Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Stryktipset 4/12
Stryktipset

TIPS: Stryktipset 4/12

Publicerat 2021-12-02 21:56

Det är en fullspäckad kupong som väntar oss på Stryktipset denna andra advents-helg där samtliga 13 matcher hämtas från det engelska ligasystemet. Premier League inleder med de första fyra matcherna där storfavoriten Manchester City stänger ner kupongen med den sena matchstarten. Övriga nio matcher plockas från ovissa The Championship som sett en hel del överraskande resultat i november. Fortsätter det även i december månntro?

Spelstopp: 15.59 lördag 4 december


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Match i fokus: Watford – Manchester City

Manchester City släppte förvisso in mål för tredje matchen i följd men segern mot Aston Villa senast var lika kassaskåpssäker som mot West Ham dessförinnan. Med sex raka segrar hänger The Citizens på Chelsea i toppen och håller alltjämt ett än mer formstarkt Liverpool bakom sig. Mot ett Watford som man lyckats besegra fem gånger i rad de senaste åren med förkrossande 23-2 är allt annat än bortaseger med ett par måls marginal en stor skräll.

Watford kunde tack vare ett misstag av Chelsea-mittfältaren Ruben Loftus-Cheek ställa om och kontra in en kvittering mot ett ganska roterat Chelsea senast, men i slutändan räckte The Hornets alltjämt inte till. Här lär det knappast bjudas på den typen av misstag och chanserna att ställa om kommer således bli lätträknade. I kupongens sista match finns det därmed bara en sak att göra – tidig spik!


Skrällpotential: Wolves

Vem om någon ska kunna stoppa detta Liverpool är en fråga som man tvingas ställa sig mer eller mindre varje vecka. Trots rotation, och som senast derbystämning på läktarna med en på förhand betydligt tuffare match än vad som sen visade sig, levererar Liverpool vecka in och vecka ut. Men med ett tätt december-schema framöver i Premier League gäller det att hushålla med resurserna där det kan tänkas att intensiteten droppar av även i Liverpool.

Ett lågt stående Wolves kan mycket väl bli den bromskloss som förr eller senare kommer drabba även Liverpool. Hemmalaget har varken resurser eller viljan att försöka ta sig an Liverpool på deras eget spel eller genom att pressa högt, varpå det kan räcka mycket långt genom att istället krympa ytorna bakåt och dra ner på tempot. Med tre raka försvarsnollor inför den här matchen och två tajta hemmaförluster i respektive möte de två senaste säsongerna i åtanke är det värt att ta en chansning på Wolves den här lördagen.


Omgångens säkra: Nottingham Forest

Sedan Steve Cooper klev in i Nottingham har den anrika klubben som i modern tid mest huserat i The Championship fått sig ett välbehövligt lyft. Inte bara i tabellen och rent resultatmässigt utan kanske framförallt vad gäller att sätta en acceptabel lägstanivå som i sin tur skapat än mer välbehövlig stabilitet runt klubben. En playoff-plats, som han lett Swansea till under två raka säsonger, är kanske tidigt att hoppas på men det återstår dock gott om tid för att i alla fall ge det ett försök.

Ska det kunna vara aktuellt gäller det såklart vinna den här typen av matcher där man inte bara går in som favorit då det är en nykomling på andra sidan, utan också eftersom gästerna har väldiga problem just nu. Inget mål framåt på fyra raka matcher och fortfarande ligans sämsta bortalag med nio förlust av tio möjliga och -23 i målskillnad. En no-brainer för alla utom den som tänkte bli nästa ensamma vinnare på 13 rätt på Stryktipset?


svenska spel

Spela för 50 kr & få

100 kr extra


Utvalt system – 192 rader

1. Wolves – LiverpoolX2

Förr eller senare kommer det ett en sämre insats av Liverpool då det är omöjligt att hålla uppe den här nuvarande nivån såväl intensitet- som prestationsmässigt. Om Wolves packar ihop bakåt som tidigare säsonger här kan det absolut räcka hela vägen till att frustrera Liverpool till ett ovanligt poängtapp.

2. Watford – Manchester City2

Sist ut av kupongens 13 matcher och det finns inte mycket som talar för något annat än en ny seger för Man City. Watford behöver lite väl mycket hjälp mot ligans bättre lag och även om City inte är på topp gör dem tillräckligt för att avgå med segern här precis som vanligt.

3. Newcastle – BurnleyX

Fortfarande utan den där förlösande första segern för säsongen är det fortsatt tungt i Newcastle. Tre oavgjorda på sina fyra senaste är dock ett steg i rätt riktning men mot ett svårslaget Burnley blir det tufft. Gästerna skapade visserligen inte mycket mot Wolves senast men faller inte här i första taget, varpå ett nytt 0-0 resultat är det allra troligaste.

4. Southampton – Brighton1X2

Tio raka utan seger för Brighton nu börjar bli problematiskt för alla inblandade och när det ska lossna för The Seagulls är den stora frågan. Kanske här mot ett Southampton som bara vunnit tre matcher den här säsongen och som gjort näst minst spelmål av alla i hela ligan? Omöjligt match att förutspå varpå alla tecken är ett måste!

5. Barnsley – Huddersfield12

En riktigt svag match senast för Huddersfield blir intressant att följa upp mot fortsatt formsvaga Barnsley som letar efter rätt väg framåt. Poya Ashbagi fick i alla fall både smaka på första poängen och försvarsnollan senast vars betydelse inte ska underskattas när man har hemmapublikens stöd med sig här.

6. Blackburn – Preston12

Blackburn trivs alldeles ypperligt hemma där de tillhör ligans målfarligaste lag och borde lösa minst en pinne här, men då gaffeln har betalat bra i lagens tidigare möten de senaste åren är det läge att ta med tvåan som rensar fint. Preston har skapat problem för både QPR, Bournemouth och Fulham hittills och kan flaxa till även här.

7.  Blackpool – Luton1X

Målsnålt att vänta på Bloomfield Road mellan nykomlingen Blackpool och formsvaga Luton som inte heller lyckats skapa särskilt mycket den senaste tiden. Med krysset som utgångspunkt är det kanske ändå hemmafördelen som väger tyngst därefter då Luton bara lyckats vinna två av tio bortamatcher såhär långt.

8. Bristol City – DerbyX2

Sedan Bristol bröt den långa sviten av hemmamatcher utan seger har det blivit ytterligare fyra av sex möjliga poäng framför hemmafansen. Om det räcker till en ny trea är tveksamt då Derby haft bra mycket marginaler emot sig på sistone och bör kunna ta en pinne om de även här gör första målet i matchen.

9. Cardiff – Sheffield United2

Ett fortsatt ojämnt Cardiff är nederlagstippade när Sheffield United under nytt ledarskap kommer på besök. Sheffield som spelade Premier League-fotboll så sent som i våras har hållt nollan i tre raka matcher vilket de kommer långt på också i Wales. Billy Sharp avgör återigen?

10. Middlesbrough – Swansea1X

Duncan Watmore spelade en avgörande roll senast för Middlesbrough i Chris Wilders första seger som manager för klubben. Samme Watmore avgjorde också detta möte här ifjol och lär spela en nyckelroll även nu, vilket kommer krävas om det ska gå att få utdelning mot ett spelförande Swansea.

11. Millwall – BirminghamX

Bara jumbon Derby har kryssat fler matcher än Millwall såhär långt och då tre av lagens fyra senaste inbördes möte också har slutat oavgjort är spikkrysset inget dumt alternativ. Båda lagen tillhör ligans minst offensiva vad gäller spelmål hittills och har fått kämpa spelmässigt mot slutet. 1-1 fullt gångbart här!

12. Nottingham Forest – Peterborough1

Nykomlingen Peterborough har visserligen fortfarande kontakt med lagen ovan strecket men fortsätter nuvarande trend kommer avståndet snart att växa sig betydligt större. Bortaspelet gäckar gästerna alltjämt och mot ett stabiliserat Nottingham räcker man inte till. Ett megarensarkryss på sin höjd om plånboken tillåter?

13. Reading – Hull1

Det har inte lönat sig att gå emot nykomlingen Hull på två raka försök men då inte ens topplagen håller i fem-sex segrar i rad är det snart dags för en ny motgång. Reading skrällde fint mot Swansea senast där Premier League-erfarenheten som värvats in spelade en avgörande roll – så även här!


svenska spel


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Tipsklubben

Relaterade blogginlägg

Stryktipset

Publicerat 2022-07-30 10:13

Andelsspel: Stryktipset 30/7 - Jackpoten ska hämtas!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på även denna helgen och det blir ännu bättre, engelsk fotboll är tillbaka på kupongen!   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Liverpool …

Stryktipset

Publicerat 2022-07-23 10:18

Andelsspel: Stryktipset 23/7 - Jackpot på Strykipset!

Häng med på Tipsklubbens andelsspel. Vi reducerar fritt vid inlämningen! Jackpot på strycket denna lördag . Fem allsvenska och sista kvarten med EM.   ANDELSSPELET(kan justeras innan inlämning) Spelstopp lördag 15:59 # 1 X 2 1 Frankrike - Nederländ 1 X 2 Mjällby - …

Copyright © Fotboll.com 2024   |