Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 17/4

TIPS: Stryktipset 17/4

Publicerat 2021-04-15 23:49

Stryktipset på lördag har lite annorlunda utseende denna gång, då endast en match från The Championship tar plats. Istället gör vi en rundtur i Europa och tittar bland annat till ett bottenmöte i Serie A och en cupfinal i Spanien. Vilka ligor det är spelar mindre roll, det är 18 miljoner kronor i jackpot och 13 rätt ska jobbas in. Häng med!

Sätter du full pott på Stryktipset så finns det chans till miljonutdelning. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa direkt!

Spelstopp: 16:59


1. Chelsea – Manchester City 2

Champions League-spöket lämnade den ljusblå delen av Manchester när Pep Guardiola äntligen fick leda “The Citizens” till en semifinal i den ädlaste av Europas turneringar. Drömmen om en kvadruppel av titlar lever därmed i allra högsta grad och nu väntar en tuff kamp på Wembley mot ett Chelsea som är pånyttfött sedan Tuchel tog över i början av året. Båda lagen är såklart högmotiverade till att gå vidare men Chelsea har en betydligt mer prekär sits i ligan med en jämn kamp om en topp fyra-placering. Detta tillsammans med Citys oerhörda dominans är skäl nog att singla de ljusblå i kupongens första match.


2. Wolverhampton – Sheffield United 1

Sheffield Uniteds säsong ser ut att gå till historien som en av de poängmässigt sämsta någonsin i Premier League. Nuvarande 14 poäng är det endast Derby (11) som varit under tidigare och det finns inget som tyder på att många fler poäng kommer inkasseras på de återstående sju matcherna. Nu väntar Wolves som i förhållande till de två tidigare säsongerna sedan återkomsten gör en relativt medioker säsong. Men med en närmare titt på spelare som lämnat och långtidsskadade nyckelspelare (läs Jiménez och Jonny) så är denna pandemisäsong snarare en stark bedrift. Nuno Espírito Santos manskap är klasser bättre än “The Blades” och ettan spikas trots hög streckning.


3. Norwich – Bournemouth 1

Studsar resultaten rätt i de tidiga matcherna under lördagen kan Norwich redan ha säkrat avancemang till Premier League när Bournemouth gästar Carrow Road på lördagskvällen. Det är dock knappast att ta i från tårna att konstatera att det redan är klart med en snabb återkomst för “Kanariefåglarna” i det engelska finrummet. Gästerna å andra sidan en playoff-placering att försvara och gör det för tillfället med den äran. “The Cherries” står på fem raka ligasegrar och har fem poäng samt överlägsen målskillnad tillgodo på Reading som jagar nedanför strecket. Således kan vi definitivt se gästerna vara nöjda med ett kryss som får täcka upp den givna ettan i utgången.


4. AFC Wimbledon – Swindon X

Två raka segrar har fått Wimbledon upp ovanför det negativa strecket och det var rejäla stjärnsmällar “The Dons” bjöd Ipswich respektive Accrington på. Med bara två poäng ned till Northampton som är det lag närmast under strecket finns ingen möjlighet till avslappning när Swindon Town i stort poängbehov gästar Kingsmeadow. Gästerna är i uselt slag med fyra raka nederlag och det mesta talar för att de rödvita spelar fotboll i League Two när nästa säsong rullar igång. Det viktigaste för Wimbledon är att undvika förlust och detta kan mycket väl sluta i delad pott. Ett-kryss löser biffen här.


5. Oxford United – Gillingham 1

Oxford jagar febrilt lagen ovanför i kampen om playoff-platser upp till The Championship och med två storsegrar på raken lever definitivt hoppet inför säsongens sista fem matcher. Även Gillingham har en teoretisk chans på samma placeringar men med sex poäng upp, fler matcher spelade och mycket sämre målskillnad än lagen ovanför strecket krävs ett smärre mirakel om “The Gills” ska vara med och hugga om spel i den engelska andraligan. Här lutar vi främst mot tredje raka segern för värdarna men när tvåan streckas lågt plockas den gärna med så tidigt som möjligt. Inget av lagen är nöjda med kryss och ett-två ska bara jobbas in här.


6. Colchester – Walsall 1

Tio matcher utan seger är inget smickrande facit för Colchester och snaran dras åt inför slutspurten av League Two. “The U’s” har fyra poäng ned till Southend under strecket och skrämmande nog är det värdarnas motstånd redan på tisdag kväll. Med andra ord är det bra läge att vända den vinstfria trenden redan på lördag för att behålla marginal nedåt och visst ska chanserna ses som goda även om lördagens gäster är i väldigt gott slag för dagen. Sex raka matcher med poäng har i praktiken säkrat nytt kontrakt för “The Saddlers” och här väljer vi helt att gå på motivation och värde. Till priser runt 40 procent kan ettan vara en vågad spik men den försiktige täcker upp med krysset.


7. Athletic Bilbao – Barcelona 2

Athletic Bilbao går in i sin andra Copa Del Rey-final på de två senaste veckorna då fjolårets final mot baskrivalen Real Sociedad släpade från förra säsongen. “Lejonen” fick se sig besegrade då och ligaformen är inte alls rolig för dagen. De rödvita är segerlöst sedan början på mars och här väntar tuffast tänkbara motstånd när Barca jagar revansch efter förra veckans knappa förlust i El Clásico. Katalanerna har fortfarande bra chans på ligatiteln men den här finalen är trots allt Ronald Koemans största chans till en pokal den här säsongen och vi har väldigt svårt att se Messi och company bränna denna. Tvåan är bra hela vägen upp mot 70 procent.


8. Sassuolo – Fiorentina 2

Resultaten har inte gått Fiorentinas väg den senaste tiden men prestationerna har emellanåt varit riktigt bra mot starkt motstånd. Dusan Vlahovic gjorde både sitt 14:e och 15:e mål mot Atalanta föregående helg och det bör vara höga odds på att 21-åringen spelar i “Viola” när nästa säsong sparkar igång. Tack vare att Crotone, Parma och Cagliari gör en så pass svag säsong ska inte kontraktet vara hotat men de lilavita kan inte andas ut än med åtta poäng ned och åtta matcher kvar att spela. Nu väntar Sassuolo som gör en mycket fin säsong återigen under De Zerbi men Europaplatserna är inte inom räckhåll. Motivation och retroaktiv utdelning talar för gästerna och stannar tvåan under 30 procent är den en djärv spik.


9. Cagliari – Parma 1

Vinna eller försvinna på Sardinien. Sällan har ett uttryck varit så passande för en match då förloraren i det här mötet i praktiken bokar plats i Serie B till 2021/22. Och det är inga formstarka lag som drabbar samman. Värdarna har sex raka utan seger och Parma står på en poäng på sina tre senaste matcher. Båda lagen är även vid vinst klara favoriter att åka ur Serie A men det här är ett möte som mer eller mindre borde vara omöjligt att landa i delad pott. Vi tror på hela havet stormar på Sardegna Arena och krysset kan sparas in. Ett-två räcker.


10. Marseille – Lorient 2

Marseille har stått för en rejäl uppryckning sedan Sampaoli tog över inför mötet med Rennes i början av mars månad. Raden 3-1-1 lyder facit för argentinaren och OM tampas framförallt med Lens om en kvalplats till nästa säsongs Europa League. Motivation bör inte vara någon bristvara för gästerna heller. Lorient har två poäng ned till negativ kvalplats och kommer till Marseille från en rejäl stjärnsmäll senast mot tidigare nämnda Lens. Vore det inte för gästernas usla bortafacit den här säsong ligger värdet klart i att plocka bort den överstreckade ettan. Men då “Kummelfiskarna” endast har en seger på 16 bortamatcher känns det svårt att motivera en bortplockad etta. Helgardering rekommenderas då både krysset och tvåan erbjuder supervärde.


11. Bayer Leverkusen – Köln X

Köln fick ett brutalt slut på sin senaste ligamatch i söndags kväll. Gisdols mannar gick för seger i matchens slutminuter och istället för att gå om motståndaren Mainz i tabellen innebar gästernas 2-3-mål att det nu är fem poängs marginal lagen emellan och tre poäng upp till säker mark för de vitklädda. Nu återstår sex finaler för “Effzeh” om det inte åter ska bli spel i Zweite Bundesliga nästa säsong. Lördagens motståndare på BayArena jagar i första hand Europa League-plats då avståndet upp till CL-placeringar ska vara för stort. “Die Werkself” har inte varit särskilt pålitliga på hemmaplan under det gångna året med raden 6-4-4 och här lockas värdet till höger starkt. Helst ska dock alla tecken plockas med.


12. Aberdeen – Livingston 2

Jämnt möte så det förslår väntar när Aberdeen tar emot Livingston i åttondelen av den skotska cupen. Båda lagen är med i slutspelet av den skotska ligan men det är endast värdarna som har häng på platser som innebär Europaspel. Således lär motivationen kanske ligga något extra hos gästerna som vid förlust spelar sin sista match av större värde den här säsongen och med det senaste mötet färskt i minnet lär känslan vara god hos de gulklädda “Lejonen”. Livingston vann nämligen motsvarande möte i ligan i början av februari och bara dagar före denna match delade lagen på poängen i Livingston. När värdet dessutom ser ut att hamna till höger är det där vi börjar men vi räknar inte alls bort Sir Alex Fergusons gamla lag och målar snabbt ut alla tecken i Skottland.


13. Royal Antwerp – Genk 2

Anförda av Paul Onuachu går Genk extremt starkt i den belgiska ligan sedan början av februari. Den nigerianske anfallaren toppar skytteligan i egen majestät på 27 mål och det är inte omöjligt att 26-åringen är lämpad för större uppgifter till nästa säsong. Men först ska han försöka skjuta “Smurfarna” högt i det belgiska slutspelet och förutom seriesuveränerna Club Brügge är lördagens motståndare en av landets allra bästa klubbar. Det skiljer en poäng lagen emellan till fördel för värdarna men vi tror att de blåklädda gästerna ändrar på detta i och med det här mötet. Till priser runt 40 procent är tvåan stark nog att avsluta med.


Spiken! – Wolverhampton

När ligans sämsta motstånd kommer på besök är det ett ypperligt läge för “Wolves” att spänna musklerna och ta sikte på en topp tio-placering. Trots höga streck är ettan bra på Molineux.

Skrällen! – Lorient

OM har gjort ett lyft under Sampaoli och spelar för Europaplatser i slutet av säsongen. Men detta motiverar inte alls att ettan drar iväg upp mot 70 procent när ett desperat Lorient väntar. Både kryss och tvåa erbjuder kalasvärde och bör vara med på alla kuponger som är intresserade av hög utdelning.

13 rätt på Stryktipset är respekt, men har du vad som krävs? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Att tippa Stryktipset och få 13 matcher rätt kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel direkt.


96 rader

1. Chelsea – Man City 2
2. Wolves – Sheffield U 1
3. Norwich – Bournemouth 1
4. AFC Wimble. – Swindon 1x
5. Oxford – Gillingham 12
6. Colchester – Walsall 1
7. A.Bilbao – Barcelona 2
8. Sassuolo – Fiorentina 2
9. Cagliari – Parma 12
10. Marseille – Lorient 1×2
11. Leverkusen – Köln x2
12. Aberdeen – Livingston x2
13. Royal Antwerp – Genk 2

864 rader

1. Chelsea – Man City 2
2. Wolves – Sheffield U 1
3. Norwich – Bournemouth 1x
4. AFC Wimble. – Swindon 1x
5. Oxford – Gillingham 12
6. Colchester – Walsall 1x
7. A.Bilbao – Barcelona 2
8. Sassuolo – Fiorentina 2
9. Cagliari – Parma 12
10. Marseille – Lorient 1×2
11. Leverkusen – Köln 1×2
12. Aberdeen – Livingston 1×2
13. Royal Antwerp – Genk 2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100


Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Publicerat 2024-01-18 12:52

Varför vi rekommenderar svenska bettingsidor

Betting är ett fenomen som bara blir större och större för varje dag som går, och idag finns det tusentals olika bettingsidor att välja mellan. Det finns sidor med licens …

Publicerat 2023-09-16 20:30

Fotbollens positiva koppling till spelindustrin

Att fotboll blivit en mångmiljardbransch är det ingen som säger emot, men pengars växande betydelse inom sporten är det delade uppfattningar kring. Spelbranschens koppling till fotboll blir också vanligare att …

Copyright © Fotboll.com 2024   |