Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 27/11
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 27/11

Publicerat 2021-11-25 22:12

För första gången på väldigt länge stod endast ett system med 13 rätt när matcherna på Stryktipset summerades på lördagskvällen. En fin påminnelse om vad som kan inträffa om man med lite tur och skicklighet får det att stämma sådär magiskt som bara Stryktipset kan framkalla. Vi blickar således med förhoppning mot veckans kupong som utöver Premier League och The Championship också avslutas av det ovissa toppmötet i League One mellan Plymouth och Wigan. Det bästa av allt? 15 miljoner extra i jackpott!

Spelstopp: 15.59 lördag 27 november


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Match i fokus: Brighton – Leeds

Varken Leeds eller Brighton får saker och ting att klaffa som man vill för tillfället och båda klubbarna åkte på varsin jobbig förlust förra helgen. Brighton har tack vare det inte vunnit på åtta raka matcher medan Leeds bara vunnit två på hela säsongen; mot nykomlingarna Norwich och Watford. Det är därmed två segertörstande managers som går en jämn kamp till mötes i den sista matchen på kupongen med start 18.30.

Det är också två lag som man inte riktigt vet var man har för dagen som möts här men med tanke på vilken oreda Tottenham skapade i andra halvleken när de jagade reduceringen bör ett rörligt Brighton kunna mäkta med något liknande. Frågan är bara hur långt det räcker om Leeds skulle få in första målet vilket inte alls är omöjligt då Raphinha borde vara spelklar nu. Läge för alla tecken för den som har råd?


Skrällpotential: Norwich

Man ska visserligen inte överskatta betydelsen av en seger eller två i det här tidiga skedet av säsongen men för Norwichs del är det väl nästan läge för ett undantag. Dean Smith fick effekt direkt när Southampton, som fick in det så viktiga första målet, inte kunde hindra nästjumbon från att ta andra raka segern ledda av Teemu Pukki. The Canaries har nu kontakt med lagen ovan strecket och det är momentum som nykomlingen kan rida på ett tag till när nästa hemmamatch väntar.

Wolves kommer dock bjuda på hårt motstånd inte minst i form av Raul Jimenez som gjorde matchens enda mål senast mot West Ham och dessutom gjorde mål i lagens två senaste inbördes möten när Norwich senast var uppe i Premier League. Det råder fortfarande viss tveksamhet över Wolves vad gäller effektiviteten framför mål vilket gör det omöjligt att lita på att dem löser segern här.


Omgångens säkra: Swansea

Det satt långt inne men segern senast var odiskutabel för Swanseas del som stod för precis den prestation som vi skrev om på förhand; lugn, kontrollerad och med ett stort bollinnehav. Förra veckan tog vi höjd för att de eventuellt inte skulle få in bollen då Poya Ashbagis Barnsley var ett osäkert kort på många sätt men Reading är alldeles för ojämna för att, under normala omständigheter, ta några poäng uppe i Wales.

Gästerna fortsätter att flörta med nedflyttningsstrecket med 10 förluster på de 19 inledande omgångarna, fem på sina sju senaste i ligan dessutom, och frågan är hur stort tålamod klubben har med Veljko Paunovic. Tittar man på säsongsinledningen liksom hur Reading avslutade säsongen när playoff-platsen missades sista 10 omgångarna kan en svag insats här nog innebära slutet – eller i alla fall början till slutet.


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Utvalt system – 216 rader

1. Liverpool – Southampton1

Trots en något reservbetonad elva lyckades Liverpool ändå besegra ett motiverat Porto i veckan. När ett för dagen ganska blek Southampton, som har 0-12 på sina fem senaste besök, gästar Anfield går det inte att gå emot hemmalaget.

2. Brighton – Leeds1

Sist ut på kupongen är alltid läge för en spik och det är nog ändå viss fördel för Brighton vars rörliga offensiv bör kunna få bra utdelning mot ett Leeds som saknar självförtroende och slagkraft. Visserligen kommer Raphinha tillbaka men defensivt är det alltjämt bräckligt.

3. Crystal Palace  – Aston Villa1

Bara Liverpool och Chelsea förlorat färre matcher hittills än Patrick Vieiras Palace. Unge Gallagher visar gång på gång vilket spelare han har potential att bli på regelbunden basis och när även Christian Benteke gör mål på nästan vad som helst, ja då vet man att det är något på gång i södra London.

4. Norwich – Wolves12

Wolves kommer som favoriter till den här matchen men den så kallade gaffeln har betalat bra hittills när dem varit med på kupongen. Norwich rider på en våg nu som kan räcka ett tag till men då gäller det att man får ordning på gästernas inspel på Jimenez. Första målet avgör matchen?

5. Birmingham – Blackpool1X

Efter tre raka matcher utan seger är det hög tid för Birmingham att höja sig. Nykomlingen Blackpool är visserligen svårbesegrade med sitt omställningsspel men får bara Birmingham in första målet ska det i alla fall inte kunna bli förlust här.

6. Bournemouth – Coventry1X

Det vore nog både tidigt och lättvindigt att påstå att Bournemouth hamnat i en svacka efter blott en seger på sina fyra senaste. Hade det inte för ett tajt spelande Coventry som hakat på topp-6 på andra sidan skulle det dock varit enklare att lita på hemmalaget här. Bra betalt om krysset sitter!

7.  Hull – MillwallX2

Tre raka segrar för nykomlingen Hull men här tar det högst troligen stopp. Millwall är väl värda en seger efter tre kryss på raken och ska med sin organisation kunna klara av ett begränsat Hull som fått väl bra betalt de senaste veckan, men då bara Derby kryssar oftare än gästerna måste garderingen sättas tidigt.

8. Huddersfield – Middlesbrough1

Det fortsätter gå tungt för Middlesbrough och inte blir det lättare här då ett hemmastarkt Huddersfield står för motståndet. The Terriers har hållt nollan i fyra raka hemma på John Smith’s Stadium, bl a i den stora kupongrensaren förra veckan, och kommer kunna spela än mer offensivt nu.

9. Luton – Cardiff12

Precis som vanligt är det för mycket som hänger på dagsformen när dessa två kommer till spel. Cardiffs nytändning kom av sig nästan innan den hunnit börja och Luton brände återigen lite väl mycket för att ta hem segern – vilket öppnar för att gardera upp tidigt även om hemmalaget bör plocka detta.

10. Peterborough – BarnsleyX

Förlust efter förlust och totalt 12 på 19 omgångar. Blir det ingen ändring snart riskerar både Barnsley och Peterborough att tappa kontakten med lagen ovan strecket vilket gör alla poäng dyrbara. Då båda lagen saknar självförtroende talar det för en tajt och tillknäppt match i Cambridgeshire.

11. Stoke – Blackburn1X

Visst har Blackburn höjd men i bortaspelet finns fortfarande mycket att jobba på. Stoke har bara förlorat en hemmamatch hittills och hade rejäl otur i veckan mot Bristol varpå The Potters lär försöka ta tag i taktpinnen tämligen omgående här.

12. Swansea – Reading1

Det är inte bara med tanke på matchbilden som Swansea kliver in som givna favoriter här, Reading har nämligen ett svagt facit mot lagen från den övre halvan hittills; fyra poäng av 27 möjliga, insläppt mål i samtliga och minst två insläppta i alla utom två.

13. Plymouth – Wigan1X2

Såväl Plymouth som Wigan siktar på att ta sig tillbaka till The Championship. Gästerna, som vann här ifjol, får ses med mycket goda chanser att få med sig samtliga poäng med tanke på sitt defensiva facit men det lär bli tufft då ett revanschsuget Plymouth sällan förlorar hemma. Alla tecken ett måste!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |