Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 26/12
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 26/12

Publicerat 2021-12-23 10:37

Speciella tider råder nu och det gäller även för Stryktipset som sällsynt nog helt fick ställas in förra helgen då sju matcher annars hade behövts lottas fram. Det innebär dock att jackpottomgången flyttats och potten den här veckan kryddas med hisnande 26 miljoner extra, vilket gör att det bara är att blicka framåt mot en av julens högtider; Boxing Day-fotboll med full Stryktipset-kupong. Omgångens omständigheter gör såklart också att Europatipset utgår denna dag till förmån för Stryktipset som med juliga toner tar sig an Premier League och The Championship med ett fullspäckat schema.

Spelstopp: 15.59 söndag 26 december


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Match i fokus: Manchester City – Leicester

För tredje gången den här säsongen ställs Pep Guardiola mot Brendan Rodgers. Leicester må ha inlett med seger när säsongen öppnades upp i och med Community Shield men hade inte mycket att säga till om när ligan väl startade. City kunde dominera matchbilden tämligen genomgående matchens 90 minuter och borde rimligen vunnit med större marginal i slutändan.

Efter två 1-0 resultat lagen emellan är det nog dags för en betydligt mer målrikare tillställning. Hemmalaget är i fin form och ångar på i toppen av tabellen med riktigt fin utdelning den senaste tiden. Kevin De Bruyne är tillbaka och läget i truppen är nästintill 100%, vilket inte kan sägas om skadedrabbade Leicester som dessutom spelade en händelserik Ligacupkvartsfinal mot Liverpool i onsdags – vilken avgjordes på straffar efter 3-3 under ordinarie tid.


Skrällpotential: Aston Villa

Andra kupongen i rad är det Chelseas motståndare som har störst skrällchans och det är i princip av samma anledning nu som då. Gästerna är tack vare vad dem visat tidigare under säsongen alltför stora favoriter sett till den senaste tidens resultat och rådande omständigheter i truppen. På mittfältet och i offensiven är det fortsatt tunt tack vare skador och Covid-19 positiva fall vilket begränsat Thomas Tuchels valmöjligheter mot slutet.

Det ska också sägas att Chelsea nu släppt in lika många mål och tappat poäng i lika många matcher de senaste veckorna från november som totalt sett dessförinnan. Mot ett Aston Villa som nätat i samtliga hemmamatcher hittills och i 16 av 19 totalt sett, med nytt självförtroende under Steven Gerrard, blir detta en mycket svårlöst trea för Chelsea.


Omgångens säkra: Blackburn

Fem raka segrar med 12-0 och hela seriens formstarkaste lag sett till de 10 senaste matcherna har gjort att Blackburn kunnat blanda sig i toppstriden på allvar. Såväl Bournemouth som Fulham har gått in i en tyngre period de senaste veckorna vilket öppnat upp kampen om de två direktplatserna till Premier League.

Offensiven med Ben Brereton, som gjort nio mål på sina tio senaste matcher, leder fortfarande Rovers framåt i mångt och mycket då bara serieledande Fulham med skyttekungen Alexandar Mitrovic gjort fler mål – ett nog så viktigt vapen att ha på sin sida. Mot ett Hull som till sist fick se sin obesegrade svit spricka förra lördagen har Blackburn alla möjligheter att fortsätta sätta press på toppduon med tre nya poäng.


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Utvalt system – 288 rader

1. Brighton – Brentford1

Med två sena matchstarter får denna avsluta kupongen 21.00 och här är det således läge för en spik för att frigöra garderingar på annat håll. Senast Brighton vann en tävlingsmatch var i september när man tog två raka mot Leicester och Swansea hemma, men nu kan det absolut vara dags mot nykomlingen Brentford som trots stark elva föll mot ett reservbetonat Chelsea i Ligacupens kvartsfinal i onsdags.

2. Aston Villa – Chelsea1X2

Nu hade nog visserligen Chelsea roterat en del i veckan ändå men den elva som Thomas Tuchel fick ut på planen inklusive avbytare är i princip vad som finns att röra sig med. Visst kan läget ha ljusnat något inför den här matchen men Aston Villa är svårhanterliga nu för tiden och höll såväl Liverpool och Manchester City till knappa 1-0 segrar under Steven Gerrard – som fått 12 dagar att förbereda sitt lag på träningsplanen för vad som komma skall.

3. Manchester City – Leicester1X

Med James Maddison, Jamie Vardy och Patson Daka har Leicester gott om spets offensivt sett för att kunna hota egentligen alla lag men precis som mot Liverpool senast räcker det inte alltid att göra två eller tre mål framåt. När man släpper in mål så pass ofta som Leicester gör blir det tufft att vinna fotbollsmatcher, inte minst när man nu ställs mot ett så pass formstarkt City som vunnit 10 av sina 11 senaste i alla tävlingar.

4. Norwich – Arsenal2

Nog blåser det positiva vindar i Arsenal nu efter att Mikel Arteta äntligen verkar ha hittat rätt spelsystem och startspelare. Fyra raka segrar med sammanlagt 14-2 i målskillnad imponerar och ett formsvagt Norwich med alla sina skadeproblem har således ingenting att hämta, utan får finna sig i att fortsätta vara jumbo med ligans sämsta målskillnad och flest förluster.

5. Tottenham – Crystal Palace1

Med Antonio Conte fortsatt obesegrad i ligan som manager för Tottenham är det svårt att gå emot dem, inte minst då de följde upp det meriterande krysset mot Liverpool med att slå ut West Ham ur Ligacupen i veckan. Crystal Palace blir ingen lätt match då dem gör mycket rätt och får utdelning emellanåt, men bortaspelet har sviktat tillräckligt under säsongen hittills för att motivera att singla hemmasegern här.

6. West Ham – Southampton1X

Fyra raka utan seger varav tre utan att ens hitta nätet är oroväckande för West Ham som fått en så fin start på säsongen i övrigt, och kanske är det en fråga om mental trötthet vid det här laget. Oavsett vad ligger hemmalaget i riskzonen för ett nytt poängtapp mot ett Southampton som kryssat fler matcher än någon annan i ligan, däribland mot både City, United och Leicester, och så tidigt blir borträknade här. Alla tecken för den som har råd?

7.  Burnley – Everton1X2

Två av ligans formsvagaste lag drabbar samman här och få ljuspunkter har kunnat skönjas den senaste tiden, vilket öppnar för ett stelt kryss och mycket troliga 0-0. Burnley som förvisso gått mållösa ur tre raka matcher har trots allt bara förlorat två hemmamatcher hittills och är tillsammans med Southampton det lag som kryssat flest matcher. Ovissheten här tvingar dock fram samtliga tecken, inte minst då gästernas Dominic Calvert-Lewin förväntas göra comeback efter skada.

8. Huddersfield – Blackpool1

Båda lagen fick äntligen smaka på segerns sötma förra helgen efter en segerlös svit om fyra respektive sju matcher kunde brytas, men nog är det hemmalaget som har störst chans på segern här. Sex av nio segrar har kommit hemma i Huddersfield varav de fyra senaste som föregick 3-2 borta i Bristol senast. Lägg därtill att Huddersfield var numret större senast lagen möttes under hösten där erfarenheten och effektiviteten visade vägen genom 3-0.

9. Hull – Blackburn2

Efter att ha fått väldigt bra utdelning den senaste tiden tog det till slut stopp för Hull, som också har en tuff eftermiddag framför sig här. Blackburn är inne i en sagolik form och ska kunna dra på en växel eller två över nykomlingen som trots allt gjort minst mål av alla efter bottenduon i The Championship.

10. Luton – Bristol City12

Få lag har gjort det mer lönt med gaffeln än Bristol City på bortaplan den här säsongen och mot ett lika oförutsägbart Luton finns inte många andra alternativ till garderingar. Båda lagen lever mycket på dagsformen och nog är det intressant att dem tillsammans med bottenduon är de enda lagen som ännu inte vunnit två matcher i rad i ligaspelet.

11. Middlesbrough – Nottingham ForestX

Såväl Chris Wilder som Steve Cooper har fått bra utväxling på respektive lag sedan dem tog över, men visst har Nottingham och Cooper ett längre track-reckord att luta sig mot vilket ändå motiverar tvåan. Gästerna har blott förlorat en av sina 16 senaste matcher men får räkna med en tajt och jämn match på Riverside där Boro inte släpper till särskilt mycket varpå krysset får gälla som utgångstecken.

12. Millwall – Swansea1X

Med tre raka förluster är det jobbiga tider i Swansea som vid det här laget har samma avstånd poängmässigt till nedflyttningsstrecket som playoff-platserna. Ett underbetyg såklart för The Swans som har en tuff eftermiddag framför sig mot ett Millwall som trivs alldeles ypperligt framför hemmafansen på The Den där man bara förlorat två matcher hittills. Vettig spiketta om det visar sig att gästernas bäste målskytt Joël Piroe saknas här?

13. Preston – Sheffield UnitedX2

Visst verkar det som att Sheffield United till slut kommit rätt under Paul Heckingbottoms ledning. Tre raka segrar, men fem matcher utan förlust totalt sett, är välbehövligt för Sheffield som borde kunnat göra mer med sin Premier League-erfarenhet. Det borde kunna räcka till samtliga poäng även mot Preston men The Lilywhites har varit svårslagna hemma på Deepdale vilket erbjuder en fin utmaning!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |