Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 19/6 – Jackpot 6 miljoner
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 19/6 – Jackpot 6 miljoner

Publicerat 2021-06-18 18:58

Svensk fägring på Stryktipset när inte mindre än elva matcher ska avhandlas i vårt avlånga land. Dessa står dock i skymundan för de två smällkaramellerna i EM 2021 – Spanien mot Polen och framförallt Portugal mot Tyskland. 6 miljoner i jackpot gör det hela högintressant. Den vill vi givetvis åt. Våra idéer i jakten på 13 rätt hittar ni nedan.

Spelstopp: 15:59

Sätter du full pott på Stryktipset så finns det chans till miljonutdelning. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Portugal – Tyskland  X

Det blev till slut en perfekt start på EM för Portugal. 3-0 mot Ungern där försvaret med Pepe och Dias i mittlåset var genomstabila medan Ronaldo tryckte in dubbla strutar framåt. Nästa möte är Portugal – Tyskland, vilket givetvis blir en tuffare uppgift för de regerande mästarna. Tyskland väntar på Allianz Arena och detta kommer bli en tillställning i hästväg. Tyskarna fick visserligen stryk (0-1) mot Frankrike men i stort var det en godkänd insats från Die Mannschaft. Krysset ligger närmast till hands men ska det garderas är det med höger hand pennan ska fattas.


2. Spanien – Polen  1

Två gäng som får anses som första omgångens förlorare i Sveriges grupp, Spanien – Polen, går i klinch. Spanien kunde som bekant inte lirka upp den blågula försvarsmuren medan Polen gjorde en trött insats mot Slovakien. Polackerna torskade inte bara matchen mot Slovakien med 1-2 utan fick också Krychowiak utvisad. Flåbusen, till vardags i Lokomotiv Moskva, missar därför matchen mot La Roja. Kommer spanjorerna upp i närheten av samma prestation som mot Jannes grabbar så vinner Olmo, Koke och company. Ettan får anses stadig på egna ben.


3. Jönköpings Södra – GAIS  1

Det vinglade till lite inledningsvis men på slutet har vi åter kunnat känna igen J-Södra. Tio av tolv möjliga poäng har ramlat in på kontot sedan 22:a maj och efter 0-0 borta mot ÖIS häromsistens är det ånyo Göteborgs-lag på andra sidan. GAIS har inte alls kommit upp i nivå på sistone där 0-2 mot Sundsvall var Stefan Jacobsson och hans mannars femte torsk på sex nyss utförda försök. Att räkna väck de svartgröna är ändå dumt. Tre av fyra inbördes sedan 2019 har nämligen slutat med Makrillarna som segrare. Krysset ska därför med omedelbart på Vapenvallen.


4. Vasalund – Landskrona  X

I en svagt haltande tabell leder Landskrona Superettan. Otroligt imponerande såklart. Femte vinsten kom mot Brage hemmavid häromsistens och nu vankas det nykomlingsmöte mot Vasalund. Hemmagänget från Stockholm har blandat och gett. På plasten i Solna finns ändå en bra styrka i laget och när det kommer ett utpräglat gräsgäng på besök ska Traore, Avdic, Ceesay och gänget möjligen vara små oddsmässiga favoriter. Att lämna något åt slumpen är ändå inte på tapeten. Bara smacka på med tecken hela vägen över.


5. IF Sylvia – Haninge  1

I Norrköping är det lillasyster Sylvia som får spela andrafiolen. Laget har varit ett stående inslag strax under Allsvenskan i många år och har huserat en hel del bra spelare genom åren. Till denna säsong tappade östgötarna bland annat trion Egnell, Olsson och Söderberg till diverse Superettan-lag och känslan är att laget inte riktigt lyckats ersätta spelartappen inför vårens seriestart. Lyckligtvis är det Haninge som står på andra sidan denna helg. Ett gästande lag som varit väldigt svaga när det kommer till bortaspelet i Norrettan. 1X torde räcka långt.


6. Dalkurd – Karlstad  2

Toppmöte härnäst i Norrettan. Dalkurd ska på Studenternas i Uppsala ta emot poplaget Karlstad. Ett bortalag som verkligen fått upp ångan den senaste tiden. Mot Sollentuna pangade holländaren Amatkaryo in två nya mål för klubben och känslan är att nyförvärvet, med rutin från toppdivisionerna i sitt hemland, är för bra för den svenska tredjeligan. DFF har också herrar med klass. Bland annat är hemmalagets front med Montagna, Kabashi och Rahmani hyperintressant. Här kommer det inte bli varken rast eller ro. Räkna med rätt ordentligt med mål framåt och då passar gaffeln (etta-tvåa) utmärkt.


7. Sollentuna – Hudiksvalls FF  1

Hudiksvall är som bekant nykomlingar i Division 1. Gänget från norr har öppnat godkänt och vunnit tre matcher inledningsvis. HuFF har däremot haft en del bekymmer med skador och sjukdomar under våren och en i övrigt rätt tunn trupp har därför inte riktigt kunnat mäta sig mot på pappret bättre motstånd. 1-1 mot Dalkurd hemma i föregående omgång var ändå ett stort steg i rätt riktning. Sollentuna blir nu en för svår nöt att knäcka. Värdklubben från Stockholm har nyligen slagit ut Enköping med 5-1 i Svenska Cupen och i ligan har Lund-förvärvet Stojanovic-Fredin börjat betala av på lönen efter tre mål på de två nyss lirade ligamatcherna. Ettan känns bra att lämna allena.


8. Sandviken – Gefle  2

Gästrike-derby med rejält med spänning att vänta. Gefle har efter sin trötta ligastart kommit upp i bra fart och löst segrar eller poäng i fem raka matcher. Tillbaka till Jernvallen ska nu Leo Englund. Målkungen från i fjol i SIF lämnade kontroversiellt för GIF inför säsongen. Förutom Englund har Gävle-laget fått in rejält med spets då både Pontus Jonsson och Linus Sahlin tagit för sig rejält framåt. Sandviken är ett topplag och kommer slåss hela vägen in i kaklet om de mer ädla platserna. Trots två förluster på tre matcher den senaste tiden går det ändå inte att räkna bort Thomas Gabrielssons herrskap. Skrällen till höger inleder även om alla tecken är att föredra.


9. Assyriska IK – Linköping City  1

Vi tar oss från den norra serien till den södra. Assyriska hade inför mötet med Lindome i förra omgången inte vunnit en match sedan premiären. Två snabba mål av AIK i början av den andra halvleken bar laget till en otroligt viktig 2-0-skalp och nu har återigen Jönköpings-laget kontakt med lagen ovan strecket. Linköping är en gåta. Gästerna är efter elva omgångar fortsatt utan seger och snittar dessutom över tre mål per match bakåt. Det håller såklart inte och ettan är inte mycket att diskutera.


10. Tvååker – Skövde  1

Tvååker är ett lag att lita på. Hemmagrabbarna från utkanten av Varberg kan stoltsera med raden 5-5-1 efter elva matcher och det som dessutom sticker ut är värdklubbens otroligt fina spel defensivt. Stommen med Adolfsson, Nilsson och Lund-förvärvet Andersson släpper inte igenom mycket bakåt och mellan stolparna har Ullared-värvningen Anton Andersson visat sig briljant. Skövde har inte alls kommit upp i nivå under våren och formen är vikande. På bortaplan mot ett väldigt bra Tvååker är det inget snack om vart poäng hamnar. Etta!


11. Utsikten – Åtvidaberg  1

Utsikten ser allt bättre ut. Klubben från Göteborg har efter en trevande start fått fart på grejerna och bärgat elva poäng på fem matcher sedan mitten av maj. Till råga på allt lyckades värdarna slå ut antagonisten Västra Frölunda i Svenska Cupen nyligen. Bosko Orovic styr ett väldigt fint lag som absolut kan vara med och utmana om ädlare platser framåt hösten. Åtvidaberg föll med 0-1 mot Vänersborg häromsistens och verkar falla tillbaka i gamla synder. José Bonilla har visat sig vara ett ljus i Åtvid-mörkret men det kommer krävas en 110-procentig insats på Ruddalen om poäng ska vara möjlig för gästerna. Det sker inte! Ettan är ett av kupongens lättaste singeltecken.


12. Österlen – FC Trollhättan  2

Österlen hade som nykomlingar en del förväntningar på sig. Klubben från Brantevik i Skåne var tämligen överlägsna i sin Division 2-serie i fjol men någon direkt framgång på denna tuffare scen har det inte blivit. 1-6-4 efter elva matcher är knappast en rad som sätter skräck i motståndarna. Framförallt inte FC Trollhättan. Gästerna har inte torskat i ligaspelet sedan premiären mot Lindome. Örebro Syrianska-förvärvet Yoann Fellrath är fullkomligt ostoppbar och bakåt släpps inte mycket till. X2 räcker gott och väl.


13. Ytterhogdal – Friska Viljor  1

Vi tar oss i mål med en fajt från norr. Division 2 gäller och det är Ytterhogdal och Friska Viljor som går i klinch på Svedjevallen. Gästerna från Övik är ett ungdomligt, spännande lag. En poäng på två matcher får anses undermåligt men kvalitén i truppen finns där. Hemmalaget vann mot Storfors med 2-0 nyligen och målsättningen för klubben är att vara topplag hela vägen in i slutskedet. Någon superenkel singel är det inte tu tal om även om det värdemässigt kan bli en fin etta. Samtliga tecken välkomnas.


Spiken! – Spanien

Efter debaclet och 0-0 mot Sverige är det bara seger som gäller för La Roja. Polen känns en aning trötta och var svaga genom mer eller mindre hela 1-2-matchen mot Slovakien. Spanien vinner!

Skrällen! – Gefle

Gefle ser spännande ut och har fått upp ångan rejält på sistone. Tvåan i derbyt känns som ett givet tecken att plocka med.

13 rätt på Stryktipset är respekt, men har du vad som krävs? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Att tippa rätt i 13 matcher på Stryktipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


svenska spel


96 rader

1. Portugal – Tyskland X
2. Spanien – Polen 1
3. Jönköping – GAIS 1x
4. Vasalund – Landskrona 1×2
5. IF Sylvia – Haninge 1
6. Dalkurd – Karlstad 12
7. Sollentuna – Hudiksvall 1
8. Sandviken – Gefle x2
9. Assyriska IK – Linköping 1
10. Tvååker – Skövde 1
11. Utsikten – Åtvidaberg 1
12. Österlen – Trollhättan x2
13. Ytterhogdal – Friska Viljor 12

864 rader

1. Portugal – Tyskland x2
2. Spanien – Polen 1
3. Jönköping – GAIS 1x
4. Vasalund – Landskrona 1×2
5. IF Sylvia – Haninge 1x
6. Dalkurd – Karlstad 12
7. Sollentuna – Hudiksvall 1
8. Sandviken – Gefle 1×2
9. Assyriska IK – Linköping 1
10. Tvååker – Skövde 1
11. Utsikten – Åtvidaberg 1
12. Österlen – Trollhättan x2
13. Ytterhogdal – Friska Viljor 1×2


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Stryktipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |