Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 15/1
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 15/1

Publicerat 2022-01-14 00:07

Med flertalet skrällar i FA-cupen förra veckan var det ingen som lyckades lösa 13 rätt varpå det den här lördagen finns 12 miljoner extra i jackpott på Stryktipset. Fem matcher från Premier League med resterande åtta från The Championship är vad som serveras och även den här veckan finns en och annan skräll att hitta. Du hänger väl med i jakten på jackpottmiljonerna?

Spelstopp: 15.59 lördag 15 januari


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Match i fokus: Aston Villa – Manchester United

Snabb repris och chans till revansch för Aston Villa som stod för en bra insats på Old Trafford i uttåget ur FA-cupen. Domsluten var inte på deras sida den gången men att man förtjänade bättre än slutresultatet går inte att förneka. Manchester United var återigen långt ifrån övertygande och det kan dröja innan det riktigt tar fart i processen under Ralf Rangnick.

Om Aston Villa således tar chanserna som ges, och har marginalerna med sig den här gången i VAR-rummet förstås, finns det all anledning att tro på ett bättre slutresultat för deras del nu. United saknar både Luke Shaw och Scott McTominay här vilket gör att en redan yvig defensiv uppsättning med ett än yvigare defensivt utförande får det än svårare att hålla ihop det den här gången.


Skrällpotential: Watford

Det går inte att säga annat än att varken Watford eller Newcastle är särskilt vana vinnare i årets upplaga av Premier League. Då nästjumbon Newcastle bara vunnit en match hittills i ligan och som bekant åkte ur FA-cupen mot Leage One-tillhörande Cambridge förra helgen är det tre väldigt viktiga poäng på spel mot ett Watford som förlorat 11 av sina 13 senaste matcher från oktober och framåt.

Inget av lagen imponerar med andra ord något särskilt men sett till oddsen och allra troligen också enligt streckfördelningen ges Newcastle alldeles för stort förtroende att lösa segern. Antagligen i och med deras insats och resultat mot ett för dagen oerhört svagt Manchester United i matchen dessförinnan. Låt er dock inte luras! Newcastle är långt ifrån att vara ett lag som sätter ihop ett par sådana prestationer i rad.


Omgångens säkra: Leicester

Precis som väntat ställde Leicester upp med starkast möjliga lag i FA-cupen, en titel dem gärna försvarar, och kunde utan några problem avancera till nästa runda på Watfords bekostnad. Här har The Foxes ett gyllene läge att för blott andra gången den här säsongen vinna tre matcher i rad då ett formsvagt Burnley, som tappat sina två bästa målskyttar Chris Wood och Maxwel Cornet, står för motståndet.

Burnley har det som bekant tufft i botten av tabellen och vinner man i princip inga matcher eller gör några mål blir det såklart lätt så. Endast jumbon Norwich har gjort färre mål än deras 16 hittills och med nio av dem nu definitivt borta är det svårt att se hur Burnley ska klara den här utmaningen.


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Utvalt system – 192 rader

1. Aston Villa – Manchester United1

Den här matchen är inte bara sist ut på kupongen och därmed motiverar en spik, den bistår också med en av de bästa skrällmöjligheterna av Premier League-matcherna. Villa förtjänade mer när lagen senast möttes i cupen och efter tre sura förluster i rad är det dags att hemmalaget har marginalerna med sig snarare än ett United som lite för många gånger sett bollen studsa rätt, gärna mot slutet, denna säsong.

2. Burnley – Leicester2

Ett offensivt barskrapat Burnley har en omöjlig uppgift framför sig här om man inte lyckas hålla nollan men då endast Arsenal, Chelsea och Man City lyckas hålla Leicester mållösa är det som upplagt för en enkel bortaseger.

3. W0lves – Southampton12

Med en målsnål historia att vänta på Molineaux är det mycket möjligt att matchens första mål också avgör matchen. Wolves, som vunnit fyra av lagens fem senaste inbördes möten, har hållt nollan i fyra raka matcher nu och ser allt bättre ut under Bruno Lage. Dock saknas ett par viktiga defensiva kuggar här vilket öppnar för ett Southampton som trots allt fått lite fart på målproduktionen på sistone. Öppet!

4. Newcastle – Watford1X2

Med en riktig sexpoängsmatch serverad på St James Park siktar Newcastle på säsongens blott andra seger i ligaspelet men bottenkollegan Watford kommer inte ge sig i första taget. Gästerna får gälla som underdogs här men det är samtidigt något som kan passa dem väl och om inte hemmalagets joker Allan Saint-Maximin hittar på något här kan det absolut innebära ett nytt nederlag!

5. Norwich – Everton2

Med sex raka förluster i ligan och noll gjorda mål på dessa är det svårt att se Norwich överleva den här säsongen. Det är visserligen bara tre poäng upp till strecket men av alla lag i botten är det Norwich tillsammans med Burnley som ser minst kapabla ut. Fortsätter förlusterna i nuvarande takt minimeras chanserna för varje vecka och ett hungrigt Everton som närmar sig fulltalighet igen bommar inte den här möjligheten.

6. Huddersfield – Swansea1

Med fyra raka förluster har fjolårets playoff-finalist Swansea det rejält kämpigt. Trots en man mer åkte man ur FA-cupen förra helgen mot Southampton vilket blev tredje gången på de fyra senaste som The Swans fick släppa in minst tre bollar. Bortaspelet är fortsatt svagt och mot ett formstarkt Huddersfield blir det återigen noll utdelning precis som sist de gästade John Smiths Stadium.

7.  Derby – Sheffield United1X

Hade det inte varit för poängavdraget skulle Derby vid det här laget befinna sig på en 11:e plats i The Championship, mycket tack vare ett stabilt hemmafacit som bl a sett dem besegra playoff-kandidaterna West Brom och Stoke på sistone. Det ska kunna räcka långt mot ett Sheffield som var bleka senast i cupen och bortsett superskrällen mot Fulham före jul lämnat en del att önska i bortaspelet.

8. Middlesbrough – Reading12

Reading lyckades med bedriften att först bli utslaget ur FA-cupen mot det lägst rankade laget kvar i turneringen för att sedan åka på 0-7 hemma mot Fulham i ligan direkt därefter. Ett par jobbiga dagar såklart och här ska såklart inte ha något att hämta varpå Middlesbrough antagligen kommer sluta som mest streckat på hela kupongen. Men i jakten på jackpottmiljoner måste tvåan med!

9. Millwall – Nottingham ForestX

Efter två jobbiga förluster kunde Nottingham smaka segerns ljuva sötma återigen när man för andra gången på fyra år slog ut Arsenal ur FA-cupen. Något att bygga vidare på när en ny liknande insats krävs mot ett hårt jobbande och hemmastarkt Millwall. Ska Nottingham slå sig in i topp-6 gäller det att vinna den här typen av matcher men nog finns det mycket som talar för ett kryss här?

10. Fulham – Bristol City1X

Fulhams lilla svacka veckorna före jul blev inte långvarig och med blott två förluster sedan september är man återigen i hasorna på serieledande Bournemouth. Ettan ligger således nära till hands här men nog skapade Bristol en hel del problem när lagen drabbade samman i FA-cupen förra helgen där Fulham hade marginalerna på sin sida. En ny sådan insats kan absolut räcka till poäng den här gången, frågan är bara hur många?

11. Peterborough – Coventry12

Precis som Peterborough är Coventry betydligt mer bekväma på hemmaplan med den enkla skillnaden att gästerna tagit nästan dubbelt så många poäng totalt sett som nykomlingen Boro. Tvåan får också fungera som utgångstecken här då Coventry trots allt vann lagens förra möte med klara 3-0 samt senast dem gästade denna arena när lagen befann sig i League One 2019.

12. Preston – Birmingham1

Trots så gott som starkast möjliga lag hade inte Birmingham mycket att sätta emot Plymouth senast i FA-cupen och kanske att den senaste tidens dåliga resultat satt sig på självförtroendet. Preston har således ett gyllene läge att plocka en välbehövlig trea och sin fjärde på de sex senaste omgångarna, och med tanke på gästernas offensiva trubbighet på sistone är detta ingen dum spik för att möjliggöra andra garderingar.

13. QPR – West Bromwich1X

West Brom hänger alltjämt med i tabelltoppen trots att det bara blivit tre segrar på de tio senaste i ligan. I fem av dessa har The Baggies gått av planen mållösa och deras svårigheter framför mål börjar bli ett bekymmer. Det är också en av anledningarna till att det bara blivit en seger på de åtta senaste bortamatcherna men fem förluster. Ettan kan fungera att stå ensam således men toppmöte som det ändå är gör att garderingen måste med.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |