Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 30/10
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 30/10

Publicerat 2021-10-28 23:49

16 miljoner extra i jackpott kryddar Stryktipset denna lördag som hämtar samtliga 13 matcher från Englands två högsta divisioner. Hårt streckade Liverpool och Chelsea jagar vidare i Premier League-toppen medan kupongens största match hittas i Norra London där problemtyngda duon Tottenham och Manchester United drabbar samman. Värt att notera är att den matchen spelas sist av alla med start 18.30 medan övriga fyra från Premier League och de åtta utvalda från The Championship alla rullar igång sedvanlig avsparkstid 16.00.

Spelstopp: 15.59 lördag 30 oktober


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Match i fokus: Tottenham – Manchester United

Efter att ha fått respass ur Ligacupen av West Ham har Manchester United haft spelledigt i veckan. Kanske lika bra det med tanke på smällen på Old Trafford senast där Liverpool fullständigt förnedrade dem så till den grad att veckans rubriker dominerats av huruvida det ens är möjligt för klubben att behålla Ole-Gunnar Solskjaer på tränarbänken. Med allt det som även kommer kretsa kring den här matchens förberedelser är det svårt att bedöma Uniteds status och om krisen kommer sjunka allt djupare, om det kommer en rekyl här eller om det blir något mittemellan.

Den ovissheten får dock Tottenham ta på sig en del av då inte heller dem imponerar något vidare även om det blev en relativt planenlig avancemang mot Burnley i veckan. Det finns en liknande problematik i Spurs som i United där alldeles för mycket stämmer alldeles för dåligt över hela planen och har också gjort så under en längre tid – en trend som är svår att bryta och som kräver såväl tid som engagemang och uppoffring. Sett till det något bättre skicket i hemmalaget är det väl dem som får någon form av favoritskap på förhand men av två förlorare är det sällan enkelt att hitta en vinnare brukar det heta. Läge för alla tecken?


Skrällpotential: Peterborough

Nykomlingen Peterborough rider på en fin våg efter två raka segrar och har den senaste tiden blivit mer bekväma i Championship-kostymen vilket kanske främst märkts i målkolumnen. Mot ett övervärderat Swansea som visat trötthet mot slutet finns alla chanser för en smash-and-grab som mycket väl kan sluta med samtliga poäng. Hemmalaget lär föra spelet i sedvanlig stil men om inte energin riktigt finns där kommer det bli svårt att göra något av bollinnehavet som vi sett i tidigare matcher mot exempelvis Derby, Hull och Huddersfield exempelvis.

Swanseas fina hemmaform till trots har de ändå bara vunnit fyra av 14 omgångar hittills vilket landat dem på 16:e plats blott en poäng framför Peterborough, något ett mer effektivt Peterborough med pigga Siriki Dembele och Jonson Clarke-Harris kan utnyttja. Speciellt i det här skedet när den första tuffa tiden som nykomling är över mot en motståndare som har ett par tunga matcher i benen. Ser man till de senaste veckorna har Peterborough tagit 10 poäng på sina sju senaste ligaomgångar att jämföra med fyra på de inledande sju vilket är ett tydligt och för dem såklart viktigt trendbrott.


Omgångens säkra: Liverpool

Trots att Champions League-väntar i veckan finns det ingenting som tyder på att Liverpool kommer ställa över särskilt många av sina ordinarie startspelare här. Det passade man istället på att göra i Ligacupen som odramatiskt spelades av tidigare i veckan varpå Mohamed Salah, som är i sitt livs form, återigen kommer snöra på sig skorna för att utöka skytteligaledningen i Premier League ytterligare.

Hur mycket man än uppskattar Graham Potter och hans Brighton är det alltjämt en bit kvar till att besegra lag som Liverpool, Chelsea och Manchester City när de väl går på fulla varv eller är inne i sitt ’stim’ där saker och ting bara klaffar. Med tanke på att Brighton inte vunnit på fem raka matcher och b l a släppte fyra bollar mot Man City är det svårt att se dem lyckas hota Liverpool i den form som de befinner sig i för tillfället.


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Utvalt system – 192 rader

1. Liverpool – Brighton1
Liverpool är som bekant det enda laget som ännu inte förlorat i ligan och har inte heller åkt på ett enda nederlag i cupspelet heller såhär långt, något ett Brighton knappast kommer kunna rå på borta på Anfield.

2. Tottenham – Manchester UnitedX
Sist ut av kupongens 13 matcher och helt omöjligt att plocka ut en given vinnare då båda lagen saknar såväl självförtroende som självklar styrning, vilket allt som oftast genererar på tok för lite sett till spelarmaterialet och öppnar för en stel tillställning.

3. Newcastle – ChelseaX2
Om något så kommer Newcastle få kämpa på i tabellens bottenskikt ett tag till men räkna också med ett hemmalag som får stöttning på ett sätt de inte haft på många år på St James Park vilket nog kan ställa till det för Chelsea ändå.

4. Watford – Southampton1X2
Matchinledningen såg mörk ut för Watford mot Everton men vändningen därefter kan mycket väl skapa viktiga ringar på vattnet. Ett ordinärt Southampton är långt ifrån omöjliga att slå men heller inte så lätta att få hål på vilket tvingar på samtliga tecken!

5. Burnley – Brentford2
För varje vecka som går blir man mer och mer imponerade av nykomlingen Brentford och sättet de hävdar sig i Premier League. Med tyngd, spelskicklighet och energi ska man kunna få utdelning mot ett betydligt mer lättläst och enkelspårigt Burnley.

6. Bristol City – Barnsley1
Barnsley har ännu inte segrat på bortaplan den här säsongen och bara vunnit en match hittills totalt sett varpå det i princip är nu eller aldrig för Bristol City att spräcka den där hemmanollan som gäckat dem så jobbigt länge.

7.  Derby – Blackburn2
Nog fortsätter Derby att plocka sina poäng här och där men ju längre säsongen lider desto mer kommer den tunna truppen att tappa. Efter fem raka utan förlust kan det nu vara dags mot ett Blackburn som äntligen vann igen senast och håller en högre kapacitet.

8. Huddersfield – MillwallX2
Ovisst möte att vänta här mellan två liknande lag som vann varsin inbördes bortaseger ifjol. Millwall kommer från två riktigt fina skalper vilket ger ett knappt favoritskap men som vi alla vet svänger det snabbt i The Championship!

9. Hull – Coventry 12
Inte har nykomlingen Hull någon vidare säsong såhär långt och tre raka förluster är inte mycket att luta sig emot när det blåser hårt. Coventry har däremot fått bättre snurr på saker och ting men är fortfarande opålitliga i bortaspelet.

10. Middlesbrough – Birmingham X2
Med fyra segrar från sina fem senaste, samtliga med 2-0, har Middlesbrough till synes tagit tag i säsongen även om motståndet varit beskedligt. Man gör således bäst i att inte dra för stora växlar där då ett lurigt Birmingham absolut kan överraska.

11. Preston – Luton2
Det blir visserligen ett par poängtapp här och där för Luton men det finns ändå något väldigt älskvärt med dem som gör att det är svårt att gå emot dem. Preston visar inte mycket till stabilitet för tillfället och får verkligen se upp med ett mer energiskt bortalag här!

12. Sheffield United – Blackpool12
Efter en slumrande start är det väl dags för Sheffield att vakna till, men som de redan blivit varse är inte The Championship särskilt förlåtande. En till sömnig insats kommer straffas hårt av ett Blackpool som är inne i ett fint stim just nu.

13. Swansea – Peterborough X2
När offensiven nu kommit igång för Peterborough måste också defensiven upp ett par snäpp om de två senaste segrarna ska bli grunden för klättringen i tabellen. Swansea är spelskickligt men inte alltid så effektiva och tryter orken här har gästerna goda chanser till samtliga poäng.


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |