Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 22/1
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 22/1

Publicerat 2022-01-21 12:40

Ny vecka betyder ny omgång på Stryktipset och efter förra veckans miljonutdelning där kupongen kryddades med jackpottmiljoner gäller det att leta lite extra för att hitta utdelningshöjarna den här lördagen. Med flertalet stora favoriter finns det skrällar att plocka både i Premier League och The Championship som utgör kupongens samtliga 13 matcher innan nästa helgs uppehåll från klubblagsfotbollen.  

Spelstopp: 15.59 lördag 22 januari


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Match i fokus: Manchester United – West Ham

Nu blev det visserligen seger för Manchester United när nykomlingen Brentford slogs tillbaka med 3-1, men precis som mot Aston Villa två gånger om dessförinnan satt det långt inne rent spelmässigt. Nu väntar en ny tuff uppgift i form av West Ham vars säsongsambitioner skulle få sig ett rejält uppsving om de återigen lämnar Old Trafford med segerns sötma, och sett till den fart de fått på offensiven på sistone är det långt ifrån omöjligt.

Det var just West Ham som slog ut Manchester United ur Ligacupen tidigare under hösten och även om det är ett annat United nu är det alltjämt också i mångt och mycket precis samma, varpå gästande The Hammers får ses med ett guldläge att säkra ett bra resultat. Då gäller dock att man inte är lika öppna som mot Leeds eller lika tillåtande defensivt sett som exempelvis Southampton och Crystal Palace utnyttjat.


Skrällpotential: Luton

Med tre raka segrar under 2022 fortsatte Luton det nya året på samma uppåtgående kurva som man avslutade det föregående där poängen mot Fulham följts upp av en ny fin insats mot en av toppklubbarna. 3-2 mot Premier League-jagande Bournemouth satt såklart fint för Nathan Jones och hans Luton, och det var inte första gången som dem överraskade något av topplagen eller lag med höga ambitioner av Sheffield Uniteds storlek.

0-0 slutade lagen förra möte där dock Luton var närmre segern i ett skede där dem precis åkt på sin största förlust för säsongen hemma mot Birmingham, men med nyfunnen stabilitet den senaste tiden ska målfarliga Luton kunna göra ett bättre resultat än så denna eftermiddag. Sheffield har två tunga insatser och resultat i rad bakom sig och kan återigen bli tagna på sängen av gästernas energi och offensiva framstötar!


Omgångens säkra: Huddersfield

Sju raka utan förlust har tagit Huddersfield inom en poängs marginal till playoff-platserna i The Championship vilket är precis där dem har kapacitet att vara. Dem gör en och annan bra match här och där, vinner eller kryssar oftare än dem förlorar och håller en bra nivå i hemmaspelet. Inget spektakulärt på något sätt men ändock stabilt, vilket räcker långt med tanke på att det är Reading som står på andra sidan här.

Reading är efter tredje raka förlusten ’bara’ åtta poäng före ett febrilt jagande Derby under strecket och goda råd börjar sannerligen bli dyra för The Royals. Senast mot Luton hade man svårt att skapa något av värde offensivt sett och utan Andy Carroll, som satt på läktaren i avvaktan på sitt nästa drag i karriären, blir det svårt även här när självförtroendet tryter. Bra spikläge med andra ord!


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Utvalt system – 288 rader

1. Southampton – Manchester City2

Först ut men sist ut tidsmässigt på kupongen återfinns formstarka Manchester City som visserligen har råd att tappa poäng sett till försprånget mot övriga men knappast kommer göra det. Southampton klarade förvisso 0-0 på Etihad i höstas men släppte också in två mål när Kevin De Bruyne äntrat planen, och med honom tillbaka i full matchform kommer City hitta vägar igenom på rätt sida offsidelinjen.

2. Manchester United – West HamX2

Övergångsfasen fortsätter att leverera ojämna prestationer i Manchester United och senast som så många gånger förr hade man David de Gea i målet att tacka för att matchen i slutändan slutade med tre poäng. Spelmässigt har hemmalaget en lång bit kvar innan prestationerna matchar resultaten ordentligt, något som West Ham ska kunna utnyttja ännu en gång så länge försvarsspelet sitter ihop lite bättre än på sistone.

3. Leeds – Newcastle12

Två raka segrar för första gången den här säsongen och tre mål framåt i bägge har gjort en hel del gott för självförtroendet i Leeds. Marcelo Bielsa har således något att bygga vidare på här när ett fortsatt vilt fäktande Newcastle kommer på besök, inte minst då gästerna fortsatt söker efter första bortasegern i ligan för säsongen. Chansen finns såklart då en öppen matchbild är att vänta varpå det kan löna sig att gardera upp!

4. Brentford – WolvesX2

Målsnåla Wolves har börjat få lite utdelning mot slutet och med fem raka utan förlust kliver man in mot nykomlingen som favoriter trots bortaplan. Brentford har inte riktigt marginalerna på sin sida för tillfället men trots tre jobbiga förluster och fem på sina sex senaste har dem ändå 10 poäng ner till Norwich under strecket. Kan de fortsatt ta poäng här och där ligger det nya kontraktet nära till hands så räkna med en tajt tillställning här.

5. Blackpool – MillwallX

Två formsvaga lag drabbar samman på Bloomfield Road där nykomlingen Blackpool ändå får sägas ha knapp fördel tack vare hemmaplan då Millwall sällan trivs i bortaspelet och dessutom saknar flera offensiva nyckelspelare. Men med sex förluster på de åtta senaste och blott två segrar på 12 sedan novembers början är hemmalaget knappast att lita på heller varpå alla tecken rekommenderas för den som har råd.

6. Bournemouth – Hull1X

Trots att Bournemouth bara lyckats vinna tre av sina 11 senaste matcher håller dem alltjämt andraplatsen bakom Fulham. Här gäller det att se upp mot den hårt jobbande nykomlingen Hull som senast lyckades överrumpla formstarka Blackburn, och som dessutom lyckades lösa ett mållöst kryss i höstens returmöte. Gör det igen?

7. Birmingham – Barnsley1X2

Sett till båda lagens formkurva den senaste tiden är det verkligen hugget som stucket vem som kommer gå segrande ur detta. Birmingham har bara en seger på sina tio senaste men är inte riktigt lika illa ute i tabellen som jumbon Barnsley. Dock visar gästerna allt fler positiva tendenser som gör att första segern snart kommer för Poya Ashbagi.

8. Coventry – QPR12

Med sju segrar på sina tio senaste ligamatcher har QPR klättrat upp som en potentiell utmanare om direktplatserna till Premier League. Här står man inför ett hemmatryggt Coventry som senast lyckades bryta sin sju matcher långa segerlösa svit i ligan, som följde FA-cupavancemanget mot Derby, vilket inte ska underskattas i analysen.

9. Reading – Huddersfield2

Med självförtroendet långt ifrån toppen i Reading är det bara att fortsätta att gå emot dem på kupongen. Hemmalaget har släppt in mål i 15 raka matcher och minst två i sina fem senaste vilket sett till lagens tidigare möte den här säsongen gör spiken klart motiverad.

10. Sheffield United – Luton2

Nog kom Sheffield snabbt ner på jorden igen efter det inledande lyftet av tränarbytet och med två riktigt svaga insatser i rad är det läge att utgå från höger. Luton har vunnit fyra av sina fem senaste och visade mental styrka mot såväl Bournemouth som Fulham, något som räcker långt när man är så pass offensivt ihärdig som man är. Bra start återigen den avgörande faktorn för gästerna?

11. Stoke – Fulham2

Med möjlighet att öka försprånget nedåt till åtta poäng kliver Fulham, som verkligen inte visat någon nåd på sistone, in som solklara favoriter här. Stoke hade inte mycket att säga till om senast lagen möttes i höstas och när serieledarens offensiva kuggar är i den här formen blir det svårt att räcka till även nu då Stoke bara lyckats ta en poäng av 12 hemma den senaste tiden.

12. Swansea – Preston1X2

Trots ett stort spelövertag har inte Swansea haft marginalerna med sig mot vare sig Southampton eller Huddersfield senast, och fem raka utan seger sedan senaste trepoängaren mot jumbon Barnsley börjar bli problematiskt. Gästande Preston har således en ypperlig chans att ta en ny överraskande bortaseger då detta erbjuder samma typ av spelmässiga förutsättningar som Bournemouth, Middlesbrough och Stoke.

13. West Bromwich – Peterborough1

Efter fyra raka poängtapp har West Bromwich tappat mot övriga toppkonkurrenter den senaste tiden men vad är väl ett bättre tillfälle att hitta tillbaka till vinnarspåret än när ligans sämsta bortalag kommer på besök? Peterborough har förlorat 11 av 12 bortamatcher hittills och har släppt in klart flest mål av alla på bortaplan med sina 33. Kommer till korta återigen när ligans tredje bästa, och fortsatt obesegrade, hemmalag står för motståndet?


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |