Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 3/7
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 3/7

Publicerat 2021-07-02 15:03

EM varvas med svensk fotboll i Allsvenskan gör ett välkommet intåg på kupongerna igen. Hela fem matcher hämtas från den svenska toppligan där fyra spelas under söndagen. Bästa dragen synas däremot i Division 1 där skrällchans finns i Oskarshamn medan Utsikten bankas in i toppmötet mot Trollhättan. 13 rätt är ingen omöjlighet denna lördag. Nu åker vi!

Spelstopp: 15:59

Sätter du full pott på Stryktipset så finns det chans till miljonutdelning. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


1. Tjeckien – Danmark2

Efter kollapsen via Christian Eriksen på Parken har Danmark som lag och nation rest sig likt fågeln Fenix och varit fruktansvärt bra på slutet. Inte nog med att både Ryssland och Wales besegrats, de rödvita har därtill spelat ett makalöst fint anfallsspel och målat hela åtta gånger om mot dessa gäng. Tjeckien står i vägen denna gång och det är en fin lott som danskarna fått.

Visst, Silhavýs mannar stod för en praktknall mot Holland i sin åttondel men känslan är att detta blir ett par resor värre. Med en troligen rätt hårt åtgången tvåa och dessutom en målkung i Schick som kan göra skillnad får krysset ändå åka med som stödhjul på större Stryktipset system.


2. Ukraina – England2

För första gången hittills får England lämna sin trygga bubbla i London och ta sitt pick och pack för en resa till Rom. Efter 2-0-festen mot Tyskland väntar Ukraina för Southgates lejon och även om britterna ska vara stora favoriter finns ingen anledning att helt räkna bort Andriy Shevchenkos manskap.

De gulklädda var stabila defensivt mot Sverige och har dessutom ett par farliga toppar i Zinchenko, Yarmolenko och Yaremchuk. Den engelska publiken har redan börjat räkna in semifinalplatsen och det kan bita både nationen och laget hårt i baken. En hårt åtgången tvåa garderas därför ögonaböj.


3. Degerfors – ÖstersundX

Äntligen! Allsvenskan är tillbaka och så även en större publik. 1400 åskådare har fått tillstånd att bänka sig på Stora Valla då Östersund kommer till den värmländska bruksorten för att slåss mot nykomlingen Degerfors. Innan landslagsuppehållet visade DIF gott gry och löste åtta pinnar på matcherna som spelades under maj. ÖFK gick på sommarlov med en skön 3-0-seger mot Sirius.

Gästerna kommer få spela höstsäsongen utan sin försvarsklippa Ronald Mukiibi som efter sju säsonger i klubben lämnar. Trots detta är det svårt att räkna bort jämtarna med tanke på lagets match mot Uppsala-klubben senast. Helst alla tecken.


4. Gefle – Brommapojkarna2

Isac Lidberg kunde skjuta hem en poäng till Gefle men straffmissen i 93:e innebar förlust och därmed noterades de himmelsblå för sommarens andra raka torsk. Som om inte missen från elva meter vore nog så synade också herr Lidberg gult lite tidigare och 22-åringen är därmed avstängd. En dålig dag helt enkelt. BP står på Gefles agenda och det här blir en fajt där hemmalaget kommer behöva hålla ordentligt i hatten.

Gästerna har inte torskat en tävlingsmatch under 2021 och är med stormsteg på väg tillbaka till Superettan. Cosic och Faraj är två frontgubbar som mer eller mindre aldrig kliver av en fotbollsplan utan mål och lär så inte göra denna gång heller. Tvåa på Gavlevallen.


5. Sollentuna – Dalkurd2

Trots en 1-0-ledning mot Haninge på bortabana föll Sollentuna med 1-2. SFK har därmed bara löst en pinne sett över de tre senaste matcherna. Tufft till tusen blir det att lösa poäng även denna gång då Dalkurd kommer söderöver för match på Vallen. Bortalaget fick 2-2 med sig från hemmamötet mot Umeå där ett sent kvitteringsmål från norrlänningarna grusade chansen till en trea för DFF och därmed ökades avståndet något upp till Sandviken på den viktiga andraplatsen.

Uppsala-laget ska hållas något högre jämförelsevis och med Ezequiel Montagna och Arian Kabashi i fin form framåt lutar det mesta åt höger i denna dust. En trolig tvåa spikas därmed.


6. Täby FK – Hudiksvalls FF1

Hudiksvall är i ganska gott slag och istället för ett fjärde kryss på rad lyckades nykomlingen mala ner Piteå på stopptid via ett 2-1-mål genom inhopparen Christoffer Lindberg. Täby har det motigt men har samtidigt en del uppsidor. Jesper Hagman har målat i två raka matcher och verkar kliva mer och mer tillbaka till den fina form han stundtals visade upp i fjol. Även nyförvärven Oliver Granberg och Robin Schilt har växt in i rollen och kommer bli viktiga inför fortsättningen. Ettan är något vinglig men med tanke på procenten en passande singel.


7. Oskarshamn – Linköping CityX

Det har varit en minst sagt turbulent tid inom Linköping City. Östgötarna är jumbo i serien och har sedan en tid tillbaka bytt tränare då Carlos Banda kastat in handduken och Jonathan Johansson är därmed tillbaka i rollen som styrman för City. En vinst har det redan hunnit bli och sett till spelet mot IFK Malmö häromsistens förtjänades ett bättre öde än en hedersam 1-2-förlust. Oskarshamn slåss å sin sida i den yttersta toppen.

Smålänningarna har ett riktigt fint lag som ändå sett en aning mätta ut under sommaren och bland annat fått stryk av Sleipner i Svenska Cupen. Dessutom har endast en av de fyra senaste ligamatcherna slutat med seger. Räkna med en etta som kommer flyga iväg ordentligt framåt spelstopp. Därför läge att jobba in en riktig knall. Alla tecken!


8. Utsikten – Trollhättan1

Trollhättan har varit den södra ettans största utropstecken under våren. Gästerna spelade så sent som i helgen seriefinal mot Oskarshamn och kunde i och med 1-1-mötet hålla avståndet på tre poäng till smålänningarna intakt. En match som i övrigt spelades i högt Division 1-tempo och ett möjligen något slitet bortalag får nu ytterligare en rejäl utmaning.

Utsikten har fått fart på grejerna och utmanar, precis som förväntat, i toppen. Karl Bohm har fått frekvent med speltid sedan mitten av maj och varit ruggigt bra. Det är med viss darr på ribban som spikpistolen plockas fram men här är priset på ettan tillräckligt bra. Jobba Kiken!


9. Vänersborgs IF – Österlen1

Österlen har haft en del svårigheter att anpassa sig till den nya tuffare Division 1-kostymen. Skåningarna bröt ändå en sju matcher lång segerlös svit med att besegra Åtvidaberg på bortaplan i förra omgången och av bara farten städades också IFK Malmö av i Svenska Cupen. Vänersborg borta blir ändå en riktigt svår motståndare.

VIF har vunnit tre av de fyra junimatcherna i ligaspelet och nyförvärvet från Trollhättan Engjell Ramadani har visat sig vara en riktig lyckoträff. Ettan är ändå trolig men med viss risk för överstreckning är det inte mer än rätt att få med ett ganska trevligt kryss.


10. Hammarby – HalmstadX

Söndagen är här och vi får gladeligen hugga tag i en fyrling allsvenska matcher. Hammarby har som bekant strukturerat om en del organisatoriskt. Billborn är borta som tränare och in har istället Milos Milojevic kommit för att leda laget de närmaste åren. Något oklart hur detta påverkar truppen i sin helhet men med höga krav på verksamheten och endast tre segrar på åtta vårmatcher fanns kanske inte mycket annat att göra.

Halmstad har inte gjort bort sig i sin comeback i finrummet. HBK har fått in stabilitet framåt i Marcus Antonsson men även i Amir Al-Ammari som visat sig vara en klockren värvning. Krysset får omedelbart plats tillsammans med den favorittyngda ettan.


11. Häcken – AIKX

Även Häcken har gjort om runt ledarstaben. Andreas Alm drog till Odense för att leda danskarna till framgång. Noterbart är att han kommer få sällskap av sin gamla AIK-bekanting Björn Wesström som ska fungera som sportslig ansvarig för klubben. På Hisingen är det numera Per-Mathias Högmo som ska dra skutan åt rätt håll och till sitt förfogande finns en jättefin trupp som inte fått ut sitt kunnande under våren.

AIK tillsammans med sportchefen Henrik Jurelius har inte kunnat bekräfta huruvida Seb Larsson och Mikael Lustig spelar på söndag. Gnaget utan duon är såklart ett något sämre lag än med dessa två på banan. Krysset känns ändå som ett första tecken att måla ner. Gardera med ettan om finanserna tillåter.


12. Sirius – Mjällby2

Det känns som publiken på Studenternas kommer få se en rätt målsnål tillställning. Varken Sirius eller Mjällby har visat på någon sprakande offensiv samtidigt som MAIF är ett av ligans mest ramstarka gäng med endast sju insläppta mål under våren. Uppsala-laget tappade som bekant Vecchia till Rosenborg och har fått in Christian Kouakou offensivt som ersättare.

Helt okej trots allt då Kouakou visat prov på sin målfarlighet även i Allsvenskan. Hoppet om någon form av sommarvärvning har såklart ändå funnits för att spetsa till det ytterligare men den största nyheten som den blåsvarta publiken bjudits på är värvningen av maskoten Spurt! X2 känns på det hela taget vettigt i Uppland.


13. Varberg – Kalmar FF2

Efter två säsonger med negativt kval verkar äntligen Kalmar FF fått lite ordning på det allsvenska torpet. KFF har löst poäng och segrar i sju av de åtta första matcherna och ser på det hela taget stabila ut. Varberg har inte haft samma flyt i sitt spel denna väldigt tuffa andra säsong i finrummet. Jocke Persson kommer dessutom få lösa denna uppgift utan Luke Le Roux samt Jean Carlos de Brito som straffas med avstängning efter en incident i U21-allsvenskan. Inte optimalt! Tvåan känns både rimlig och spelvärd i Halland.


svenska spel


Spiken! – Utsikten

Någon bankränta är det inte tal om men väl en riktigt solid spik. Utsikten fortsätter sin klättring mot toppen och mot ett Trollhättan som gick en supertuff holmgång mot Oskarshamn nyligen har Kiken toppchans. Bra etta helt enkelt.

Skrällen! – Linköping City

Ett stenhårt streckat Oskarshamn i sämre slag kan mycket väl få svårt mot Linköping. Gästerna har fått energi via sin nya tränare och dessutom vann City den senaste matchen lagen emellan. Gardera hela vägen över.

13 rätt på Stryktipset är respekt, men har du vad som krävs? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Att tippa rätt i 13 matcher på Stryktipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


96 rader

1. Tjeckien – Danmark 2
2. Ukraina – England x2
3. Degerfors – Östersund 1x
4. Gefle – Brommapojkarna 2
5. Sollentuna – Dalkurd 2
6. Täby – Hudiksvall 1
7. Oskarsh. – Linköping C 1×2
8. Utsikten – Trollhättan 1
9. Vänersborg – Österlen 1x
10. Hammarby – Halmstad 1x
11. Häcken – AIK X
12. Sirius – Mjällby x2
13. Varberg – Kalmar 2


864 rader

1. Tjeckien – Danmark x2
2. Ukraina – England 1×2
3. Degerfors – Östersund 1×2
4. Gefle – Brommapojkarna 2
5. Sollentuna – Dalkurd 2
6. Täby – Hudiksvall 1
7. Oskarsh. – Linköping C 1×2
8. Utsikten – Trollhättan 1
9. Vänersborg – Österlen 1x
10. Hammarby – Halmstad 1x
11. Häcken – AIK 1x
12. Sirius – Mjällby x2
13. Varberg – Kalmar 2


svenska spel


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Stryktipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |