränsade duon Bosnien och Montenegro säger det mesta om vad man kan vänta sig av Rumänien här. Ett betydligt hungrigare och mer kapabelt Finland, inte minst offensivt sett, gillas skarpt här och är en lika fin som fräck spik på kupongen!

7. Montenegro – BosnienX2

På tal om miniderby kan man sannerligen även kalla detta för ett sådant och lagens två tidigare möten i närtid hintar också om att så är fallet. Dubbla 0-0 kan mycket väl bli ett tredje mellan två för tillfället intetsägande lag, även om om Bosnien ska ha mer spets. X2 räcker långt!

8. Färöarna – Litauen12

D-divisionen fortsätter att leverera kvalitetslandskamper och detta möte på konstgräset i Torshavn är tveklöst ett av dem. Skämt åsido är man förlåten om man låter ful-streamen vara och istället, om plånboken tillåter såklart, plocka med samtliga tecken för att slippa ’bry sig’ om slutresultatet mellan två lag som mer ofta än något annat förlorar fotbollsmatcher.

9. Luxemburg – Turkiet2

Hade det inte varit för Turkiets fina utdelning mot liknande motstånd som Luxemburg här precis hade krysset, med jackpottomgången i åtanke, absolut kunnat locka. Dock är gästernas trupp lite för stark och i lite för gott slag för att se lilla Luxemburg hålla tätt eller för den sakens skull lösa 1-1. Kryss i halvtid men Turkiet vinner matchen till slut!

10. Girona – Tenerife1X2

Så var det dags för det allra sista steget innan någon av dessa, femman eller sexan från andradivisionen, tar klivet upp till La Liga. Sett till lagens respektive semifinaler var det Tenerife som både såg bäst ut och spelade bäst, men med än mer på spel är form och annat enbart mindre faktorer. Allt kan hända och således är det bara att plocka alla tecken!

11. IF Karlstad – Sandviken2

För andra gången på kort tid svek Karlstad när Hammarby tog samtliga poäng i Stockholm senast, och ser man till den senaste tidens resultat är det likväl viss uppförsbacke. Knapp seger mot bottengänget Forward, två respektive tre insläppta mot Sollentuna och Motala ger serieledande Sandviken slagläge. Vettig spik!

12. Falkenberg – Tvååker1X

Efter en trög start har nyss nedflyttade Falkenberg fått upp ångan i Ettan Norra och defensiven har onekligen börjat hitta rätt, vilket kommer vara nog så viktigt framgent om det ska bli en snabb comeback till Superettan. Hemma på sydkusten är FFF alltjämt obesegrade och nog borde man lösa tre poäng mot ett Tvååker som redan torskat bägge bortamatcherna mot nuvarande toppduon?

13. Ljungskile – Ängelholm12

Det råder ingen tvekan om att tabelltrean Ljungskile har siktet inställt på Superettan och med blott en förlust hittills och näst bäst målskillnad efter 11 omgångar kliver man in som klara favoriter här. Ängelholm har dock överraskat mot såväl GAIS som Oddevold nyligen och till rådande oddssättning och jackpott är skrälltvåan riktigt trevlig att ha med!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |