Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 12/6
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 12/6

Publicerat 2021-06-11 15:31

Stryktipset sträcker sig denna vecka över två dagar och avslutas under lördagen. Fem matcher plockas med från fotbolls-EM där England – Kroatien sticker ut lite extra. Övriga fajter plockas från den södra och den norra Ettan hemma i Svedala. Med 7 miljoner kronor i jackpot finns det gott om anledningar att ta en extra titt på analysen. Vi kör!

Spelstopp: 15:59

Sätter du full pott på Stryktipset så finns det chans till miljonutdelning. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Danmark – Finland  2

På Parken i Köpenhamn ska det spelas en väldigt intressant EM-match mellan Danmark – Finland. Danmarks lag ser otroligt bra ut. Vi hittar världsspelare på mer eller mindre varje plats i det danska laget. En skön outsider helt klart i detta mästerskap. Finland kliver in i turneringen för första gången någonsin. En speciell känsla för Pukki och gänget såklart och laget i stort är inte så pjåkigt. Förutom Norwich-stjärnan kommer vi också få se Toivio, Uronen, rutinerade Tim Sparv, Kamara och väggen mellan stolparna Hrádecky. Visst är det bara att köpa danskarnas favoritskap men det är ändå orimligt att släppa iväg en etta ensam upp mot 80 procent. Rulla ut heltäckningsmattan och håll tummarna för en dålig dansk dag helt enkelt.


2. Belgien – Ryssland  1

Kevin De Bruyne är nyopererad och går en kamp mot klockan när det kommer till deltagande i EM-gruppspelet mellan Belgien – Ryssland. Att City-spelaren har varit saknad i båda träningsmatcherna mot Kroatien (1-0) och Grekland (0-0) råder det inga som helst tvivel om. För en (två) gångers skull har belgarna inte alls fått till det så där magiskt kreativt som vi tidigare blivit så bortskämda med att få se. Ryssland i St. Petersburg blir hursomhelst ingen lätt uppgift. Dzyuba och company lirade ut Bulgarien efter noter i en nyligen avgjord träningsmatch och på hemmaplan med allt vad det nu innebär kan jätten från öst definitivt hota om poäng mot världsettan. 1X spelas.


3. Gefle – Täby  1

Från den stora europeiska scenen till gemytliga Gavlevallen. Gefle har som bekant rasat genom seriesystemet de senaste åren och befinner sig i Ettan Norra för tillfället. Gästrike-laget har ändå rustat en del för ett tilltänkt återtåg mot i första hand Superettan. Leo Englund, Pontus Jonsson och Linus Sahlin är klassvärvningar på denna nivå och med elva av 15 poäng in på GIF-kontot sedan första maj lyser solen åter i Gävle. Täby har sedan vinsten i premiären mot Assyriska radat upp nio raka i ligan utan vinst. Möjligen kan 1-0-segern mot Karlberg i Svenska cupen-kvalet nyligen bidra med lite påfylld energi och självförtroende men poäng blir det inte här. Etta!


4. Hudiksvall – Dalkurd  2

Två nykomlingar i Norrettan strålar samman på Sparbanken Arenas konstgräs. Dalkurd har gjort den mindre angenäma resan nedåt i seriesystemet och det numera Uppsala-baserade laget har fått se drösvis med på pappret bra spelare lämna. Offia, Moenza, Stenberg med flera är numera long gone. DFF har ändå lyckats bygga nytt på ett bra sätt. Montagna är på denna nivå en drömvärvning och även Victor Söderström är en lysande offensiv pjäs att få in i laget. 18 poäng på tio matcher är godkänt. Hudik är inte riktigt på samma nivå och HuFF, som huserade i tvåan i fjol, har tre raka förluster inför lördagen. Tvåan kan med lite flax stanna under 60 procent och vid ett sådant scenario är det bara att hamra in spiken till höger.


5. Karlstad – Sollentuna  1

Carlstad United och Karlstad BK är sedan förra säsongen ett och samma gäng. Fusionen i stort har haft sina problem och fjolårets åttondeplats var såklart inget annat än ett stort misslyckande. Bättre nu. Värmlänningarna har trummat på och löst sju poäng på de tre nyligen spelade matcherna. Peter Rosendahl värvades från Brage som den givna ettan mellan stolparna men 33-åringen är skadad för tillfället. I “Rosens” frånvaro har unge Felix Ernstson klivit in och gjort tre raka matcher på mycket hög nivå. I övrigt har nyförvärv som Amatkaryo och Boye börjat hitta in i lagbygget på ett fint sätt. Sollentuna ska försöka störa hemmalaget på Tingvalla. Gästerna är inte så tokiga och rullar hit med två raka vinster och väloljat kollektiv. Ettan först men nog ska krysset tidigt få utrymme därtill.


6. Örebro Syrianska – Umeå FC  2

Umeå var inför säsongen en av de stora favoriterna att vinna Norrettan. Gästerna från björkarnas stad trillade ur Superettan i fjol men har sett om sitt hus på ett väldigt fint sätt och verkar också fått ordning på torpet. UFC tar sig till Örebro med fyra raka treor i bagaget och dessutom är numera viktige Jonathan Lundbäck åter efter sin skada. Örebro Syrianska är på intet sätt någon slagpåse. Hemmalaget har öppnat säsongen med poäng i sju av tio matcher. På Mellringe IP har däremot inte värdklubben varit ett lag att frukta. Barsaum Ciceks mannar har visserligen vunnit två matcher på egen matta men med tre ynka mål framåt är laget sämst i klassen. Till råga på allt är också Nadir Ayeva avstängd vilket inte gör saker och ting bättre för hemmagänget. Tvåan står stadigt på egna ben.


7. Assyriska IK – Lindome  X

Från den norra till den södra Ettan och avstamp i Jönköping. Assyriska IK har haft en minst sagt usel start på säsongen. En vinst på tio omgångar är självklart inte godkänt och sedan ett par veckor tillbaka har också Giles Stille fått kastat in handduken som tränare. Ninos Töre har tagit över rodret och Lindome känns som en ganska okej uppgift för AIK. Gästerna från utkanten av Göteborg har inte heller rosat någon marknad och förutom en trupp som tappat en hel del i slagstyrka från i fjol är nu också lagkaptenen Hannes Nordström borta resten av säsongen efter att ha slitit av korsbandet. Ifjol vann lagen varsin match inbördes och att sia om resultat på Rosenlunds IP känns mer eller mindre omöjligt. Helgardera och gå vidare helt enkelt.


8. Oskarshamn – Lunds BK  1

Oskarshamn har tagit tätpositionen i serien och så långt är det bara Qviding som kunnat fälla smålänningarna. Ryggraden i föreningen, Filip Jägerbrink, fortsätter glänsa med sitt fina spel och även målskytte. Därutöver är lagbygget stabilt med nyförvärv som Zekovic framåt och nygamle Pontus Fredriksson bakåt. Lund gjorde en mäktig första halvlek mot Linköping City i söndags. Efter 45 minuter hade pågarna 4-0 på tavlan och matchen var därefter mer eller mindre bara att spela av (5-1). I sina bästa stunder kan LBK absolut mäta sig mot hemmalaget och när vi säkert kommer få nöja oss med en etta runt 70 procent ska krysset tidigt finnas med i tanken som värdemässigt fint stödhjul.


9. Torns IF – Skövde AIK  2

Vi fortsätter snacka om Lundalag. Torn är nämligen också från den skånska studentstaden och för de orangeklädda är det tidigt läge att kladda på en liten krisstämpel. Fyra raka förluster, 3-15 i målskillnad och bara en vinst hemmavid så långt. Skövde tar sig från “schlätta” söderöver och för Tobbe Linderoth och hans mannar är läget något bättre. 1-0-vinsten mot Assyriska senast repade åter nytt mod till klubben som dessförinnan fick smaka på Oskarshamns urkraft via 0-5 i baken. Här känns SAIK som en rätt skaplig spik mot ett extremt formlöst värdgäng.


10. Åtvidaberg – Vänersborgs IF  1

Klassiska Åtvid har äntligen börjat hitta in i gängorna igen. Efter att ha gått segerlösa de sex första omgångarna har Jesper Nys grabbar både skördat en 3-0-vinst mot Assyriska och därtill tvålat dit Lindome hemma med 2-1. Krysset (1-1) mot Qviding nyligen var också en väl utförd match av de blåvita brukspojkarna. Vänersborg hittas en pinne före i tabellen och kommer hit med en färsk seger i bagaget. Engjell Ramadani målade två gånger om i segermatchen mot Lindome. Därutöver sköt Claes Nyman i stolpen och både Nils Berner och nyss nämna Engjell hade bollar dansandes på mållinjen. Att Åtvidaberg ska kliva ut som favoriter känns givet men nog finns det tidigt fog för att få med krysset som hjälp då gästerna i sina bästa stunder är rätt bra.


11. England – Kroatien  1

Tillbaka till EM och söndagens EM-möte mellan England Kroatien. Grupp D nu och här är det England som får bära det stora favoritskapet. Britterna brukar bli upphaussade inför mästerskap men möjligen är det mer befogat än någonsin tidigare. Pickford längst bak, Walker, Henderson, Kane, Sterling, Sancho och för den delen även Foden och Saka finns till Southgates förfogande. Kroatien känns på förhand som den tydligaste utmanaren i gruppen. Modric står som general på mitten och samlar sin trupp där Kovacic, Rebic och Perisic bland annat ska stå för grannlåten framåt. Bortagänget kommer lösa ett avancemang i gruppen, det är känslan. Men på Wembley med över 20 000 skrikande engelsmän på läktarna blir det noll pinnar in på kontot. Ettan provas ensam.


12. Österrike – Nordmakedonien  1

Det blev en kringelikrokig väg för Nordmakedonien då nationen fixade EM-platsen. Genom Nations League tog sig Pandev och grabbarna till sommarens fest och nu kliver Balkan-gänget in mot Österrike i en viktig kamp direkt. Matchen spelas på rumänsk mark och således neutral plan. Alpnationen har under sommaren hunnit genrepa mot Slovakien och England utan att övertyga märkbart. Med toppar som Sabitzer, Alaba och Arnautovic i truppen finns ändå individer som på egen hand kan vinna matcher åt det rödklädda “hemmalaget”. En etta som troligen kommer kliva upp kring 70 prollar är däremot inte tu tal om att singla. På med åtminstone det lilla skrällbältet och måla ner krysset som tidigt stödhjul.


13. Holland – Ukraina  X

Dags att jobba in en smaskig knall på Amsterdam Arena i EM-matchen mellan Holland – Ukraina. Holland stod förvisso för ett fint genrep mot Georgien häromsistens (3-0) men nog finns det fog för oro om du vurmar för de orangeklädda lirarna. Prestationerna från De Boers gäng mot Skottland (2-2) och Turkiet (2-4) var inte bra. Att segrar mot Gibraltar, Georgien och Lettland ramlat in därutöver säger egentligen inte så mycket. De Ligt har fått ta en hel del verbalt stryk av fans samt media och gubbar som Blind och De Vrij har med all rätta också fått en släng av en den mer otrevliga sleven. Upp till bevis direkt då Ukraina gästar. Ett stort, starkt bortagäng som med bland annat Yarmolenko, Zinchenko och Yaremchuk i fin form kommer till Amsterdam. Detta blir en betydligt jämnare match än vad både EM-odds och streck visar. Alla tecken gör sig tidigt allra bäst där X2 kommer skicka massor av bongar på tippen.


svenska spel


Spiken! – Gefle

Det forna allsvenska laget har äntligen fått ihop ett lagbygge med stil. Täby ska inte kunna mäta sig med de himmelsblå på Gavlevallen. Ettan ser väldigt stadig ut.

Skrällen! – Danmark

Ett Finland med precis allt att vinna och ingenting att förlora kan bli en obehaglig överraskning för Danmark. Tvåan i Köpenhamn känns spännande.

13 rätt på Stryktipset är respekt, men har du vad som krävs? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Att tippa rätt i 13 matcher på Stryktipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


864 rader

1. Danmark – Finland 12
2. Belgien – Ryssland 1
3. Gefle – Täby 1
4. Hudiksvall – Dalkurd 2
5. Karlstad – Sollentuna 1
6. Örebro Syr. – Umeå 2
7. Assyriska IK – Lindome 1×2
8. Oskarshamn – Lund 1x
9. Torns – Skövde 2
10. Åtvidaberg – Vänersborg 1x
11. England – Kroatien 1
12. Österrike – Nordmak. 1x
13. Holland – Ukraina x2

864 rader

1. Danmark – Finland 1×2
2. Belgien – Ryssland 1x
3. Gefle – Täby 1
4. Hudiksvall – Dalkurd 2
5. Karlstad – Sollentuna 1x
6. Örebro Syr. – Umeå 2
7. Assyriska IK – Lindome 1×2
8. Oskarshamn – Lund 1x
9. Torns – Skövde 2
10. Åtvidaberg – Vänersborg 1x
11. England – Kroatien 1
12. Österrike – Nordmak. 1x
13. Holland – Ukraina 1×2


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Stryktipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |